zywek — Post 902 of 1090
2019-10-20 22:27
Nie w górę lub w dół tylko lewo prawo jak w tb. Góra dół się przewija.
zywek — Post 903 of 1090
2019-10-20 22:27
Ale że przewija tak jak na messengerze.
oj sorki fakt fakt.. pomyliłem gesty...
Ok, mogę się dostawać do aplikacji :) A istnieje możliwość ściemnienia ekranu?
*** 🇺🇦 🇵🇱
tak, jest kurtyna w menu.
monia odezwij sie do mnie na priv najlepiej jakoś głosowo to ci pomogę w konfiguracji i powolutku wszystkiego nauczę i pokażę..
Dzięki. Jest jeszcze podcast, więc pewnie jutro go sobie przesłucham :)
*** 🇺🇦 🇵🇱
Możesz sobie też ustawić chodzenie jak w tb czyli lewo prawo a nie góra dół. jedyne różnice, które zauważyłem to w chodzeniu talkbackowym np. nie działa odbieranie i odrzucanie jednym palcem. jak chodzisz góra dół to odrzucasz i odbierasz gestem w prawo i w lewo albo odwrotnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
W wersji premium nie ma jeszcze OCRa, wirtualnego keanu, przeglądania węzłowego, Captchy, Tłumacza ETC.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
@Monia Jest grupa o CSR; może tam będzie więcej info dla Ciebie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Ponoć przejście na Andka 10 wymaga odnowienia licencji. Może w ogóle zmiana wersji systemu to powoduje. Ktoś coś wie?
Zmiana do Androida 10 wymaga poinformowania nas o tym bo ID jest inne, bo oni nakombinowali coś tamn z ekspozycją.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
a nie da sdię jakiegoś autoupdate zrobić?
Niet
trochę, szkoda, bo jak ktoś nie ma kontaktu z nikim kto wie gdzie tego comentary pobrać, to jest problem
nie da się, niby w programie jest jakiś autoupdater, ale on nie działa, a autorowi nie chce się nic z tym zrobić..
no to mogło by mu się zachcieć. bo jeśli to ma być screanreader, którego ma używać duża społeczność, moim zdaniem autoupdater jest potrzebny.
wiele rzeczy by mu się mogło achcieć, le i tak zrobił mega wiele..