Daszku, nie jest wcale potrzebna klawiatura, można używać klawiatury sprzętowej czyli jak rozumiem tej z telefonu. Na stronie jest wyraźnie napisane: "Aby korzystać z aplikacji, potrzebujesz klawiatury sprzętowej, bezprzewodowej lub przewodowej, przez OTG."
Swoją drogą teksty w rodzaju "cieszy mnie, że IOS tego nie ma" są idiotyzmem, bo motywuje to do jakichś kretyńskich wyścigów pt. my to mamy, a wy nie i wielogodzinnych, bezsensownym dyskusji nad wyższością produktu A nad B.
Tomecki, ale zwróć uwagę właśnie na użytkowników iOSa jak się zachowują, są tutaj fanatycy tego oprogramowania i choćbyś nie wiem jaki argument za androidem przedstawił to zawsze będą go obalać twierdząc, że iPhone jest lepszy, to tylko pokazuje, że jednak nie zawsze iOS jest lepszy. Ja nie jestem zwolennikiem takiego podejścia, ja po prostu korzystam z tego co mnie bardziej pasuje, to co uważam dla siebie za lepsze i dostępniejsze/wygodniejsze.
No widzisz Łysy, każdy widzi co innego, znam tu paru fanatyków iPhone'a, wystarczy poczytać, ot choćby stwierdzenia, że iPhone jest bardziejintuicyjny, że ma prostrze bardziej intuicyjne gesty itp. Ja mam u siebie w pracy przykład takiej właśnie intuicyjności, znajoma, kompletnie nietechniczna, miała przez ponad 3 lata iPhone 5S, nie mogła sobie z nim poradzić, nie potrafiła go ogarnąć, teraz z aktywnego samorządu kupiła za moją poradą Samsunga S8 i jest zachwycona, sama do wszystkiego dochodzi, jedynie pocztę trzeba było Jej skonfigurować.. Po prostu, nie można generalizować, ja do dzisiaj nie ogarniam iOS'a, po prostu mi nie leży, ale jeśli ktoś woli iOS, OK, ale po co takie nagabywanie, po co teksty typu, że android gorszy, że jest be, że mniej intuicyjny itp, itd...
Oczywiście, są i fanatycy androida, a brakuje, jest mało tych którzy patrzą praktycznie, logicznie, którzy widzą wady i zalety zarówno androida jak i iOSa
zwiększa bezpieczeństwo? Przecież trudniej jest złamać hasło zawierające znaki specjalne, litery i cyfry jednocześnie, same cyfry jest dużo prościej złamać.
No nie przesadzajcie już z tym szzyfrowaniem, kilka serwerów macie, kilka haseł, jak już się jedna osoba połączy i druga wbije to chyba i tak nic nie zrobi
Nie przesadzam,przy pierwszej próbie połączenia miałem dość ciekawą sytuację, na komputerze włączyłem nvdaremote, wpisałem host i hasło 12345, zabrałem się za telefon, a tu w otwartym notaniku zaczęły mi się wpisywać litery, same, nie mogłem wyłączyć nvda, co włączyłem menu, przechodzę do narzędzia i zaraz znikało, musiałem skrótem alt + d zrestartować nvda.