BTW chyba napiszę do Jacka N. zeby spytać czy CSR radzi sobie z asystentem. Tzn. czy się wyłącza podczas dyktowania czy nie. Pisałam wiele razy, ale... obowiązuje zmowa milczenia w tym temacie...XDDD
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
aaa, to na brajlowskiej klawiaturze nie ma tego problemu;P a tak to powinno pomuc wyłączenie powiadomień. wtedy jak ci przyjdzie np. sms na odblokowanym fonie to nie przeczyta go, ale mi tak pasuje akurat.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no to mi nie czyta praktycznie nic. napisz wiadomość do ktoś csr czyta: asysntent google, no i tyle, potem też tylko to, nie przeszkadza to w dyktowaniu w każdym razie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no to przytrzymaj hołm i sobie przetestuj, mi działa normalnie, nawet z włączonymi powiadomieniami. czasami tylko coś gada, ale żadko i to nie przeszkadza w tym żeby mnie zrozumiał.
to do Papiera było z hołmem. a klawisz masz tylko nie fizyczny;P ewentualnie ci może chodzi o to, że czyta csr szybciej niż syntezator ten automatyczny np. jak spytamy sięo kawał, no ale to też jakoś bardzo nie przeszkadza, chociaż fakt, mogliby poprawić może.