iphone

Apple Watch.

Założony przez skrzypenka 418 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 7 z 21

Coś się czuje jak ekg robi?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie, słychać tylko dźwięk imitujący zmieniający się wykres, ale można go wyłączyć.

To w zegarkach tego tak nie dopracowali?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dobra. Wczoraj przyszedł zegarek. Sytuacja o tyle śmieszna, że jak w niedzielę zamawiałem, dostawa na poniedziałek to był koszt 15 zł. Myślę sobie, nie warto, poczekam. Ale wczoraj rano przyszedł sms, żeby wybrać termin dostawy. Wchodzę, dostawa na poniedziałek 0zł, no tobiorę. Zamierzam zakupić szkło na ekran oraz przejściówkę z usb c na usb. Mam w kompie usb c, ale nie wszędzie ono jest, np jakbym chciał/musiał pod samochodową ładowarką, prądem, bo oczywiście kostki apple nie daje, etc. Esim zrobiony dzisiaj i śmiga, aż miło. Mam pytanko, jest jakaś appka do cogodzinnych alertów? No i jakie tarcze polecacie? Ja używam prostej analogowej bez komplikacji.

No i pasek nike to poprostu majstersztyk, z tym wsuwaniem reszty paska pod pasek i dziurkami do anty potliwości, ale system mątarzu paska to jakieś dziadostwo, oppo watch ma to 10000 razy lepiej zrobione pod tym względem.

Ja takiej apki nie używam, ale słyszałem o jakiejś, która nazywa się cacko czy jakoś tak - kukułka.

Poprawka cuckoo.

Ale przecież w ustawieniach są dzwonki, które ustawiasz co ile czasu mają brzęczeć.

@Nowiczok zerknę.
@Denis hmmm, w sekcji dźwięku? Sprawdzę. Wibracja też jest?

Tak. Wibruje wraz z dźwiękiem.
Tak jest to w sekcji dźwięki.

Mogę dodaćwłasny dźwięk tam?

Niestety niet :P

Te 2, które tam są, nie podobają się mnie kompletnie. Chcę albo samą wibrację, albo dźwięk powiedzmy casio.

Tak dobrze, to nie ma :P
Może sa jakieś aplikacje do tego. Ja szczerze mówiac nigdyn miałem potrzeby korzystać z niczego innego, prócz domyślnych dźwięków.

Michale, jakiego watcha masz tak wgl?

Miałem, bo niedawno zbiła się szybka apple watch series 3 44.

#137 1 polubienie

Powiem tak. Na początku miałam obsesję na punkcie szkiełek na ekran, ochrony ekranu, ale mam tę moją piąteczkę już rok, często jestem na wsi, robię różne rzeczy, zdarzyło się, że o coś uderzyłam i osoby widzące potwierdzają, że ekranowi nic nie dolega.
Oczywiście wiadomo, jakby tak przejechać po papierze ściernym, czy czymś podobnym, pewnie by się porysowało, ale nie jest tak, że Ci się to zaraz uszkodzi. Mówię to ja, której większość rzeczy rozlatuje się w rękach po wyjęciu z opakowania.

tak, nie raz jż mi spadł przywalił etc etc.

Ja jednak kupiłem szkło, lepiej dmuchać na zimne, a te kilka złotych to nie majątek.

A ja nie lubię nigdzie żadnych dodatkowych szkiełek i innych wyklejanek.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.