Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 62 z 137

Transkrypcja

No to tak, Impress Coin Demix sobie cały czas trwa, z tym, że od 23 była jeszcze taka normalna playdista, taka jakby w Impress było codziennie, a od północ wygląda na to, że do drugiej jest normalna, jest tak jak zawsze w Impress Coin Demixie.

Transkrypcja

czego mogliśmy się spodziewać tak naprawdę. No cóż, no mniej więcej wiemy jak to wszystko wygląda, a nareszcie mówiąc, o ile sobie przypominam, tak od, i tutaj dokładnie jestem tego pewny, od 12 listopada, kiedy weszły dżingle śpiewane lokalne, zniknęły linery typu hit na czasie po drugiej piosence, że tak powiem. I tego nie ma. Bo zamiast tego są te linery, które były podczas imprezki in the mix. I tak było. I tak jest.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Przed chwilą w SC doszło do fajnej wpadki, ponieważ nie wiedzieć dlaczego po SC News został wyemitowany dżingiel imprezki. Oczywiście jest od rana dzisiaj Kasia Węcierska.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

W rocznym maratonie warszawskim wzięło udział blisko 6 tysięcy biegaczy. No to my zaczynamy maraton z najlepszymi hitami w tę sobotę od poranka. Why not? Oh, he don't love me na początek dziewiątej. Kasia Bęsierska, dzień dobry. To jest imprezka.

Transkrypcja

Cóż no, Panie się pomyliło, po prostu, tyle w temacie, no. Pani Katarzyna w imprezce zazwyczaj siedzi, no, ale swoją drogą to ciekawe jest. Bo przecież wydaje się, że to wszystko powinno na playliście być zaprogramowane, a może... Może nie jest i ona musi sama te dżingle wpuszczać. Kurde, no nie wiem jak to dokładnie jest. Ale właśnie, na początek dziewiątej... No tak, dobra, czyli od dziewiątej do czternastej. I pewnie jutro też będą dyżury od dziewiątej do czternastej i od czternastej do dziewiętnastej. Chyba, że czegoś nie wiem. A dżingle śpiewane z miejscowością weszły od któregoś tam grudnia, a nie listopada. Z tego co ja pamiętam, dziewiątego czy któregoś... Te nowe, ze świątecznymi dżinglami. Chyba, że ze świątecznymi, tym świąteczne. Chyba, że jeszcze o coś innego ci chodzi.

Transkrypcja

A, dżingle te SK, hity na czasie, zniknęły we wrześniu, weszła ta nowa oprawa całkowicie, wtedy już zniknęły te dżingle, hity na czasie, SK, one jeszcze były, czekajcie, teraz, 2 września był poniedziałek, chyba tak, no, no to wtedy one zniknęły, no, no dobro, to od 3, bo jeszcze na lato, hity na czasie jeszcze były emitowane 2 września, bo im tam coś nie pykło i oprawa wchodziła od 16.

Transkrypcja

Faktycznie, mi się pomyliło, więc za to przepraszam. Faktycznie od grudnia były te dżingli ośpiewane, natomiast jeżeli chodzi o Kaśkę Węsielską, to bardzo dobrze wiedzieć, że o godzinie 9 rano jest imprezka. Przepraszam Was, ale ciągle zapominam, że teraz jak się daje enter, to się nie stopuje, tylko pauzuje i muszę dać tabem zakończ dopiero wtedy. Dobra, to jak na razie tyle, co chciałem powiedzieć w tym wątku. Czekam na dalsze informacje i też będę oczywiście obserwować.

Transkrypcja

Ale to jest fajna ta opcja, że, no tak, fakt, że trzeba dać tabulator, to z jednej strony może zanerwować, ale z drugiej, jak się człowiek przyzwyczai, to można sobie fajnie montować nagranie, o. O, i teraz mogę sobie znowu mówić, proszę Państwa, i tak sobie zatrzymywać i znawiać się, nawet tak naprawdę nikt nie będzie wiedział, że ja to robię, no chyba, że będzie moją spację słychać. A jeżeli nie będzie, to może to i lepiej. To jest radio z garcą hity na czasie nr 1 w Warszawie, już teraz, filata wękara, Tell It To My Heart, taki piękny numer na antenie eski. A za chwilę kolejnych hitów na czasie, ponoć na lato, a czy na lato one faktycznie będą, to się oczywiście okaże. No, dobra, tak to można robić.

Transkrypcja

Więc pozostaje nam to. Czekaj na to co będzie dalej. Nic innego nie zostaje. I tyle. To było robione specjalnie.

Transkrypcja

No to niestety u ciebie było to słychać, że ty to właśnie tak robisz, to zatrzymaj nagrywanie. Nie, to trzeba robić inaczej. O, to trzeba robić tak, żeby tego nie było słychać, proszę pana. O, tak właśnie, tak, proszę pana, tak to się robi. O, tak właśnie. No, no to koniec.

Transkrypcja

Radio S.G.A. Ostrów Kalisz

Transkrypcja

No to było tak dla próby załączenia pliku, nie wiem jeszcze czym jest otwórz plik wynikowy, ale to też zaraz będę testował, ale opcja, prawda, wywieźć istniejący plik to jest bardzo fajna opcja i trzeba będzie tak to wyrzucać, proszę Państwa, no, teraz to ułatwione jest. I oby tak to zostało, bo mnie się ten edytor audio bardzo podoba.

Transkrypcja

No to jest bardzo ciekawie, słuchajcie, nie ma w tej chwili dżingli Impress Candidate Mix, po prostu Huncher zakończył wejście, został wyemitowany standardowy dżingiel, coś tam radio SK, hity na czasie, coś w tym stylu, a ten dżingiel taki dłuższy. No i teraz sobie tylko są, wygląda na to, że tylko te dżingle bez częstotliwości SK, SK. Także ciekawie, dlaczego tak jest, ciekawi mnie to. Nawet Huncher nie powiedział, że to Impress Candidate Mix. Czyżby Impress Candidate Mix jako Impress Candidate Mix tylko była w piątki, a w sobotę nie? Nie wiem do czego oni zmierzają, nie wiem do czego wy zmierzacie, droga SK. Nie wiem.

Transkrypcja

Szczerze powiedziawszy Ja nad tą stacją już nie nadążam Ja już po prostu nad tą stacją Nie nadążam Zobaczymy co będzie dzisiaj

#1235 Edytowano

Z pewnością właśnie eska rap pl. Czyli od 23 do 2 w nocy było jak do wakacji 2017, muzyka i jingle eska bez częstotliwości, tylko 1 śpiewany słyszałem no i na początek godziny ten, o którym mówiłem.

Transkrypcja

To ja już naprawdę nie nadążam nad tą stacją, co ona robi. Jak imprezka in the mix jest tylko w piątki, to muszą coś w sobotę dać. Ale numer. No cóż, mili państwo. Wygląda na to, że imprezka in the mix w soboty przeszła do historii. No to nieźle, nieźle, nieźle. Teraz chyba zapewne są już dźwięki zaśpiewane lokalne.

Taaaa, już wróciły od drugiej, ale czy sobotnia impreska in the mix przeszła do historii to nie wiem, może się pomylili po prostu, zobaczymy co będzie za tydzień.

Impreska in the mix jest bez sensu. Nie ma tam w ogóle remiksów, tylko są puszczane normalne piosenki. Ta audycja powinna nosić nazwę hity na czasie.
O wiele lepsza była eska live remix.
Mnie tylko zastanawia, dlaczego w wakacje w weekendy od 6 do 8 nie ma newsów, tylko jest grana muzyka. Newsy dopiero wracają od września. Ale tak samo jest w rmf maxxx, tylko mnie to zastanawia, dlaczego tak jest.

a tak jest chyba w każdych stacjach sieciowo lokalnych

Nie prawda, w impresce in the mix są też remixy, jest ich mało, ale są.
W wakacje lokalno/sieciowe stacje nie muszą wyrabiać koncesji.