android

Asystent google po polsku

Założony przez Lowca_Androidow 207 wpisów ostatni wpis 7 lat temu Strona 3 z 11

Zapisz spotkanie,
uruchom minutnik jedna minuta,
pogoda,
godzina,
działania matematyczne (1233 podzielone przez 33),

zadzwoń,
napisz wiadomość (tworzenie wiadomości sms),
napisz email (tworzenie emaila),
ustaw alarm,
włącz/wyłącz latarkę, bluetooth,
Uruchamianie aplikacji - "uruchom lazarillo",
przetłumacz jakieś zdanie przetłumacz na wybrany język, np. "jadę do domu, przetłumacz na rosyjski",
Mów głośniej lub mów ciszej - podgłaśnia nam telefon, gadaczkę i dźwięki.
Taknarazie tyle co mi przyszło do głowy na szybko
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

#42 2 polubienia

Możesz go spytać ile lat ma sławna osoba. Powie jaka pogoda jest w dowolnym mieście - nawet Boinos Aires, która godzina w Pekinie, ile kilometrów z Warszawy do Pragi itd. Odtworzy niektóre dźwięki, zaśpiewa piosenkę, powie fragment wiersza lub kawał.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

ja lubie strasznie go wykorzystywać do moich celuw np. rozrywkowych i informacyjnych.

no to supcio a jak z ustawianiem budzika? jest jakieś polecenie?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

#46 Edytowano

Witajcie. Nie wiem co jak i dlaczego. Ale kiedy ze sklepu play pobbrałam asystenta i później w niego kliknęłam, pokazało mi że nie jest on obsługiwany po polsku, i że jeśli chcę korzystać, to muszę zmienić język w ustawieniach telefonu. Wie ktoś dlaczego tak jest?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

nie wiem, bo powinien działać mi i braćą działa.
Wspułczuje, że nie masz dostępu.

Noo. Fajnie by było gdybym miała, ale jest jak jest!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

zaraz zaraz to trzeba pobrać osobną aplikację? czy to się aktualizuje samo bo ja już się pogubiłam

samo śę aktualizuje, ale 5% Polakuw nie ma

Można tak jak podane, ale ja ustawiam mówiąc "Alarm 4:30", można np. "alarm poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, 4:30" i otrzymasz informację, że alarm został ustawiony na dni powszednie na 4:30

--Cytat (gumeczka3):
no to supcio a jak z ustawianiem budzika? jest jakieś polecenie?

--Koniec cytatu
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Wdrożenie może potrwać do kilku tygodni więc spokojnie.

no go mam oficjalnie, sprawa jest taka, że jeszcze wiele rzeczy wyświetla zamiast mówić.
Ma błyskotliwe teksty.
Wyczaiłem cztery piosenki, pisałem nim smsy, nie może pisać w messengerze, ale odpali karzdą aplikację jaką potrzebujesz.
Prawda jest okruchem lodu.

ale niekoniecznie już każdąwyłączy np. latarkę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

to zależy od nakładki. Są różnice.
Mam porównanie samsunga i xiaomi.
Prawda jest okruchem lodu.

jeszcze jak nad tym popracują to serio to może być fajne hoć i tak jest

Jeszcze jest jedna przydatna rzecz. Jak chce się znaleźć adres lub telefon jakiejś firmy to on podaje pożądane dane. Potrafi też odtworzyć muzykę w spotify Poza tym bywa dowcipny, opowiada bajki, czyta wiersze i potrafi na stwierdzenie, np. że jest uroczy odpowiedzieć na kilka sposobów. Na przekleństwa też reaguje np. gdybym miał uszy to by mi zwiędły. Jeszcze przed nim sporo nauki, ale i tak uważam, że jest słodki.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

bardzo uroczy i megaśny.
--Cytat (magmar):
Jeszcze jest jedna przydatna rzecz. Jak chce się znaleźć adres lub telefon jakiejś firmy to on podaje pożądane dane. Potrafi też odtworzyć muzykę w spotify Poza tym bywa dowcipny, opowiada bajki, czyta wiersze i potrafi na stwierdzenie, np. że jest uroczy odpowiedzieć na kilka sposobów. Na przekleństwa też reaguje np. gdybym miał uszy to by mi zwiędły. Jeszcze przed nim sporo nauki, ale i tak uważam, że jest słodki.

--Koniec cytatu

mój jakoś niechce mi nawet opowiedzieć dofcipu świnia

odpowiada nawet na to jak go spytasz czy zostanisz moim mężem czy cos takiego