eee, nicht besonnders, ich bin schon müde. :)
Nadrobiłam dziś kilka odcinków podcastów kryminalnych. Poza tym, przez te ostatnie kilkanaście dni udaje mi się trochę pisać.
2 likes
Często mi się nic nie chce, ale jest jedna rzecz, w której jestem konsekwentny, czyli pisanie tekstów. Piszę praktycznie codziennie, wkładam w nie czas a potem analizuję, poprawiam, ewentualnie nagrywam, chociaż akurat tutaj by mi się przydał kopniak w cztery litery :D
Cieszę się, że przez te lata nie porzuciłem swojej pasji, tak po prostu!
Cieszę się, że przez te lata nie porzuciłem swojej pasji, tak po prostu!
3 likes
Spędzone super dzień na działce, Kąpiel w basenie, trochę się opalałem, zjadłem moje ulubione lody od Grycana, smak nutella.
A to Grycan ma lody o smaku Nutelli? o.o Wiem, że Nutella ma swoje własne, takie z kawałkami czekolady, ale Grycan też ma?
-- (Kuba12565):
Spędzone super dzień na działce, Kąpiel w basenie, trochę się opalałem, zjadłem moje ulubione lody od Grycana, smak nutella.
--
-- (Kuba12565):
--
Edytowano
Piękne Tropo dziś z rana było. Pomorze na wyciągnięcie ręki i trochę Dolnego śląska, że aż mi się zachciało poskanować jak przypadkiem trafiłem chcąc ustawić na zwykłej wieży z kiepskim tunerem zwykłe PR1 ze Śremu.
Szanowne państwo. Z nózią coraz lepiej. Ból kolana ustępuje.
Julitka tak, Grycan ma takie lody, są bardzo pyszne. Polecam. Tylko lepiej idź do Biedronki, bo w Żabce zapłacisz 32 zł ale to jak chcesz. Miłego próbowania
Ja lubię lody tylko i wyłącznie śmietankowe. Ewentualnie jakieś sorbety owocowe. Raczej żadnych innych.
Chciałam jeszcze krótrze, ale stwierdziłyśmy razem z fryzjerką, że może lepiej troszkę dłuższe zostawić. I końcówki mam pocieniowane.