Transkrypcja
to Dzień Dobry skojarzyło mi się z tym dźwiękiem jak zapowiadają pociągi, prawda? Sory, że nieśpiewająco, ale ja śpiewać nie potrafię, to raz, po drugie troszkę jakoś jeszcze mam nierozbudowany głos.
to Dzień Dobry skojarzyło mi się z tym dźwiękiem jak zapowiadają pociągi, prawda? Sory, że nieśpiewająco, ale ja śpiewać nie potrafię, to raz, po drugie troszkę jakoś jeszcze mam nierozbudowany głos.
bo blues jest wtedy kiedy Paulinuxa boli łeb tyle mam wam do powiedzenia na ten temat
To było bardzo ciekawe, Paulino, masz ciekawą barwę głosu, nawet jak cię boli głowa.
A ja powiem wam dziś szczerze, że jedyny w co wierzę, to wierzę, a tak serio ujmując tę sprawę, to jutro będę mieć z dzisiaj poprawę, to znaczy, że będzie mnie łeb napierdalał, to jestem napita. Sorry. Wydarzyło mi się, że mogę sobie na to pozwolić, ponieważ nie jest to jeszcze takie głupie jak inne odwały, które można by zrobić, będąc człowiekiem, który spożył pewną ilość napojów wyskokowych. A ja właśnie takim człowiekiem jestem.