PSE Forum mieszane

Dźwięki

Założony przez daszekmdn 68 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Strona 3 z 4

Transkrypcja

Tak podczas tych remontów uszkodziły coś w elektronice, dlatego że byłem wczoraj o 16 z kawałkiem i latarnie robiły tak jak na nagraniu.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#42 1 polubienie

Transkrypcja

Dzień dobry, dzisiejszy dźwięk, który wam zaprezentuję nie będzie niczym nietypowym, ale kto ostatnio słyszał takie dźwięki? Dzień dobry, dzisiejszy dźwięk, który wam zaprezentuję nie będzie niczym nietypowym, ale kto ostatnio słyszał takie dźwięki?

Happy hacking

Transkrypcja

Nie, no ten ambience był po prostu piękny, bo dźwięki rzeczywiście są mało słyszalne, ale powiedz mi, jak ty to zrobiłaś, że on, to było raczej, to nie było puszczone, bo mi się wydaje, że to było naturalnie, że tak powiem, nagrane, a nie byłaś na żadnym dworze chyba, tylko w domu, więc jakbyś mogła powiedzieć, jak to zrobiłaś, czy nagrałaś, czy może puściłaś, chociaż ja myślę, że nie.

#44 1 polubienie

Transkrypcja

Ну это я просто нагреваю из окна

Happy hacking

Transkrypcja

Witajcie, a więc taka krótka reklama. Mam mikrofony binauralne, co tutaj jest już prezentowane na blogu, na forum i w ogóle, czyli nagrania w szerokiej panoramie. Jeżeli ktoś by potrzebował jakiegoś dźwięku nagranego w szerokiej panoramie, jestem po prostu w stanie coś nagrać, gdzieś tam wreszcie go się przejść, czy coś w tym stylu.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transkrypcja

1, 2, 3 1, 2, 3

Transkrypcja

Dla krótkiego wyjaśnienia, to był dźwięk zgrywania zjechanej płyty.

Transkrypcja

Ła matko, ja zapomniałem, że taki wątek w ogóle istnieje. To ja tu muszę trochę ponadrabiać, powrzucać coś, muszę poszukać. Było trochę, że się jednakowoż nagrywało, chociaż już 100 razy mniej niż kiedyś, no ale... coś nowego mam. Tylko czy to się będzie nadawać do gdziekolwiek? Popatrzę i najwyżej coś tutaj podrzucę za moment.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

musik musik

#50 1 polubienie

Transkrypcja

... ... ... ... ... ...

#51 1 polubienie

Transkrypcja

Jak kiedyś udostępniłem świerszcze, to Wojtas chciał świerszcze w stereo, które również miałem nagrane, ale jeszcze wtedy nie zgrane z telefonu. Tak więc pora spełnić jego życzenia. Dodam tylko, że to są te same świerszcze, co wtedy w mono. KONIEC

Transkrypcja

Welcome back to my channel! I hope you enjoy this video! I hope you enjoy this video! I hope you enjoy this video! I hope you enjoy this video! Thanks for watching! Thanks for watching!

Transkrypcja

This is the end of this walk.

#54 1 polubienie

Transkrypcja

Altyazı M.K.

#55 1 polubienie

#56 1 polubienie

Transkrypcja

... ... ... ... ... ... ...

Transkrypcja

Witam wszystkich! Wprawdzie już pokazywałem ten dźwięk na wątku przechodzenie przez światła a niewidomi ale ten dźwięk ale to jest na tyle fajny może nie fajny charakter, ale to jest ten dźwięk że bardzo dobrze jest go znać tutaj tu myślę go prezentuję jest to dźwięk sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu w Bielsku Podlaskim jak się idzie od Polskiego Związku Niewidomych do Ratusza to zaraz pokażę ten ten dźwięk moment dobra zaraz już pokażę ten dźwięk i jestem ciekawy co to dla Państwa przypomina proszę tak właśnie zostało zrobione udźwiękowienie na tym skrzyżowaniu czy o Polskiego Związku Niewidomych i Domu Kultury Miejskiego Domu Kultury w Bielsku Podlaskim żeby jak ktoś pojedzie i usłyszy taki dźwięk na tym skrzyżowaniu to żeby się nie dziwił tak jak ja się co pierwszy raz zdziwiłem jest to dźwięk sygnalizacji świetlnej jestem ciekaw co to dla Państwa przypomina bo to jest tak charakterystyczny dźwięk dziękuję Wam wszystkich

Pozdrawiam

#58 1 polubienie

Transkrypcja

Nie no, te dzwonki, dacha takie, te takie pierwsze, to one dosłownie... O, u mnie jakieś potardy za oknem, może złapiemy. No i akurat sobie dźwięk zarejestrowałem. Yyy... te dzwonki, dzwony takie kościelne, to po prostu jak z serialu, ewidentnie.

Transkrypcja

Mam wrażenie, że ten post nagrywałem, ale go tutaj nie widzę, więc powtórzę najwyżej jeszcze raz. Nie jestem żadnym dachem i proszę to w końcu zrozumieć.

Transkrypcja

Ćwierkanie za oknem, kropka mp3. Można by to tak nazwać. Na vlogu mam lepsze bez trzymania mikrofonu w ręku. Dzięki za oglądanie!