lukasz1993258 — Post 1181 of 2726
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
No i Radio Eska strzeliło sobie samo w stopę, gdyż nie ma w ogóle żadnych dżingli na lato, hity na czasie. Są normalne dżingle, hity na czasie. Po prostu nie wiem co powiedzieć. Zawiodli mnie w tym momencie. Naprawdę. Nie sądzę, żeby już coś się wydarzyło w trakcie tej godziny. A liczyłem, że coś się jednak jeszcze tutaj zjawi. Jednak nic. Nie ma nawet na lato hity na czasie, tylko są po prostu hity na czasie. Oj, myślałem, że to inaczej będzie, a tu widać fakt faktem poszły newsy niemal lokalnych, jak to zazwyczaj było w wakacje. Ale po prostu mnie załamali trochę. Nie wiem dlaczego tak zrobili. Bez sens, totalny bez sens.
Okazało się, że SK Summer City jest oczywiście stary podkład i to ten sam lektor co był rok i dwa lata temu. I teraz zobaczymy, czy SK Summer City będzie co godzinę, czy co trzy godziny. Ale dżingi na lato, hity na czasie nie ma. Chociaż Sopkowski używa sformułowań typu na lato, hity na czasie. Więc, no jeszcze można obserwować, ale sądzę, że... Cóż, wydaje mi się, że to co miało być zmienione, to zmienione jest. No i póki co tyle, no bo żadnych innych zmian nie ma. SK Summer City jest jednak, więc... Tylko oczywiście to samo, co było rok temu i dwa lata temu. A już miałem nadzieję, że zmienią wreszcie tego lektora. Ale nie. Im gorszy lektor, tym dłużej się trzyma.
No to się Eska popisała pięknie. Oczywiście Eska z MLCT co trzy godziny, jak było rok temu i dwa lata temu. Ale tak się popisali w tym roku, że normalnie pogratulować. To już Radio Wawa ma ten liner, najlepsze hity na lato, czy jakoś tak. Normalnie gratulacje. Oj, ta Eska spada na dno, naprawdę spada na dno, z tego co widzę. Z rok na rok jest coraz gorzej z tą stacją. To już naprawdę najlepsze to chyba były wakacje 2017 roku, bo innowała prawa i dżingle, w których było w tle jakieś morze, czy lato było słychać podczas na przykład imprezki. Coraz bardziej ta stacja mnie zawodzi, naprawdę, coraz bardziej. No nic, puszkinie ja nie buforuję na razie, bo to nie ma sensu, bo jest pewnie tak jak zawsze było. Może ewentualnie coś po 16 szybko zbuforuję, ale nie wiem. Nie wiem czy będę miał już na to ochotę, po prostu jestem załamany.
Wiesz co, wydaje mi się, że pewnie tak będzie mówić, że będą tak wszyscy prezenterzy mówić, ale dżingli nie zmienią. Po prostu Eska dała popalić pięknie, tak się wykazała inteligencją, że hej, zamiast wprowadzać coś własnego, coś nowego, to oni nie dość, że kopiują z maksa, to dodatkowo jeszcze w piątek ma być gorąca dwudziestka, a okej, no wszystko pięknie, ładnie. Tylko ja się pytam, co będzie po dwudziestej pierwszej, co na dwie godziny imprezki będzie, czy będzie imprezka Indemix, bo jak będzie imprezka Indemix, to ja się chyba załamę już totalnie.
Ale to jest popierdolone trochę z jednej strony, bo... No bo to jest chujowe. Nawet Radiowawa ma te dżingle na lato coś tam coś tam, tak jak wspomniałem. Już nie pamiętam dogodnie jak to brzmi. Ale naprawdę mnie zawiodła Eska. Myślałem, że oni z jakąś inicjatywą fajną wyjdą. Albo nie wiem, że lektor się zmienia, a tu chuja! Ja nie wiem, kurwa, czy naprawdę ich nie stać na kogoś lepszego, czy co, bo już naprawdę się idzie załamać, i co? Podejrzewam, że pewnie nic nowego nie wprowadzą. Wrzutka na luz jak była, tak będzie od 16, tylko ciekawy jestem z kim Pirozki dzisiaj będzie prowadzić. Oczywiście Jankes i Kama powrócą w przyszłym tygodniu prawdopodobnie. Czyli oczywiście od paru lat się nic nie zmienia, jeżeli chodzi o poranek. Normalnie już rzygać się momentami można tym. Ile jeszcze? Imprezka jak było o 19 tak będzie. No tylko ten piątek mnie ciekawi.
Jak dla mnie, to mogliby w ogóle nie wracać, bo... Nie wiem, jakoś mi się ten dzisiejszy poranek bardziej spodobał. Mowa o Rudym i Pawełku.
Witajcie, informuję wszem i wobec, że imprezka również nie została zaktualizowana o jakieś nowe dżingle, ale za to taka ciekawostka, że SK Music Info, którego zazwyczaj nie było emitowanego w wakacje, jest emitowany od 19. Jeżeli zobaczycie jakieś jeszcze zmiany, oczywiście dam tutaj w tym wątku znać.