Ja wiem, że trzeba Talkbackowi zainstalować dane głosowe, ale nie wiem, czy jest tak, jak mówisz, bo mi to wszystko instalowała siostra. Ja na twoim miejscu poprosiłabym kogoś widzącego o pomoc.
poczekam jeszcze co napiszą inni, którzy próbowali sami, z jakim skutkiem to poszło. Dzięky za odpoviwdz. -- (Monte): Ja wiem, że trzeba Talkbackowi zainstalować dane głosowe, ale nie wiem, czy jest tak, jak mówisz, bo mi to wszystko instalowała siostra. Ja na twoim miejscu poprosiłabym kogoś widzącego o pomoc.
-- (Numernabis): Ale mówimy o tym, że zaraz przy pierwszym uruchomieniu, podczas pierwszej konfiguracji już uruchamia się TB po polsku, z głosem samung TTS?
a mi się coś wydawało że kiedyś z 3 lata wstecz kliknełam na polski i się rozgadało, więc tym bardziej teraz tak może być, że polski już jest międzi głosami offline.
Czyli kolejny argument przemawiający za iPhone już nie jest argumentem :) Dobrze wiedzieć. -- (Adasadula): Dokładnie tak
-- (Numernabis): Ale mówimy o tym, że zaraz przy pierwszym uruchomieniu, podczas pierwszej konfiguracji już uruchamia się TB po polsku, z głosem samung TTS?
--
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Znaczy trochę inaczej, zależy od brandu, bo może uruchomić się po polsku albo ewentualnie na ekranie wyboru języka, ale w tym przypadku po kliknięciu na polski od strzała jest synteza więc to też nie problem kliknąć Polish czy tam Polski ;).