Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 14 z 19

Który to poziom?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

13 1 jest proste. ja mam problem z przejściem 18 2 na trybie extreme.
May the force be with you!

łatwe to jest tylko leć na speed 1
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Powie mi ktoś, czemu ten sky racer powyżej trybuw wolf sam strzela z rakiet jak przechodzę 18 2?

Hej. Od ktorego levela spirit sword ten miecz wali po kilku naraz?

#267 1 polubienie

to, czy kazał się odezwać na priv w sprawie kraka jest nieistotne, bo nie napisał, że chodź na priv to dam ci kraka, a to, że kazał się odezwać na priv niczego nie dowodzi. A to, czy ktoś da mu na priv kraka jest jego prywatną sprawą. Tyle.
po co mi sygnatura?

też tak uważam, a spirit sword, to powyżej 20 lv.

hm, Mam 44 lv, i walipojedynczo. Tomoże być jakiś bug?

raczej tak.

Raczej nie, Martinus. Naucz najpierw sie gry, o ktorej tak pewnie sie wypowiadasz. Kacper, multikulti, znaczy, atak obszarowy jest albo od 150 albo od 500, nie wiem czy nie myle z dwujka.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tak się składa że przy bk3 spędziłem całkiem sporo godzn, co prawda nie ukończyłem całości, ale to akurat wiem że do 50lv miecza nie wali po kilku na raz.

Czy wiecie że w najnowszej aktualizacji pojawił się sposób na karlę kiedy macie jej dość a chcecie sobie podexpić.
Jeżeli już jakiś stage z karlą przeszliście a chcecie z jakiegoś powodu go przejść ponownie to gra was zapyta, czy chcecie karlę, jeśli odpowiecie przecząco to karli nie będzie

Jej! No wreszcie będę mógł normalnie zdobyć Omega Shooter a nie robić brzydkich rzeczy.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tak, ale ja wolę z karlą, jakoś łatwiej.

A z nią nadal można walić rakietami z pod t i się leczyć pod t?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Tak można bo prubowałem.

jak przejść 18 2?

Załatwić wszystkich. Bo to ten z żołnierzami?

jamam problem z 18 2