Transcription
Ja sobie przypomniałem jeszcze, że jest taki zestaw, ale gdzie on działa, na jakim terenie, czy może już go nie ma, tego nie wiem, nie powiem, bo nie wiem. Jak jest okres, w którym można śpiewać kolędy, to wpisując polskimi literami kolędy prawosławne. Jest oprócz klipu Kolędy Prawosławne Wygrane Zespoły Promaki. Jest jeszcze klip Kolędy Prawosławne. W wykonaniu zespołu Choryna. Zespołu Choryna. Oprócz tego, gdzie ten zespół Choryna działa, to nie wiem. Natomiast jest jeszcze klik Kolędy Prawosławne. Przepraszam, jest jeszcze klik. Kolędy Prawosławne. W wykonaniu chóru Oktoich. Chóru. Ale tam nie wszystkie to kolędy założone są. Jak się z tego wyklęcił, to są chyba nałożenia takie kolędy na Bożeństwo. A to dlatego, iż chór Oktoich tworzą prawosławni duchowni z prawosławnej diecezji wrocławsko-szczecińskiej. Prawosławni duchowni z diecezji wrocławsko-szczecińskiej. Tworzą ten chór. Chór Oktoich. Ale mają też kolędy. Oni zrealizują to umieją. Jak najbardziej umieją śpiewać na głosy. A czy tak coś mają jakieś nagrania? Nie wiem, kolędy? Nie wiem. Tego nie powiem. Tego nie powiem. Więc. Więc. To tyle, co chciałem jeszcze dopowiedzieć. Do tego wątku. Pozdrawiam. Damian Login. Bratczy 96.