Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 15 z 19

Masz tam żołnierzy? Bo to chyba było właśnie 18.2. Jeśli tak, to do końca planszy poskacz i jak dojdziesz do końca to odwróć się w drugą i strzelaj. Przed nimi osłaniaj się tarczą.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nie, 18,2 to trzeba sky racerem dolecieć do 2000
May the force be with you!

nowłaśnie i mam problem bo na 1300spadam

Najpierw lecisz na wysokości 1, czekasz na komunikat, że ominołeś i dajesz na cztery. Jest jeszcze drugi taki moment i robisz to samo.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

to jest jedno podrugim

Te turbulencje tak.

musisz przelecieć między turbulencjami, pamiętaj że jak słyszysz alrarm to masz jakieś parę sekund na reakcje o ile będziesz lecieć z najwolniejszą prędkością, poprostu poczekaj aż się skończy jedna turbulencja i dopiero wtedy zmień wysokość, cobyś nie wleciał w tą drugą.
To jest proste, acha i pamiętaj co by pod koniec poziomu się rozpędzić bo będzie tam niemiła niespodzianka

tak dokładnie.

wooo nie wiedziałąm, że można bez karli
ooo ja mam juz wszystko co się dało w bk

no super można bez karli od tej wersji.

najakiej wysokoości minonć pierwsze turbolencje?e

najpierw na 1294 podnosisz wysokość na 4, i o 100 m dalej robisz to samo.

Witajcie.
Po ostatniej aktualizacji i przywróceniu sejwa trafił się nimiły błąd.
Straciłem z jakiegoś powodu sonara i ten obiekt co z automatu podnosi itemy mimoż że mam już 21 stage.

może chodzi o item helper?

A gdzie te bokurano 3 można pobrać? Bo chciałbym w to zagrać.

audiogames.net

A gdzie w tym bokurano mam zmienić język na angielski bo mam po japońsku?

w opcjach najpierw 2 razy w dół enteer, trzy razy w dół enter, 2 razy w dół enter. A tak w ogule to zaktualizuj sobie bk.