Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 58 / 77 Następna

Zuzler

#1141 ·

Pewnie najbardziej Tobie.

skrzypenka

#1142 ·

Możliwe. :)

-- (Zuzler):
Pewnie najbardziej Tobie.

--
Große Operndiva?

Julitka

#1143 ·

Kobiece przypadłości zawsze przypadają wtedy, gdy nie ma na nie czasu i przestrzeni.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#1144 ·

To prawda, niestety.
Große Operndiva?

Monte

#1145 ·

Edytowano
Ludzie, ja chcę deszczu! Niech wreszcie popada, bo wszystko suche jak wiur. Wszędzie dookoła deszcz, a w centrum nic z tego. Poza tym, miałam jakiś taki dzień, że byłam trochę podenerwowana.
Give me a sign.

Zuzler

#1146 ·

Ludzie, ja już nie chcę deszczu! Zwłaszcza w sobotę we Wrocku ma nie padać.

Julitka

#1147 ·

Cholerny świat. Cholerny dzień. Cholerny czas. Wczoraj było kiepsko. Tak po prostu. Organizm, takie sprawy. Ale dzisiaj nie dość, że nie mam siły na siebie, to jeszcze...

Julitka

#1148 ·

O, jeszcze dostałam zjebkę. W pracy dodatkowej. Niesłuszną.
-- (Julitka):
Cholerny świat. Cholerny dzień. Cholerny czas. Wczoraj było kiepsko. Tak po prostu. Organizm, takie sprawy. Ale dzisiaj nie dość, że nie mam siły na siebie, to jeszcze...

--

MarOlk

#1149 ·

A mi się łapsko babrze i łuszczy. Cholerne AZS.

skrzypenka

#1150 ·

Kicham, prycham, kaszlę, chrypię. Mam dość.
Große Operndiva?

Monte

#1151 ·

1 likes
Ooo, biedna jesteś Lindziu. Współczuję całym krecim serduchem.
Give me a sign.

skrzypenka

#1152 ·

No, bo mi nic nie przechodzi. Ci lekarze leczyć nie umieją. Ile można być chorym? Cały tydzień jestem chora i mi nic nie pomaga. Już klatta piersiowa mnie boli od tego kaszlu, zatoki i głowa od kataru.
Große Operndiva?

DJGraco

#1153 ·

na dysku backupowym kończy mi się miejsce. Na innych mi nie brakuje no ale bez backupu troszkę się czuję jak bez drugiej ręki. Od awarii którą zaliczyłem w 2022. Nowe dyski w c... drogie.

mustafa

#1154 ·

Mam do sprzedania 2x2 tb jak weźmiesz oba za 250 sprzedam.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

djsenter

#1155 ·

Kurde, żeby ja trafił na taką ofertę, kiedy kupowałem swój dysk W Anglii. Podobną cenę zapłaciłem za 1 tb.
Senter San

Kat

#1156 ·

DHL poleciał se w chu***ja. Zamówiłam dziecku białe baletki, bo potrzebuje takich na występy i co odje***bali? Niby moja przesyłka weszła do ichniego automatu paczkowego, po to, by zaraz zniknąć. Fakt, we wtorek zapomniałam ją odebrać, zresztą i tak do odbioru była wieczorem, więc stwierdziłam, że pójdę na następny dzień. I poszłam, a tu, zonk, zamiast komunikatu na Allegro "Otwórz skrytkę zdalnie", okazało się, że wyświetla się komunikat, że przesyłka jest "W drodze". No nic, poczekałam do czwartku i napisałam do sprzedającego o zaistniałym problemie, po czym zostaławszczęta reklamacja u DHL. Ostatecznie coś mnie tknęło i zaglądam w historię przesyłki, a tam jak byk stoi, że "odmowa przyjęcia towaru". Ja się ku***rwa pytam jakim cudem? Bom ja tych baletek, proszę państwa, na me ślepe oczęta nie widziała, więc nie mogłam odmówić przyjęcia czegokolwiek.
Echh, pozostaje mi teraz tylko zamówić nowe i czekać na zwrot kasy. Dużo tego nie było, bo 45 zł, więc teoretycznie może i nie ma o co kopii kruszyć, ale z drugiej strony, nie można też odpuszczać.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Adasadula

#1157 ·

Ale HDD czy SSD ;). Poza tym jednak nowy / używany też robi sporą różnicę.

-- (djsenter):
Kurde, żeby ja trafił na taką ofertę, kiedy kupowałem swój dysk W Anglii. Podobną cenę zapłaciłem za 1 tb.

--

Julitka

#1158 ·

Mój Ty Boże, teraz to się ludzie porozpuszczali... Ja potrafiłam kiedyś być chora 2 czy 3 tygodnie, chora na zasadzie "mam gorączkę i wszystko mnie boli", a teraz tydzień i narzekanie. :)
-- (skrzypenka):
No, bo mi nic nie przechodzi. Ci lekarze leczyć nie umieją. Ile można być chorym? Cały tydzień jestem chora i mi nic nie pomaga. Już klatta piersiowa mnie boli od tego kaszlu, zatoki i głowa od kataru.

--

Julitka

#1159 ·

Oooo, witamy w InPoście. :) Tak, wiem, pisałaś o DHL, ale to jest po prostu codzienność w InPoście. A jeszcze nie daj Boże być tam przedsiębiorcą.
-- (Kat):
DHL poleciał se w chu***ja. Zamówiłam dziecku białe baletki, bo potrzebuje takich na występy i co odje***bali? Niby moja przesyłka weszła do ichniego automatu paczkowego, po to, by zaraz zniknąć. Fakt, we wtorek zapomniałam ją odebrać, zresztą i tak do odbioru była wieczorem, więc stwierdziłam, że pójdę na następny dzień. I poszłam, a tu, zonk, zamiast komunikatu na Allegro "Otwórz skrytkę zdalnie", okazało się, że wyświetla się komunikat, że przesyłka jest "W drodze". No nic, poczekałam do czwartku i napisałam do sprzedającego o zaistniałym problemie, po czym zostaławszczęta reklamacja u DHL. Ostatecznie coś mnie tknęło i zaglądam w historię przesyłki, a tam jak byk stoi, że "odmowa przyjęcia towaru". Ja się ku***rwa pytam jakim cudem? Bom ja tych baletek, proszę państwa, na me ślepe oczęta nie widziała, więc nie mogłam odmówić przyjęcia czegokolwiek.
Echh, pozostaje mi teraz tylko zamówić nowe i czekać na zwrot kasy. Dużo tego nie było, bo 45 zł, więc teoretycznie może i nie ma o co kopii kruszyć, ale z drugiej strony, nie można też odpuszczać.

--

skrzypenka

#1160 ·

Ciiii, cichuuuutko. Ja często narzekam, na wszystko. :D

-- (Julitka):
Mój Ty Boże, teraz to się ludzie porozpuszczali... Ja potrafiłam kiedyś być chora 2 czy 3 tygodnie, chora na zasadzie "mam gorączkę i wszystko mnie boli", a teraz tydzień i narzekanie. :)
-- (skrzypenka):

--

--
Große Operndiva?
Poprzednia 58 / 77 Następna