Księga zażaleń 2024
Wróć do Wątki archiwalne#561 cinkciarzpl
To niestety straszne badziewie. Chyba że wydasz, kurna, tysiunc.
< Ewentualnie lampy uv. Sam mam zamiar coś takiego kupić.
#562 daszekmdn
Wiecie co jest najgorsze?
Powroty na leki...
Fizycznie dostaję zawsze taki wpi*rdol, że to masakra.
Czuję się jak by mnie przejechał walec. Już nie zchodzę, nie ma opcji. Imprezować można na trzeźwo i na spokojnie.
0 też jest orzeźwiające, a wódki dość po wakacjach więc jak kto mnie woła na jakie party to proszę miejcie na względzie :).
#563 skrzypenka
Czuję się obolała
#564 djsenter
No tak, powroty do SSRI, z których się i tak nie powinno schodzić bez nadzoru psychiatry nigdy nie będą przyjemnym spacerkiem
#565 Zuzler
Niemożebnie mnie drażnią ludzie, zwłaszcza obcy na ulicy. Po co to jedno z drugim maca, łapie bez ostrzeżenia, nawiguje, gdy nikt nie prosił, drze się jak opętane, gdy zboczę z trasy i zamiast w przejście dla pieszych, samą laską pukam w słupki z łańcuchem obok? No po co, kurwa, po co mi ta ich pieprzona atencja?
#566 camila
Ja unikam SSRI i SNRI jak ognia
#567 DJGraco
Przydałby mi się totalny reset emocjonalny. Pewnych rzeczy mam zwyczajnie dość.
#568 daszekmdn
Oj, mi też.
#569 daszekmdn
To tak tylko w Poznaniu czy o co chodzi?
Ja jak do Was szliśmy to widziałem po raz pierwszy.
Gdzie i z kim bym nie łaził raczej jest tak, że umieją pomóc albo pytają jak nie robiąc nic na siłę.
-- (Zuzler):
Niemożebnie mnie drażnią ludzie, zwłaszcza obcy na ulicy. Po co to jedno z drugim maca, łapie bez ostrzeżenia, nawiguje, gdy nikt nie prosił, drze się jak opętane, gdy zboczę z trasy i zamiast w przejście dla pieszych, samą laską pukam w słupki z łańcuchem obok? No po co, kurwa, po co mi ta ich pieprzona atencja?
--
#570 Zuzler
Nie wiem, kuźwa, no nie wiem po prostu.
#571 markus1234
Co noc o godzinie 3:00 budzi mnie ucisk w gardle. Żeby ten ucisk minął, muszę albo zarzyć tabletkę od bólu gardła, na szczęście mi moja ciocia kupiła 1 opakowanie takich tabletek, albo się czegoś napić. Najwyżej jutro jeszcze zostanę w domu, i nie pójdę na warsztaty, zobaczę po dzisiejszej nocy, czy ten ucisk będzie mniejszy, a jeśli nie, to chyba udam się do lekarza. Ten ucisk zaczął się od tamtego piątku, czyli od 16 sierpnia, i do tej pory nie mija.
#572 djdenismusic
Kuźwa. Nudno ostatnio. Pogadało by się z kimś fajnym i ciekawym. :D
#573 Zuzler
Ech, żey tak ktoś chciał pograć w Little exam... Najlepiej paru ktosiów.
#574 Monte
A co to jest? To jakaś gra online?
#575 lwica
@Zuzler jak mi oddadzą słuch, to chcę. :)
#576 Adasadula
a ja w Connect four, ewentualnie Ninety Nine :P, bo na the little exam jestem zbyt głupi,
#577 Zuzler
A kto Ci, koteczku, zabrał słuch? ;)
#578 lwica
Problemy me uszne. :( Głucham na jedno jak pień, a drugie też sobie bardzo średnio radzi.
#579 Monte
To co ci sie stało Kinga? Masz zapalenie ucha, czy jak? Czy zatkało ci się po prostu?
#580 daszekmdn
Zwariuję kiedyś. Straciłem wiarę we wszystko, grunt pod nogami, znowu. Sam nie wiem czego chcę, czego się na prawdę boję i co przede mną.