Przyszedł do mnie olejek z patyczkami zapachowymi od Loris i nie dość, że mi pokój pachnie soczystym mango, to jeszcze opakowanie posiadało napis Loris Parfum w brajlu! Tego się nie spodziewałem :D
No widzisz, to dużo ułatwia. Tam jest i możliwość ogarniania zleceń medycznych, i recept, i skierowań, tych papierów już nosić tak bardzo nie trzeba... -- (skrzypenka): Poradziliście mi, bym zainstalowała tę aplikacje moje ikp i zrobiłam to, dzięki temu odzyskałam kod do skierowania. Dzięki za pomoc. :) --
Miał być cały tydzień nad morzem, a wyszedł całkiem pozytywny weekend nad pobliską rzeczką. Uwielbiam wypady pod namioty! Nawet jeśli potem wracam cały obomblowany.
Dzięki Julisia, bo rzeczywiście teraz mam wszystko w jednym miejscu. Ostatnio mam dużo recept, skierowań i wizyt związanych z tą nogą.
(Julitka): No widzisz, to dużo ułatwia. Tam jest i możliwość ogarniania zleceń medycznych, i recept, i skierowań, tych papierów już nosić tak bardzo nie trzeba... -- (skrzypenka): Poradziliście mi, bym zainstalowała tę aplikacje moje ikp i zrobiłam to, dzięki temu odzyskałam kod do skierowania. Dzięki za pomoc. :) --