Integracja Eltenowiczów

Głosy Eltenowiczów, które lubimy

Started by Paulinux 498 posts last post 2 years ago Page 22 of 25

#421 1 like

Nie Tobie jednemu. Już parę lat temu nawiązała się dyskusja, w której padło stwierdzenie, że Lukaszenka to taki Midzi, ale jak się gdzieś tam schyli, zdusi głos i zacznie mówić nieo wyżej. :D Wszyscy się, jeśli dobrze pamiętam, zgodzili.

Też mi się kojarzy lukaszenka z Midzim, nawet podobnie intonują. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Noooo, coś w tym jest. Mi też się on z Midzim skojarzył

Ej, to może Lukaszenka to Łukasz Szmel z Radiostacji :) . Głos Midziego ewidentnie mi się kojarzy z tym Panem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zdecydowanie nie.
-- (misiek):
Ej, to może Lukaszenka to Łukasz Szmel z Radiostacji :) . Głos Midziego ewidentnie mi się kojarzy z tym Panem.

--

#426 1 like

Ktoś jeszcze oprucz mnie kojarzy radiostację. Piona. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#427 1 like

A też ją pamiętam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ahh, gdyby tak wróciła, ale nie podróbka Radiospacja.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#429 1 like

No, to jakoś tak nie to, mimo że ludzie w większości ci sami. No prawie.

#430 10 likes

Jeśli chodzi o miłe głosy to jest ich tu sporo ale moje typy to napewno:
Violinistka, Mimi, Paulinux, Gabi, Monte i Zuzler.
Natomiast panowie u trudny wybór lepiej nie ryzykować bo mi później dadzą popalić :D
a

@430 a mi się twój głos podoba
Student studentowi wszystko

#432 1 like

btw, kto nie wypełnił, jeszcze istnieje ankieta co powiesz o mnie na podstawie mojego głosu.
Student studentowi wszystko

Do swoich ulubionych głosów dopisóje głos użytkowniczki sylwinka.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja teeeeeż, mraaaau... :D XD

#435 4 likes

A jeszcze gdy się postara... ;)

#436 3 likes

Marchewyaux, w końcu wszystkie lecą na jego głos, tylko jedna zobaczyła coś więcej, bród który trzeba posprzątać. :XD

#437 1 like

To się nazywa podsumowanie. :D

@Sylwinka Dziękuję.
Give me a sign.

Misiek, brawo, uwiecznij to gdzieś:D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#440 1 like

Nic nie muszę uwieczniać. On sam to zrobił w swojej sygnaturce.