EltenLink

pokemon reborn właśnie stał się dostępny

Wróć do Nowości

#21 matius

Ok. Udało mi się. Mogłyby te postacie wydawać dźwięk cały czas, a nie tylko kiedy podejdziemy bliziutko. Bo tak to czasem szukanie ich jest dość trudne. Taki kłopot miałem ze znalezieniem siotry Dżoj, aby mi wyleczyła stwory. I na razie nie ma drzwi. Jest drzwięk, że przez nie przechodzimy, ale nie ma drzwięku gdzie one są.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-10-02 15:59

#22 martinus

Bo może dźwięk drzwi będzie dodany w kolejnych patchach. Gra ma barrdzo ciekawą fabułę, ale nawigacja w tej grze zabiera niestety całą przyjemność z grania. Zanim gdzieś dojdziesz lub coś znajdziesz, idzie szewskiej pasji dostać.

May the force be with you!
2024-10-02 19:22

#23 matius

Co zrobić jak jest taki komunikat: A Pokémon could be in this tree. Maybe a Pokémon could shake it.
I tak szukanie postaci jest bardzo denrwujące.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-10-02 19:30

#24 martinus

Nic nie zrobisz, dopuki nie zdobędziesz stworka, który posiada cios head butt.

2024-10-03 12:06

#25 matius

Udało mi się zrobić zadanie poboczne i dostać za nie pokemona.

2024-10-03 14:37

#26 martinus

a jakiego pokemona dostajemy za to zadanie, bo nie wiem, czy warto to robic

2024-10-03 15:53

#27 matius

Może dziwne pytanie, ale gdzie kupować pokeballe?
Jest to moja pierwsza gra pokemon wogule.

Edytowano 2024-10-04 16:47

#28 martinus

w tym samym miejscu co pokemon center ale nie pamiętam pod jakimi współrzędnymi jest ta osoba, która je sprzedaje. Im więcej mamy odznak, tym lepsze przedmioty możemy później kupić

2024-10-04 19:09

#29 matius

Chyba jest kilka tych pokemon center. Narazie znalazłem dwa takie i w żadnym nie znalazłem kogoś, gdzie mogę kupić pokeballe. Napewno dotarłem do miejsca, gdzie już trenerzy mają 10 lv stworów.

2024-10-04 23:57

#30 pates

A jak poruszacie się po mapie żeby coś znajdywać prucz ścian? Xd

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-10-05 00:09

#31 matius

Na ślepo. xd W sensie na czuja i trochę na pamięć, jeśli z kim już gadałem to potem ich teksty się powtarzają. Inaczej nie umiem.

2024-10-05 00:11

#32 krzykacz

mam anty wirusa awasta czy bendzie mi brzenczał o zagrorzeniu po odpaleniu gry?

2024-10-05 17:31

#33 martinus

Co do pytania patesa, literą d sprawdzam współrzędne x y. I na tej podstawie wiem, gdzie kończy się dana mapa . Ale to czasami nie wiele pomaga. A co do antywirusa to nie wiem, bo nie używałem avasta.

2024-10-05 17:55

#34 martinus

Wie ktoś jak sprawdzić change log do danego patcha. Dzisiaj była mała aktualizacja gry.

2024-10-06 19:04

#35 mojsior

chyba na discordzie gdzies jest mnie tam nie ma puki co więc nie wiem jakie zmiany mogą być

2024-10-06 19:21

#36 matius

A ja nigdzie nadal nie znalazłem kogoś u kogo można kupi poke balle i jakieś leczenie czy coś.

2024-10-06 19:49

#37 lalar123

Ja też nie tylko jakieś poke snacks.

Cholerne wstrętne sample w suno!
2024-10-07 12:10

#38 martinus

Ja znalazłem, ale żeby muc wykupować pokeballe i mixtury, trzeba wcześniej rozwalić dwuch trenerów kturzy ukradli nam tego pokemona o którym byłam mowa w początku gry. Ale tak naprawdę co to za pokemon dowiemy się praktycznie po przejściu trzech czwartych rozgrywki.Warto jest też walczyć z trenerami w pokemon center, którzy za ich pokonanie dają nam exp candy SWarto tych cukierków nazbierać dużo, a potem dawać jak jakieś pokemony mają niski poziom.

2024-10-07 13:15

#39 martinus

a ci dwaj trenerzy się bardzo dobrze ukryli w jednym z domków w peridod ward.

2024-10-07 13:16

#40 matius

Ich znalazłem i ich rozwaliłem. A skond wiesz, że dopiero po przejściu tyle gry dowiemy się co to za pokemon?

2024-10-07 13:17