Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
to, czy kazał się odezwać na priv w sprawie kraka jest nieistotne, bo nie napisał, że chodź na priv to dam ci kraka, a to, że kazał się odezwać na priv niczego nie dowodzi. A to, czy ktoś da mu na priv kraka jest jego prywatną sprawą. Tyle.
Raczej nie, Martinus. Naucz najpierw sie gry, o ktorej tak pewnie sie wypowiadasz. Kacper, multikulti, znaczy, atak obszarowy jest albo od 150 albo od 500, nie wiem czy nie myle z dwujka.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
tak się składa że przy bk3 spędziłem całkiem sporo godzn, co prawda nie ukończyłem całości, ale to akurat wiem że do 50lv miecza nie wali po kilku na raz.
Czy wiecie że w najnowszej aktualizacji pojawił się sposób na karlę kiedy macie jej dość a chcecie sobie podexpić. Jeżeli już jakiś stage z karlą przeszliście a chcecie z jakiegoś powodu go przejść ponownie to gra was zapyta, czy chcecie karlę, jeśli odpowiecie przecząco to karli nie będzie
A z nią nadal można walić rakietami z pod t i się leczyć pod t?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.