Oj tak tak, to jest duży ból. Na takich kartach czy innych Żabsach serio się dużo oszczędza. No ale coś kosztem czegoś. Ja nie używam Glovów i Uberów, tylko apkę Jush. -- (mustafa): Tja, zwłaszcza, że wszystkie glovo i inne volty nie obsługują kart lojalnościowych. Wiesz ile kawy byś za to kupiła?
-- (Julitka): A ja rezygnuję, bo jak mam się użerać z kimś, kto de facto ma ochotę mnie zabić, to ja wolę sobie za to kupić kawę lub co tam podobnego, a nie - fundować stresy. -- (Pitef): Faktycznie, może nie wyraziłem się dostatecznie precyzyjnie. Nie zdarzyło mi się powiedzieć w prost, że Pańskim obowiązkiem jest mi pomóc, ale z drógiej strony, nie rezygnuję z zakupów, bo w lidlu w Krakowie powiedzieli mi, że nie ma nikogo, kto by mi pomógł.
Dla mnie to jednak jakaś mała niemożliwość. Przecież to bez sensu, tyle dobrego robił, tyle mógłby jeszcze zrobić... Po co zabierać nam takiego człowieka?
Lepper teżkomuś przeszkadzał. Polityka to brudna gra.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Tak. Ja się odnosiłam wyłącznie do swojego case study. -- (zywek): @julitka ale jusha użyjesz w Warszawie, Krakowie i zdaje się Wrocławiu. I to nie wszędzie w Warszawie. A glovo nawet w mniejszych mieścinach bywa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Inaczej, czy da się kupować żywność bazując tylko na żabce i przy założeniu, że staramy się jeść w miarę zdrowo.
"w miarę zdrowo" to bardzo szerokie pojęcie, ale tak, da się. Wiesz, dla jednego "w miarę zdrowo" to po prostu więcej warzyw, owoców i brak chipsów co drugi dzień, dla innego - warzywa wprost od rolnika i to sprawdzonego. No chyba, że bierzesz pod uwagę tamtejsze pieczywo, które moim zdaniem jest kiepskiej jakości. No i też pytanie, na ile zdrowe są warzywa i owoce z Żabki. Ale na tej zasadzie produkty kupione samodzielnie w Lidlu czy Biedronce prezentują tę samą jakość. Jeśli pytasz o to, czy Żabka jest sklepem ogólnospożywczym, w którym można kupić chudy twaróg, kilka rodzajów jogurtu, masło, szczypiorek, pietruszkę itp - tak, da się. Często występują braki w zatowarowaniu, ale to kwestie kilku/kilkunastu godzin i nie mam dowodu na to, że gdybym nie poszła do najbliższej Żabki, także by nie występowały. -- (mustafa): Inaczej, czy da się kupować żywność bazując tylko na żabce i przy założeniu, że staramy się jeść w miarę zdrowo.
-onoć jechał leśną drogą. Mustafa ma racje. Tak samo, jak Lepper. (MarOlk): @Mustafa, a może raczej należy przyjąć rzecz najprostszą, że wypadki po prostu się zdarzają?
Są obecnie na to jakieś dowody? Bo to, że miał cholernego pecha jeszcze o niczym nie świadczy. -- (skrzypenka): -onoć jechał leśną drogą. Mustafa ma racje. Tak samo, jak Lepper. (MarOlk): @Mustafa, a może raczej należy przyjąć rzecz najprostszą, że wypadki po prostu się zdarzają?
A czy ja wskazuję kogoś palcem? Na zabójstwo Leppera też oficjalnych dowodów nie ma, tylko ja ich nie potrzebuję. Po prostu używam mózgu.
Podsumujmy. Porównujesz śmierć Litewki do śmierci Lepera, na którą to nie ma oficjalnych dowodów by przyczyniły się do niej osoby trzecie. Zresztą i tak tych dowodów nie potrzebujesz, bo używasz mózgu. Okej, okej...
Jak możesz używać czegoś czego nie masz? Zatem czyjego mózgu używasz? zacznij używać mózgu kogoś innego, bo ten którego obecnie używasz, działa tak sobie:)
Przecież wiadomo, że dowodów nie będzie. Wypadki się zdażają, no i w sónie samobójstwa też ludzie popełniają. Są też na świecie ludzie którym wolno więcej. guliwerek wielbicielek obejżał dziennik w tv i wierzy że wie wszystko.
guliwerek od x lat nie ogląda żadnych wiadomości w żadnej telewizji:) Mustafuś znowu strzela ślepakami:) Naprawdę, podłącz się pod jakiś mózg który wykazuje chociaż trochę aktywności.
-- (mustafa): Przecież wiadomo, że dowodów nie będzie. Wypadki się zdażają, no i w sónie samobójstwa też ludzie popełniają. Są też na świecie ludzie którym wolno więcej. guliwerek wielbicielek obejżał dziennik w tv i wierzy że wie wszystko.
--
This site uses cookies to enhance your experience.