Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 55 / 76 Następna

Julitka

#1081 ·

Oj tak tak, to jest duży ból. Na takich kartach czy innych Żabsach serio się dużo oszczędza. No ale coś kosztem czegoś. Ja nie używam Glovów i Uberów, tylko apkę Jush.
-- (mustafa):
Tja, zwłaszcza, że wszystkie glovo i inne volty nie obsługują kart lojalnościowych. Wiesz ile kawy byś za to kupiła?

-- (Julitka):
A ja rezygnuję, bo jak mam się użerać z kimś, kto de facto ma ochotę mnie zabić, to ja wolę sobie za to kupić kawę lub co tam podobnego, a nie - fundować stresy.
-- (Pitef):
Faktycznie, może nie wyraziłem się dostatecznie precyzyjnie. Nie zdarzyło mi się powiedzieć w prost, że Pańskim obowiązkiem jest mi pomóc, ale z drógiej strony, nie rezygnuję z zakupów, bo w lidlu w Krakowie powiedzieli mi, że nie ma nikogo, kto by mi pomógł.

--

--

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#1082 ·

No właśnie, taki dobry był. :(

-- (MarOlk):
@Skrzypeńka, jeden z tych porządniejszych. Szkoda chłopa. I do tego w tak pechowy sposób zginął.

--
Große Operndiva?

Zuzler

#1083 ·

Dla mnie to jednak jakaś mała niemożliwość. Przecież to bez sensu, tyle dobrego robił, tyle mógłby jeszcze zrobić... Po co zabierać nam takiego człowieka?

mustafa

#1084 ·

Lepper teżkomuś przeszkadzał.
Polityka to brudna gra.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

MarOlk

#1085 ·

2 likes
@Mustafa, a może raczej należy przyjąć rzecz najprostszą, że wypadki po prostu się zdarzają?

zywek

#1086 ·

@julitka ale jusha użyjesz w Warszawie, Krakowie i zdaje się Wrocławiu. I to nie wszędzie w Warszawie. A glovo nawet w mniejszych mieścinach bywa.

Julitka

#1087 ·

Tak. Ja się odnosiłam wyłącznie do swojego case study.
-- (zywek):
@julitka ale jusha użyjesz w Warszawie, Krakowie i zdaje się Wrocławiu. I to nie wszędzie w Warszawie. A glovo nawet w mniejszych mieścinach bywa.

--

mustafa

#1088 ·

Ale w tej żabce wszystko da się kupić?

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Julitka

#1089 ·

Jeśli coś jest w fizycznej, z której zamawiasz, to tak.
-- (mustafa):
Ale w tej żabce wszystko da się kupić?

--

mustafa

#1090 ·

Inaczej, czy da się kupować żywność bazując tylko na żabce i przy założeniu, że staramy się jeść w miarę zdrowo.

Julitka

#1091 ·

Edytowano
"w miarę zdrowo" to bardzo szerokie pojęcie, ale tak, da się. Wiesz, dla jednego "w miarę zdrowo" to po prostu więcej warzyw, owoców i brak chipsów co drugi dzień, dla innego - warzywa wprost od rolnika i to sprawdzonego. No chyba, że bierzesz pod uwagę tamtejsze pieczywo, które moim zdaniem jest kiepskiej jakości. No i też pytanie, na ile zdrowe są warzywa i owoce z Żabki. Ale na tej zasadzie produkty kupione samodzielnie w Lidlu czy Biedronce prezentują tę samą jakość. Jeśli pytasz o to, czy Żabka jest sklepem ogólnospożywczym, w którym można kupić chudy twaróg, kilka rodzajów jogurtu, masło, szczypiorek, pietruszkę itp - tak, da się. Często występują braki w zatowarowaniu, ale to kwestie kilku/kilkunastu godzin i nie mam dowodu na to, że gdybym nie poszła do najbliższej Żabki, także by nie występowały.
-- (mustafa):
Inaczej, czy da się kupować żywność bazując tylko na żabce i przy założeniu, że staramy się jeść w miarę zdrowo.

--

skrzypenka

#1092 ·

1 likes
-onoć jechał leśną drogą. Mustafa ma racje. Tak samo, jak Lepper.
(MarOlk):
@Mustafa, a może raczej należy przyjąć rzecz najprostszą, że wypadki po prostu się zdarzają?

--
Große Operndiva?

1

#1093 ·

Trąbka przestała trąbić, a na dodatek konferencja się wali o nie

MarOlk

#1094 ·

Są obecnie na to jakieś dowody? Bo to, że miał cholernego pecha jeszcze o niczym nie świadczy.
-- (skrzypenka):
-onoć jechał leśną drogą. Mustafa ma racje. Tak samo, jak Lepper.
(MarOlk):

--

--

mustafa

#1095 ·

A czy ja wskazuję kogoś palcem?
Na zabójstwo Leppera też oficjalnych dowodów nie ma, tylko ja ich nie potrzebuję.
Po prostu używam mózgu.

MarOlk

#1096 ·

Podsumujmy. Porównujesz śmierć Litewki do śmierci Lepera, na którą to nie ma oficjalnych dowodów by przyczyniły się do niej osoby trzecie. Zresztą i tak tych dowodów nie potrzebujesz, bo używasz mózgu. Okej, okej...

guliwer

#1097 ·

2 likes
Jak możesz używać czegoś czego nie masz? Zatem czyjego mózgu używasz? zacznij używać mózgu kogoś innego, bo ten którego obecnie używasz, działa tak sobie:)

skrzypenka

#1098 ·

Nie wiem czy są dowody, na razie nie, będą robili dochodzenie i badania tej sprawy.
Große Operndiva?

mustafa

#1099 ·

Przecież wiadomo, że dowodów nie będzie.
Wypadki się zdażają, no i w sónie samobójstwa też ludzie popełniają. Są też na świecie ludzie którym wolno więcej.
guliwerek wielbicielek obejżał dziennik w tv i wierzy że wie wszystko.

guliwer

#1100 ·

guliwerek od x lat nie ogląda żadnych wiadomości w żadnej telewizji:)
Mustafuś znowu strzela ślepakami:)
Naprawdę, podłącz się pod jakiś mózg który wykazuje chociaż trochę aktywności.

-- (mustafa):
Przecież wiadomo, że dowodów nie będzie.
Wypadki się zdażają, no i w sónie samobójstwa też ludzie popełniają. Są też na świecie ludzie którym wolno więcej.
guliwerek wielbicielek obejżał dziennik w tv i wierzy że wie wszystko.

--
Poprzednia 55 / 76 Następna