EltenLink

NVDA remote... Na Androida!

Wróć do Dyskusja ogólna

#21 Lowca_Androidow

tak, wiem, ale dla testów chciałem szybko sprawdzić czy się połączę :) no i wyszło jak wyszło :)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-12-05 23:06

#22 markus1234

Aż przetestuję, zobaczę czy to działa. Pozdrawiam.

2019-01-17 09:25

#23 markus1234

Teraz mam komunikat: Narfhal service is off. Please activate. Co trzeba wpisać w ostatnim polu?

2019-01-17 09:33

#24 Lowca_Androidow

Czy to jest rozwijane? Jest jakaś uaktualniona wersja?
Jeśli tak to proszę o namiar

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-12-22 19:04

#25 daszekmdn

Okazuje się, że appka zniknęła ostatnio ze sklepu Play ale nic straconego.
Tu bezpieczny mirror chyba najnowszej wersji, bo miałem zainstalowaną ze Sklepu, to się aktualizowała. Wyciągnąłem APK extractorem:
https://dmsrv.pl/noexpire/Narwhal.apk

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-10-15 14:44

#26 DJGraco

Zablokowano niebezpieczną aplikację. Ta aplikacja jest na starszą wersję androida i nie uwzględnia najnowszych ustawień ochrony prywatności. OK
instalacja tej aplikacji została zablokowana.
Co mam z tym zrobić?
Dobra, nie zauważyłem, bo to tak dziwnie było schowane. Kliknąłem zainstaluj mimo to.

Edytowano 2024-10-15 22:34

#27 Paulinux

powiecie mi jaka to jest wersja? Ja instalowałam ostatnio z apkpure

Happy hacking
2024-10-16 16:01

#28 DJGraco

Właśnie niby ta sama 3.21, ale dziwne bo rozmiarem się różni

2024-10-16 21:49

#29 Paulinux

Sugerujesz, że Dachu coś tam domontował do tej apeczki? Kurde, to dobrze że pobierałam z apkpure bo kto wie, jakie by nagrania po sieci chodziły :D

Happy hacking
2024-10-17 12:15

#30 daszekmdn

Pewnie z tego innego źródła jest większe. Ja tak jak wyeksportował apk extractor tak wrzuciłem ;).

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-10-17 21:22

#31 DJGraco

Apkpuere ma większy rozmiar niż wersja Dachowa

2024-10-17 22:26