EugeniuszPompiusz — Wpis 1 z 5
Jest 23:55, 31 grudnia. Rodzina się zbiera, pragnie wyjść na dwór, , a Ty nie chcesz stać bezczynnie i w najlepszym wypadku dostać kolorowymi gwiazdkami w kurtkę.
Alternatywnie, Twoja ulubiona piłkarska drużyna właśnie gra ostatni mecz przed dwumiesięczną przerwą, zwiastującą rundę rewanżową w lidze, a Ty pragniesz dać upust swoim emocjom właśnie w ten głośny, a nie inny sposób.
Scenariusza "bo chcę, bo lubię" raczej nie przewiduję ale i to mnie nie zdziwi.
no w każdym razie, Petardy hukowe, fajerwerki, rakiety, na sylwestra, różne inne race świece i wybuchające szmery bajery i nie tylko.
Wasze, Niewidome doświadczenia?
A może ktoś lubi i ma jakieś Tipy na relatywnie bezpieczne odpalenie po niewidomemu?
Historie w stylu Moja Mama ma mamę, która ma mamę a mamie i mamy sąsiadowi urwało palca
raczej w tym wątku nie znajdą poklasku.
Wychwalania marszu podpinającego się pod uroczystość państwową również nie oczekuję.
P.S.: O obrońcach zwierząt i wpływie materiałów tego autoramentu również wiem.
Alternatywnie, Twoja ulubiona piłkarska drużyna właśnie gra ostatni mecz przed dwumiesięczną przerwą, zwiastującą rundę rewanżową w lidze, a Ty pragniesz dać upust swoim emocjom właśnie w ten głośny, a nie inny sposób.
Scenariusza "bo chcę, bo lubię" raczej nie przewiduję ale i to mnie nie zdziwi.
no w każdym razie, Petardy hukowe, fajerwerki, rakiety, na sylwestra, różne inne race świece i wybuchające szmery bajery i nie tylko.
Wasze, Niewidome doświadczenia?
A może ktoś lubi i ma jakieś Tipy na relatywnie bezpieczne odpalenie po niewidomemu?
Historie w stylu Moja Mama ma mamę, która ma mamę a mamie i mamy sąsiadowi urwało palca
raczej w tym wątku nie znajdą poklasku.
Wychwalania marszu podpinającego się pod uroczystość państwową również nie oczekuję.
P.S.: O obrońcach zwierząt i wpływie materiałów tego autoramentu również wiem.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT