Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Założony przez violinist 1090 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 52 z 55

a w talkbacku nie masz przez potrząśnięcie?
jak ustawione masz chodzenie góra dół to odbierać połączenia możesz palcem w lewo lub w prawo, nie pamiętam.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Niee. W talkbacku nie ma odbierania połączeń poprzez potrząśnięcie. Przynajmniej ja czegoś takiego nigdy nie widziałem.
z tym przesuwaniem palcem lewoprawo/góra dół to nie wiedziałem. Muszę spróbować.

Ten palec działa tylko jak masz ustawione chodzenie gestami góra dół, a nie jak w tb prawo lewo.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

a na odwrót nie zadziała?

nie

Co do powiadomień to nie okładam drugiego palca tylko robię dwuklik z przytrzymaniem i w czasie tego trzymania przesuwam w prawo do końca ekranu. Z reguły działa.

Oo. Dzięki. Tymi kategoriami szczerze mówiąc nie pomyślałem.

Co Ty baltem gadasz. Jak masz ustawione fliknięcia lewo prawo to w dół palcem się odbiera.

Coś mi widocznie nie chciało działać, ale teraz potwierdzam, fktycznie działa.

mało tego, ja ktoś ma wersję premium toidzie sobie przypisac gesty na odbieranienp poł w whatsappie czy w telegramie, albo ja sobie przypisałem to do zegara żeby wyłączało mi alarmy i minutnik.

wersja:
2.0.200222
--- naprawiono funkcję dzwonienia przez wbudowanego asystenta głosowego w commentary.
teraz można już dzwonić do kontaktów tak jak to ma miejsce w googlowym asystencie, tylko puki co czasami nie chce działać, ale jakoś tam działa...
Aby do kogoś zadzwonić, po wykonaniu gestunależy powiedzieć frazę:
zadzwoń do i nazwa kontaktu lub samo zadzwoń i nazwa kontaktu.

Nie dość, że w Galaxy S8 nie dizała przewijanie gestem na następną stronę, to nawet jeśli w ustawieniach zachowania zaznaczymy opcję, aby automatycznie rzeszedł na następną stronę kiedy na aktualnej dojdziemy do końca, rónież nie działa, nie rpzechodzi na kolejną stronę tylko znowu odczytuje pierwszą apkę na danej stronie.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

hejwam,

chciala bym z disku google zainstalowac te nowa wersje, ale nie idzie mi to.
otwiera sie plik, i pyta sie mnie, w jakim programie chce to otworzic.
wybralam commentary, ale to mi nieotwiera instalacje, tylko zarzadzanie czymkolwiek z ustawien. czyli kopiami zapasowymi dzwiekami gestami itp itp.
i jak klikam wroc, to jestem podonownie na disku google na tym pliku.
poprostu nie moge tego zainstalowac.
instalacje z nieznanych zrodel mam wlaczona i na disku google, i na comentary.
z poprzednia wersja musialam zrobic tak, ze musialam wylaczyc commentary, wlaczyc
talkback, commentary poprzedni odinstalowac, i dopiero wtedy mi sie wersje 07 udalo zainstalowac.
ale to dziwne.
ma ktos pomysl co mogla bym jeszcze zrobic?
dziekuje.

oky rozwiazalam to.
pokasowalam rozne dane i disku i commentary w sensie otwierania tych apek itp.
potem to z disku google odpalilam i zamiast commentry wybralam ten kreator instalacji czy jak to sie zwie, no i zadzialalo

no bo tak trzeba robić

wersja: 2.0.200315
Dodano opcję przeszukiwania ekranu.

wersja: 2.0.200324
Poprawki w wyszukiwarce
Rozbudowano edytor skryptów wbudowany w program.
Poprawki błędów

wersja: 2.0.200413
od teraz na mojej stronie znajduje się tzw. wersja internashional
która jest pozbawiona chińskich dodatków i głosów.

Suuper, dzięki za tę wersję.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo