EltenLink

Nośniki danych, jakich uużywacie

Wróć do Komputery i akcesoria

#161 daszekmdn

Raczej nie.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-10-29 00:51

#162 Adasadula

Zbackupuj go jak najszybciej, mi taki jeden przez coś takiego padł po czymś takim o ile o coś takiego chodzi, czy po odłączeniu słychać takie jakby pstryknięcie? Najlepiej jak by ci się udało go nagrać, ale jak mowiłem backup wskazany

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-10-29 08:07

#163 DJGraco

Backupp całe szczeście mam, jeszcze sprawdzę synchronizację plików.
Tak coś takiego miej więcej było takie pstryknięcie. Nagram jak mi się uda, bo nie dzieje się to zawsze i wszędzie po odłączeniu.

2023-10-29 13:34

#164 pates

Od dzisiaj mam nową zabawkę. Ze starego laptopa wymontowałem dysk microna 512 gb na nvme. Zakupiłem na aliexpress kieszeń na dysk nvme za niecałe 50 zł z przesyłką już z thermopadem i radiatorem na dysk. Jest to trochę duże, ale z drugiej strony, fajny pendrive.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-11-04 19:39

#165 misiek

Mój Verbatim chyba miał tak od zawsze. Co Ciekawe drugi identyczny nie. Oba testowane, błędów niema.
-- (DJGraco):
Backupp całe szczeście mam, jeszcze sprawdzę synchronizację plików.
Tak coś takiego miej więcej było takie pstryknięcie. Nagram jak mi się uda, bo nie dzieje się to zawsze i wszędzie po odłączeniu.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-02-10 19:21

#166 Ryba

Witam czy dobra karta pamięci Samsung PRO Plus SD 128GB UHS-I U3 + Czytnik USB? Czy Samsung i są dobre dyszki?

2024-06-07 19:27

#167 daszekmdn

Karty Samsunga ponoć są git.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-06-08 07:11

#168 misiek

Nie

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-06-08 17:07

#169 Numernabis

Ja mam samsunga zarówno karty pamięci jak i pendraka i jestem zadowolony, zarówno z trwałości jak i szybkości.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-06-08 17:08

#170 DJGraco

Wszystko jest de facto sprzętem.
Misiek np narzekał na dyski twarde Szajsunga, ja mam taki, który przeleżał w laptopie w piwnicy 3 albo 4 lata, gdzie przecież były zmiany temperatury i tak dalej jak były konkretne pory roku i co od 2023 roku siedzi w kieszeni na USB i żadnych bad sectorów nie ma.
To dysk z mojego pierwszego lapa, najpierw używałem go ja, potem mój Tata aż do padu płyty głównej i przecież tam system leżał, przebieg ma sporawy a stan mimo tego dobry. Wszystko zależy od różnych czynników i owszem były gdzieś tam bardziej awaryjne modele dysków.

Edytowano 2024-06-08 19:34

#171 Ryba

ok dzięki za komentarze

2024-06-08 21:11