Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Started by Zuzler 1432 posts last post 10 godzin temu Page 69 of 72

Od wczoraj jestem na Diskordzie.
Give me a sign.

#1362 3 likes

zarąbiste spodkanie z dziewczyną, Dużo śmiechu, miłe rozmowy, i wspomnienia których na długo nie zapomnę
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1363 1 like

Popadało u mnie. Tylko trochę mało. Więcej deszczu by się zdało.
Give me a sign.

#1364 2 likes

Super pogoda jest u mnie dzisiaj. Taka jak lubię. Dla mnie idealna. Słońce, chłodny w miarę delikatny wiatr i temperatura około 20-23 stopnie.
Give me a sign.

#1365 1 like

Dzisiaj pierwsze spotkanie pisarskie. Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję, że ta grupa mi pomoże.
Give me a sign.

#1366 3 likes Edited

Pizza z ratatouille, tego jeszcze do tej pory ie robiłem i nie jadłem. Nawet dobra, a pomysł utylizacji reszty tego warzywnego sosiwa też niegłupi.

#1367 3 likes

Przyszedł do mnie olejek z patyczkami zapachowymi od Loris i nie dość, że mi pokój pachnie soczystym mango, to jeszcze opakowanie posiadało napis Loris Parfum w brajlu! Tego się nie spodziewałem :D
Senter San

oo kurcze, ale fajnie.
Große Operndiva?

#1369 2 likes

Luńcia sobie smacznie śpi, ale tak twardo, że można pod nią dłonie wsunąć i ją nosić i nawet się na bok nie przekręci.

#1370 1 like

bardzo przyjemne 2 dni na działce, kąpiel z lodami w basenie.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1371 2 likes Edited

Elllegancki weekend. Towarzystwo dopisało. <3

#1372 3 likes

Poradziliście mi, bym zainstalowała tę aplikacje moje ikp i zrobiłam to, dzięki temu odzyskałam kod do skierowania. Dzięki za pomoc. :)
Große Operndiva?

No widzisz, to dużo ułatwia. Tam jest i możliwość ogarniania zleceń medycznych, i recept, i skierowań, tych papierów już nosić tak bardzo nie trzeba...
-- (skrzypenka):
Poradziliście mi, bym zainstalowała tę aplikacje moje ikp i zrobiłam to, dzięki temu odzyskałam kod do skierowania. Dzięki za pomoc. :)
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1374 2 likes

Miał być cały tydzień nad morzem, a wyszedł całkiem pozytywny weekend nad pobliską rzeczką. Uwielbiam wypady pod namioty! Nawet jeśli potem wracam cały obomblowany.

#1375 1 like

Dzięki Julisia, bo rzeczywiście teraz mam wszystko w jednym miejscu. Ostatnio mam dużo recept, skierowań i wizyt związanych z tą nogą.

(Julitka):
No widzisz, to dużo ułatwia. Tam jest i możliwość ogarniania zleceń medycznych, i recept, i skierowań, tych papierów już nosić tak bardzo nie trzeba...
-- (skrzypenka):
--

--
Große Operndiva?

#1376 3 likes

Jestem po super weekendzie i integracji ze wspólnotą w szczecinie.

#1377 2 likes

Pierwsza pozytywka płytowa w kolekcji. Cudo mechaniki precyzyjnej, aż się boję uszkodzić.

#1379 2 likes

Pewnie z 50 albo coś koło tego. Ale takiego samograja jeszcze w rękach nie miałem. Jaram się jak Pinokio na drewnochron.

O cię paaanie!
Give me a sign.