Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Started by Zuzler 1432 posts last post 9 godzin temu Page 68 of 72

Uwielbiam bananowe ciasto. Robimy czasami.

#1342 9 likes

Aktualnie siedzę sama w chałupie przy kompie, ale dobrze mi, bo spójrzcie na to: Ścielę łóżko, a taka mała, sierściata istotka skacze na oczyszczacz. Pytam się, co robi, a ona z pełnym przekonaniem i sygnałem, że coś znalazła: Mrrraau! Idę do kuchni, a to lezie za mną. Powiem chodź, a ona idzie, jak pies. Ktoś dzwoni do drzwi, ona jest pierwsza ode mnie żeby przywitać i ocenić, czy dać się pomiziać czy jednak uciec. Przed chwilą wlazła na biurko. Ja: Yukiś, potłuczesz kolejny kubek, złaź! Ona dyskutuje - miałmiałmiał! Fajnie mieć kooota!
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#1343 5 likes

Dobrze mieć kota, potwierdzam.

#1344 3 likes

Udało mi się odzyskać sporo istotnych danych z dysku zalanego laptopa, jaka ulga! Czuję, jakby mi kilka stówek do portfela wpadło :D
Senter San

#1345 7 likes

Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.

#1346 1 like

I mieć własne koty? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Jakiekolwiek koty

Z naciskiem na własne, oczywiście.

Najgorsze, że ja we własnym domu, własnym łóżku to poczucie także mam. Zawsze gdzieś z tyłu głowy jest to poczucie, że nieposprzątane, że obiad, że trzeba już, zaraz, a jak daję sobie chwilę odpoczynku i błogiej nieświadomości, to i tak z tyłu głowy mam to poczucie, że to się w końcu skończy. :(
-- (Zuzler):
Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No cóż... Nie bez powodu napisałam, że choć przez chwilkę. :(

#1351 2 likes

urodzinki
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1352 1 like

Czemu nie masz wpisane w Eltenie? Ludzie mogliby składać życzenia. :)
-- (Kuba12565):
urodzinki
--

#1353 5 likes

jutro jade do mojej dziewczyny.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

To wszystko wyjaśnia :P
Senter San

#1355 1 like

Najlepszego Kuba. Spełnienia- wszystkiego i we wszystkim.
Cudownie, że spędzisz ten szczególny dzień z ważną dla Ciebie osobą.

#1356 3 likes

Udał mi się dzisiaj obiad. :)

#1357 1 like

No i do mojej już bogatej kolekcji zegarów dołączyły 2 nowe ścienne zegary i jeden budzik:
1 zegar kupiony w zeszłą niedzielę w sklepie Jysk, który widziałem u jednej z Pań psycholog, do której uczęszczałem na terapię w Lublinie, oczywiście mówię o sklepie internetowym,
2 zegar drewniany zrobiony własnoręcznie z lekką pomocą Pań Tyflopedagog z Fundacji Ikar w Lublinie, dzisiaj niedawno zawisł na ścianie nad moim łóżkiem,
3 zegar budzik nakręcany, który dzisiaj dostałem od córek jednej z sąsiadek mojej cioci chrzestnej, była to pamiątka po mamie tych córek, ale powiedziały mi, że to dla mnie,
Jeszcze w środę 12 sierpnia dołączy jeszcze jeden zegar ścienny, który będzie zrobiony przez uczestników WTZ w Rykach, na które uczęszczałem przez 4 lata, będzie namalowana pod tym zegarem na szkle róża. Miałem taki sam zegar w 2018 roku, ale niestety 17 lipca rano zauważyłem, że szkło się zbiło, a 16 lipca po 18:00 jak go sprawdzałem, czy działa, to był jeszcze cały.
Cieszę się, że moja kolekcja zegarowa się nieco powiększyła, i mam nadzieję, że na tym się nie skończy.

#1358 1 like

wrzos33 dzięki bardzo.

#1359 1 like

Ja również przyłączam się do życzeń. Przede wszystkim życzę Ci wiary w siebie i to byś znajdywał na swojej drodze życiowej samych życzliwych ludzi. No i dużo dużo zdrówka.

#1360 2 likes

Mapy google mnie okłamały co do godzin otwarcia jednego sklepu, ale przynajmniej poznałem nowych sąsiadów, którzy po sympatycznym spacerku i rozmowie powiedzieli mi to i owo o przydatnych punktach orientacyjnych i polecili mi kilka miejsc. A, kupiłem ulubionego monstera!
Senter San