No dobra, przebicie się przez te wszystkie wątki jest uciążliwe, jest już wersja polska? Jeśłi tak to poproszę o link skąd mogę to zassać, chciałbym sobie potestować, ale pod androidem 5. Czy posiada to w wersji darmowej możłiwość etykietowania przycisków?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
No, tylko, że dźwięków dalej nie ma, ciężej zciszać multimedia, no i teraz wrócić do poprzedniej wersji nie mogę, bo nie instaluje się. Także dla tych co nie mają pl wersji, proponuję nie instalować. No i słabo z tymi trybami, bo nie ma sposobu na szybkie chodzenie po słowach, znakach linkach, nagłówkach, zwłaszcza, że słowa są niedopracowane i jeśli dla kogoś jest ważne chodzenie po słowach i znakach, to niestety do dupy się tu po nich chodzi. Jeśli jest inna filozofia, to ta filozofia mam nadzieję, że będzie naprawiona, chociażby to, że jak jestem w trybie przesuwania się po literach, to niech będzie kursor na początku wyrażenia, a nie na końcu, no i niech da się wyłączyć literowanie przez słowa, czyli c celina, d dawid, niech same litery będąbo to jednak nie jest takie fajne. No, ale plus za szybkość wznawiania i wstrzymania cs, no i za automatyczne wyłączanie się w polu edycji.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No coś się konkretnie sypnęło, wszystko zaznaczone a nic nie działa, suwak na górze się pojawia, tematu brak, wstrzymanie cs nie działa, jakby nie reagował czytnik na ustawienia, bo na standardowych działa, a przynajmniej w penwym sensie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
hmm, jak kiedyś odinstalowałem comendary i zainstalowałem ponownie, to on zapamiętał moje ustawienia, przynajmniej tak mi się wydaje na 90%, teraz odinstalowałem, najnowszą wersję, zainstalowałem 608 i ustawień brak, uprawnień też no i przez kilka minut synteza mowy nie działała, potem nagle jak z kimś gadałem kilka minut przez telefon to wróciło do normy.
dokładnie, warto by dopilnować, żeby ten bug z dźwiękami i gestami został naprawiony, żeby to się przełączało automatycznie. W sensie w tej pl wersji. Tak samo, jak bug, że tworzenie własnych paczek gestów nam ich nie tworzy, tylko trzeba przenosić z jakiegoś chińskiego folderu.
Temat trzeba odznaczyć zęby nie był żaden włączony, a potem zaznaczyć i będzie banglać. Taa, filtrowanie treści, fajnie, że użytkownicy z brakiem premium normalnie internetu nie mogą przeglądać. Chińska paranoja.
ja narazie na chromie, nie mogę przeglądać i z tb większości stron takich informacyjno podobnych. Nie wiem na ile daje te filtrowanie treści, bo reklamy dalej są, ja różnicy nie zauważyłem, ale nie przeglądałem z wyłączonymi. tak swoją drogą coś zdziczał komendary u mnie 608, najpierw nie mówił jak telefon był zablokowywany i odblokowywany, a teraz mówi po chińsku;D o tyle jest to ciekawe, że wcześniej chyba nie informował jak telefon sięblokuje, no chyba, że w chińskiej wersji tak, tego nie wiem.
ehh Kolejny ważny błąd, na drugim telefonie mimo, że mogę mieć wersję premium, to ona nie działa. Po zalogowaniu się mam wersję darmową. Jak ktoś ma drugi telefon to niech wytestuje, ale obawiam się, że będzie to samo. tak czy tak, jak ten problem rozwiązać?
Jak połączyć się z linijką focus 40 przez comendary i ogólnie? jak wyszukuję ją przez bluetooth i klikam połącz to prosi o kod który może być 0000 lub 1234, w teorii najczęściej tak, ale nie łączy, chyba. Czy wgl comendary to ogarnie?
zgłaszam buga, jak klikam opcję rozpoznaj tekst, to jak rozpoznaje to muszę przetłumaczyć tłumaczem, bo jest po chińsku, a nie po polsku rozpoznany tekst.
Screanreader ostatnio mi zwariował po długim leżeniu telefonu bez używania. Prawo lewo zaczął mi latać po stronach czy czymśtakim, nie działał dwuklik i nie mogłem go nawet wyłączyć. W końcu go wyłączyłem na twardo.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.