Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Założony przez violinist 1090 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 32 z 55

oo ide zobaczyc.

oo ladnie to wyglada.
prosto, jasno, zrozumiale.
dziekuje/my.

#624 1 polubienie

przekazuję, że w dalszym ciągu, pomimo nowszej wersji polska wersja jest dalej nieużywalna. Brak dźwięków i niedziałające gesty.
po co mi sygnatura?

Hej, aby naprawić dźwięki wejdź w menu z którego wybierasz trematy i wybierz opcję "default.
Z gestami podobnie, z tym że musisz zresetować je do domyślnych
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ok. Dzięki. Chociaż i tak liczę na poprawkę tego buga, bo nie chce mi się ustawiać wszystkich od nowa.
po co mi sygnatura?

hej nuno,
a jak sie wybierze default to potem juz dzialaja, albo sie wylaczaja po jakims czasie i trzeba to ustawic znowu?

Działają.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

super.
a mam jeszcze jedno pytanko.
jak slucham jakas wiadomosc np na telegramie, i chce ja podglosnic ale niepodglaszniac commentariego, to jak to moge zrobic?
bo jak mi wiadomosc gra, i daje glosnosc gora to mi mowi accesibility 45 50 itp.

stronka fajna, i dobrye e jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nie działa od wczoraj lub troszkę wcześniej tłumaczenie.
Mam gest prawo góra góra na tłumaczenie iprzstało funkcjonować, nic w ustawieniach nie zmieniałem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

hej witajcie,

zalozmy ze cos przekleje do sms, ale zanim to wwysle, chce w tej trescy cos jeszcze zmienic.
jak mozna to robic w commendari bez soft braile keyboart?
umiecie mi moze poradzic?
dziekuje,

Moja strona o Commentary pixeldash.pl/jeshuo nie działa tymczasowo.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

co do commentary ponawiam jeszcze raz pytanie.
gdzie znaleźć tą stronkę z telegramem i ten kanał do pobierania najnowszych bet.

t.me/jieshuo

hmm, dziko, na dużej liczbie stron typu komputer świat albo jakihś informacyjnych, jak czytam fragment to wkułko mnie cofa i mam informacje baner strona główna czy rodo którego zamknąć nie mogę. Nie jest to na wszystkich stronach, właśnie na takich hmm z reklamami może.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Włącz filtrowanie treści.

ustawione wszystko, ale to nie wina comendary, tylko co zepsuto w chromie, tb takie same ma problemy, natomiast strona ta co nie dziaa na chrmie, na brave dziaa.

ciekawe kiedy będzie wreszcie to jak w talk backu że gestem lewo dół zmieniamy po czym tam chcemy typu znaki, wyrazy, wiersze i etc. etc...

Nigdy, tutaj filozofia jest nieco inna :),.