Jasełka
Wróć do Wątki archiwalne#1 lalar123
Witam. W tamtym roku były jasełka i w tym roku chcemy je z organizować. Przepraszam jeśli w złym forum to wkleiłem. Kto chciał by w nich wystąpić, zapraszam w wiadomości na prv ewentualnie się zdzwonimy. To tyle. Acha, jak będzieie na jasełkach jako widownia prosimy założyć słuchawki lób włączyć T.Z.W. Push tu talk bo ostatnio ktoś się nie wyciszył i zwrota była że hej. Miłego dnia.
#2 daszekmdn
Zwrotkę można załatwić kanałem kontrolowanym wybierając kto może mówić, a kto nie. Kiedy planowane te jasełka? Jakoś więcej info by się przydało ogólnie.
#3 lalar123
Dwódziestego drugiego gródnia. Narazie będą próby i szukanie osób które chciały by wystąpić.
#4 Zuzler
No to taka podpowiedź ode mnie - następnym razem wrzućcie ogłoszenie szybciej, najlepiej dobry miesiąc przed wydarzeniem. Będziecie mieć choćby czas na kilka prób z udziałem wszystkich zainteresowanych.
#5 lalar123
Ale my sami niewiedzieliśmy czy będą jasełka . Niestety. Zwłaszcza, że michał jest tajemniczy aż do gródnia. Teraz już więm wszystko będzie to 23 gródnia o osiemnastej. będzie utworzony kanał i zapraszamy wszystkich.
#6 lalar123
Poza tym, jakbym pwiedział miesiąc wcześniej, a jasełka się nie odbyły by bo no niewiem to dopiero był by problem.
#7 Zuzler
No wiesz... Mógłbyś je równiez spróbować zorganizować na własną rękę.
#8 Zuzler
Poza tym spokojnie, mówię przecież "w przyszłości".