EltenLink

#81 Numernabis

To żelazko w sprayu, moment i jest proste.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-02-05 19:31

#82 sanklip

Naaadwraaaażliwooość dźwiękowa. Cały dzień. Ratunku!

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2025-02-05 19:45

#83 daszekmdn

Nie wiem. Mam jakiś taki stres, jak coś by się miało stać...

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2025-02-05 21:20

#84 balteam

żelazko w spraju fajne podobno, kilka osób testowało.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-02-05 21:54

#85 Monte

Nie mam co czytać. Echchch... :(

Give me a sign.
2025-02-06 11:45

#86 MarOlk

Ja mam gorzej. Mam co czytać, ale chęci brak :D

2025-02-06 15:08

#87 Zuzler

Zamieńcie się. :P

2025-02-06 15:55

#88 Monte

:D

Give me a sign.
2025-02-06 16:31

#89 mustafa

Serię z Robertem Hunterem znasz?
Albo z Dawidem Hunterem?
Albo z Royem Gracem?
A z Billem Hogesem?
Albo z Polskich Seria z Djabełkiem?
Albo ze Stellą Skalską?
Z Igorem Brudnym?
Z Jakubem Mortką?
A serię W kręgach Władzy znasz?
A Seweryna Zaorskiego?
A Serię z Zuzanną Nowacką czytałaś?
A Seria z Bezimiennym?

Nie musisz dziękować.

-- (Monte):
Nie mam co czytać. Echchch... :(

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2025-02-06 20:14

#90 Zuzler

No tak... Ale koleżanka nie pokazała się tu, na ile kojarzę, jako wielbicielka kryminałów.

2025-02-06 20:16

#91 mustafa

A nie wiem. Ta Zuzanna Nowacka to podchodzi pod obyczajówkę i romans, ale jeżeli nie to jeszcze Linwood Barclay - "Pościg". To już absolutnie kryminał nie jest, a książeczka super.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2025-02-06 20:25

#92 balteam

książek dużo, ale gorzej ze znalezieniem serio tej dobrej, mało ktoma taki sam gust książkowy.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-02-06 21:26

#93 djsenter

Dużo fajnych słuchowisk ostatnio znajduję, polecam Błękitną Pustynię od Molendy, albo Kontrolę od Ciszewskiego.

Senter San
2025-02-06 23:36

#94 daszekmdn

Hipoksja, albo Kryminał analogowy są the best.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-02-07 00:06

#95 mustafa

Żeby znaleźć, trzeba czytać. Ja na lubimy czytać mam kolejkę ponad 200 do przeczytania, a i tak w międzyczasie wychodzą nowe i wchodzą bez kolejki. Niektóre też dodane jako pojedyncza pozycja a seria ma kilka. Moim zdaniem nie chodzi o to, aby szukać perełek, bo one się same znajdą, tylko żeby po prostu czytać to co daje nam satysfakcję. Na lubimy czytać zawsze można wejść w konkretną kategorię i patrzeć co tam ostatnio dodano. Trochę fajnych już w ten sposób znalazłem, a potem już się leci całego autora.

-- (balteam):
książek dużo, ale gorzej ze znalezieniem serio tej dobrej, mało ktoma taki sam gust książkowy.

--

-- (mustafa):
A nie wiem. Ta Zuzanna Nowacka to podchodzi pod obyczajówkę i romans, ale jeżeli nie to jeszcze Linwood Barclay - "Pościg". To już absolutnie kryminał nie jest, a książeczka super.

--

2025-02-07 09:17

#96 Monte

Ja jeżeli chodzi o rzeczy kryminalne to lubię słuchać podcastów, jeżeli chodzi o książki, to wolę fantastykę.

Give me a sign.
2025-02-07 09:20

#97 djkrissu

A mnie się wydaje, że jest to księga zażaleń, a nie kto i co przeczytał, oraz co kto lubi czytać itp. Jakoś nikt z administracji nie reaguje. No, ale jaki serwis taka reakcja :P

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
Edytowano 2025-02-10 16:05

#98 Zuzler

O, widzisz Krisu, jak chcesz, to nawet pożalić się potrafisz.

2025-02-10 16:36

#99 djdenismusic

Szanowne państwo. Kochani moi. A ja wam powiem, że od kilku dni śpię sobie elegancko te regulaminowe 8 godzin dziennie, i to dosłownie. Zamiast spać w nocy, to zasypiam o 10:00 budząc się o 18. Tylko nie piętrolcie mi tutaj o melasi, bo ta chyba trochę do czego innego służy. Wypijanie kilku kaw dziennie nie pomaga. A chodzenie jak zombie na siłę też nie jest niczym dobrym. I co tu robić...

2025-02-10 18:42

#100 skrzypenka

To ja się pożalę.
Dzisiaj nie mogłam dojść do siebie. Byłam tak roztrzęsiona i spłakana, że nie wiem. Na dworcu, jak wracałam z pracy, to jakiś gościu mnie popchnął i krzyczał i wyzywał mnie, bo chciałam wejść sobie do budynku. Ochroniarze go przepędzili, ale moja siostra napisze posta na spottet Łódź i ludzie będą tropić skurywysyna, a jak mi się znowu to zdarzy, to wezwę policje. Zgłosiłam ten incydent, to powiedzieli mi, że mogę wynając sobie ochronę, która będzie mnie pilnować na dworcu, ale zrezygnowałam, bo bez przesady, ale chodzi o sam fakt.

Große Operndiva?
2025-02-10 18:45