Jej, czy ja zapisałam kiedyś Marcysię? Jeśli nie, to niniejszym oglszam, że głos ten jest wg mnie naprawdę miły, ciepły i pozytywny, jak sama jego posiadaczka.
Bardzo Ci dziękuję, Twój głos również mi się pogoba. -- (Zuzler): Jej, czy ja zapisałam kiedyś Marcysię? Jeśli nie, to niniejszym oglszam, że głos ten jest wg mnie naprawdę miły, ciepły i pozytywny, jak sama jego posiadaczka.
No nie wiem, nie wiem. Musielibyście mnie chyba bardzo ładnie przekonać do tego. :D Poza tym, z mojego założenia i z tytułu, jaki nadałam mojemu blogowi nie miał on być poświęcony wpisom audio.
Ja z kolei nie mogę sobie przypomnieć, czy dopisywałam Marcysię. Może to było w wątku czy się znamy? Jeśli tutaj nie, to oczywiście teraz dopisuję, to kolejny taki cieplutki, przemiły, przekochany głos!
Dziękuję Wiolinistko. :) -- (Wiolinistka): Ja z kolei nie mogę sobie przypomnieć, czy dopisywałam Marcysię. Może to było w wątku czy się znamy? Jeśli tutaj nie, to oczywiście teraz dopisuję, to kolejny taki cieplutki, przemiły, przekochany głos!