Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 56 z 137

Transkrypcja

Nie wygląda na to, żeby dzisiaj jakieś zmiany miały być, podejrzewam, że dopiero za tydzień, w ogóle jeszcze urodziny na kumulację trwa, także ma trwać do niedzieli, także tak myślę sobie i obawiam się, że nie będzie żadnych zmian w tym tygodniu, znaczy na pewno ich nie będzie, dopiero za tydzień pewnie coś będzie, o ile w ogóle coś będzie, jakieś zmiany, jakiekolwiek, ja stawiam, że większych nie będzie, no ale się okaże oczywiście wszystko. O, Broniewo i Krasznik na przykład, bo to są chyba jasne, które najbardziej lubisz, one zdaje się nie miały, więc buforuć sobie nie wiem, no jak chcesz to może być Broniewo, ale też jakąś Warszawę na przykład, bo Trójmiasto też nie miało, wiem, że Kraków miał na pewno.

Transkrypcja

Teraz to najbardziej ulubię eskebra niemo, bo w Kraśniku już takich fajnych wpadek nie ma. Nawiasem mówiąc. Także taka tutaj to sytuacja na tą chwilę jest. Co tu jeszcze miałem do powiedzenia? A! No tak, mądry Łukasz zapomniał. Tak sobie myślę, że ja wiem dlaczego teraz zabawy w esce trwają trochę krócej niż kiedyś, ponieważ te zabawy są również w weekendy. Kiedyś tych zabaw w weekendy nie było. Może dlatego, bo kiedyś weekend był Hit Weekend i to może dlatego tak było. A teraz te zabawy są nawet i w weekendy. Ale swoją drogą ciekawe dlaczego teraz SK City w Warszawie nie jest nagrywany na żywo tylko z Voice Tracka. Bardzo ciekawe dlaczego tak postanowili.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

A w Broniewie rozumiem, że się jakieś wpadki zdarzają. Jeszcze fajne, bo ja na tyle nie słucham, żeby stwierdzić, czy tam coś się dzieje. No, a zobaczymy. Po pierwsze, czy za tydzień będą zmiany. Po drugie, dzisiaj, czy będzie jakiś SK News. Jeżeli będą, to znaczy, że po prostu chcą coś wprowadzić. No, w sumie tak dziwnie, no bo przecież program w Warszawie był robiony na żywo, no to Adam czy jakby zauważył, że coś tam się popsuło. No, chyba, że po prostu z góry dostał, że będą wyemitowane newsy przez tam pięć minut czy sześć i że to ma zostać wyemitowane. Może teraz po prostu tak będzie, że pięć minut newsów lokalnych. Wszystko się okaże pewnie dzisiaj. A jeżeli tak będzie, to znaczy, że SK coś kolejnego wprowadza, a z drugiej strony tak tydzień przed wakacjami, no ale w sumie SK tak lubi dziwne rzeczy wprowadzać. Nie wiadomo skąd, po co, jak, kiedy i tak dalej. Ale mówią, jak chcesz oferować to Broniewo i proponuję też Warszawę, bo w Broniewie chyba nie było tych newsów. Na pewno ich tam nie było, więc... Ani w Kraśniku. W Broniewie i Ławie.

Transkrypcja

Teoretycznie tak w każdej rozgłośni powinno być lokalnej, żeby jakieś jeszcze powtórki newsów były po 22 czy 23. Takie jest moje zdanie. Tak powinno być. Od pewnego czasu się nawet dziwiłem, że SK czegoś takiego nie emituje, ale to już nawet by nie musieli po 22 emitować, tylko po 23. Tylko nie wiem co by zrobili z poniedziałkiem, bo tam leci skrap.pl, chyba że skrap.pl by przesunęli od północy do drugiej.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Więc sytuacja z radiem Eska wygląda dosyć dziwnie, ponieważ wygląda na to, że newsy lokalne są emitowane od 21.40 coś. Tylko jak mówiłeś Puszkinie, nie we wszystkich Eskach, bo na przykład w Esce Piła tego nie było. Ja dzisiaj jeszcze sprawdzę Warszawę. Dlaczego? Dlatego, ponieważ po X40 o 21.00 się już nie połączyli. Więc to było dosyć dziwne zjawisko. Nie wiem co ta Eska kombinuje.

Transkrypcja

Z tym brakiem połączenia to już w tamtym tygodniu się zrobiło, że o 21 już się przestały łączyć i może właśnie dlatego, że coś nowego chcą wprowadzić. Natomiast to co ja wczoraj zauważyłem, chyba nigdzie nie było wczoraj newsów lokalnych, jedyne co mi się udało uchwycić to SK Music News z kolei w SC Kraków, ale tylko w SC Kraków i było to tak, że włączyłem jakoś pod koniec tam 56.7 po, to Michał Hanczach mówił w SK Music News to co było w podwójnej gorącej 20, więc to pewnie było to poniedziałkowe wczorajsze SK Music News, które było od 6.15 do 6.30, no a gdzie nie gdzie od 7.45 do 7.00 na przykład właśnie w SC Kraków, bo tam od 7.00 dopiero się zaczyna poranek od wiadomości. Tam jest jeszcze także kawałek. Kawałek piosenki zostanie wyemitowany i na to newsy nachodzą. Tak jest w Krakowie, tak chyba na Śląsku też jest. Także to mi się udało jedynie uchwycić. W SC Warszawa wczoraj nie było newsów lokalnych. Też sprawdzałem czy będą, ale było wszystko spoko, więc nie wiem o co im w życiu chodzi, trzeba to śledzić dalej. A może dopiero po wakacjach wprowadzą na dobre jakieś newsy albo coś, tak jeszcze tylko tydzień do wakacji został. No i właśnie, i zobaczymy czy coś do wakacji się wydarzy, fajnego.

Transkrypcja

No tak w SK Music Info to ja sobie dzisiaj zbuforuję SK Kraków w celu zobaczenia jak to będzie wyglądać.

Transkrypcja

No i SK Music News w SC Kraków wczoraj został wyemitowany, po ostatnim numerze, który chyba był numerem ostatniej godziny, tak gdzieś 44 chyba zaczął się SK Music News, to się teraz nazywa, no tak, przyzwyczajenie do starej nazwy. Wszak to kiedyś było SK Music Info, w sumie na początku było SK Music News, potem SK Music Info, teraz znowu SK Music News i tak kombinują, kombinują i kombinują w tej SC, a pamiętam kiedyś było jeszcze, jeszcze Hot Plota, Whatsapp był Hot Plota właśnie, ale w sumie SK Music News jest najdłużej. No także w Krakowie SK Music News było wczoraj, w innych SK-ach nic nie zauważyłem, także bardzo ciekawe. Dzięki za oglądanie, do zobaczenia w kolejnych odcinkach.

Transkrypcja

Wczoraj faktycznie też również zauważyłem, że SK Music News zostało wczoraj wyemitowane w SC Kraków. Powiem szczerze, że jeżeli to ma być od września, to szczerze powiedziawszy ja nie wiem czy to jest takie mądre posunięcie, żeby podczas imprezki nagle w lokalnych oddziałach SK zaczęły być jakieś newsy z poranki. Taka przed X22 na przykład. No bo szczerze powiedziawszy to jest trochę bez sensu z jednej strony, no bo jakby nie patrzeć. Nie wiem, ktoś robi sobie imprezkę, włącza sobie SK, po czym ludzie się świetnie bawią, a tu nagle... Okazuje się, że jest imprezka przed XXII przerwana i to tak naprawdę tylko dlatego, ponieważ właśnie okazuje się, że trzeba puścić lokalne newsy czy SK Music Info. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No i trochę takie to byłoby bez sensu. To wolałbym już, żeby to troszkę inaczej zrobili. No bo te newsy i tak poranne trwają godzinę, więc to by nie robilo i nie stanowiło by żadnych problemów. ESKARA P.E przesunac na godzinę północ. albo, nie wiem, w jakiś inny dzień dać, o jakiejś porze. Ale myślę, że o północy byłoby to najlepsze rozwiązanie. Chyba, że można byłoby jeszcze ewentualnie to połączać z pożytecznym i po prostu wycofać w piątek imprezkę I. N. D. MI. X. Chyba, że można byłoby jeszcze ewentualnie to połączać z pożytecznym i po prostu wycofać w piątek imprezkę I. N. D. MI. X. I tam dać skmusicinfo, no bo wiadomo, że raczej w piątek mogliby, nie musieliby chyba emitować tych newsów wieczornych po 23, chociaż nie wiem, no ale w każdym razie ja bym tak zrobił, bo to byłoby naprawdę moim zdaniem trochę bardziej sensowne niż takie emitowanie czegoś w trakcie imprezki przed 22. No jakby nie patrzeć, to naprawdę to jest trochę bez sensu moim zdaniem, no bo to takie, no szczerze powiedziawszy trochę dziwne i bezsensowne, no bo tak jak mówię, no człowiek się bawi, a tu nagle 15 minut przed 10 wieczór nagle jak coś wywiady lecą i potem znowu imprezka, to to jest takie dosyć dziwne moim zdaniem. Takie lekko bezsensu, to mówię, to już bardziej lepiej byłoby albo po prostu w najgorszym wypadku ograniczyć imprezkę do 3 godzin i po prostu od 22 zrobić te newsy lokalne, czy skmusicinfo, znaczy w tym skmusicnews, a dopiero po 23 w poniedziałek skrap.pl. No to chyba jak na razie na tą chwilę tyle. Czy wczoraj jakieś zmiany tak to zauważyłem? Fakt faktem jest taki, że w innych eskach przed 22 nic nie zostało wyemitowane, no oczywiście muzyka. Ja jeszcze wczoraj sprawdzałem tak z ciekawości, bo mówię sobie tak, że może po 23 coś będą emitować, ale nie. Nie, bo akurat leciały hity na czasie. I teraz taka na sam koniec jeszcze taka jedna wiadomość. Nie ma jeszcze żadnych reklam jeżeli chodzi o coś wakacyjnego, czy na przykład SKCity, SKSML City czy coś. Tylko dwa dni temu w SCPiła mówili o jakichś wakacjach, że można jeść. Że można je spędzić w ściance, ale jeszcze jakiejkolwiek autopromocji jeżeli chodzi o SKSML City nie było. Pozostaje nam tylko jak na razie przerwować co będzie w poniedziałek. Zobaczymy jak sytuacja będzie się tutaj przedstawiać. Ja tutaj niestety z taką mało optymistyczną wiadomością. Chociaż nie wiem czy do końca. Ja tutaj niestety z taką mało optymistyczną wiadomością. Chociaż nie wiem czy do końca. Ja tutaj niestety z taką mało optymistyczną wiadomością. Chociaż nie wiem czy do końca. Wierzyć w to czy nie. No bo wiadomo, że gospodarka musi pracować, ale taka informacja jest taka, że słyszałem, że ponoć wakacje ma być nawrót epidemii. Druga fala. Mam nadzieję, że by nam się nie dostało, chociaż... No nie wiem jak to będzie. Zobaczymy. W każdym razie co do Radia Eska. No to póki co na chwilę obecną No musimy Obserwować Zobaczymy co będzie w poniedziałek Może faktycznie od poniedziałku Coś będzie wprowadzane No ale gdyby coś było To może by tam w trakcie jakichś hitów Na czasie czy w środkinaliu Coś by mówili No a tak to na razie nic nikt nie wie I taka jeszcze jedna mała wiadomość Fajna dosyć Ale nie mogę obiecać Że na 100% mi się to uda zrobić Ale będę Próbował oczywiście to zrobić Mianowicie być może Dzisiaj albo jutro postaram się Na bloga wrzucić Kilkuminutowe nagranie Z Eski Tarnów Małopolska To znaczy spróbuję Abynajmniej postaram się Tutaj bo mam trochę Odbiorników Wymusić Na tych odbiornikach Wyłapanie eski Małopolska Na drugim odbiorniku Włączę eskę Tarnów I spróbuję nagrać To w ten sposób Żeby na jednym kanale była jedna eska Druga eska Abyście mogli zobaczyć jak to Pięknie wygląda Jak to jest fajnie Synchronizowane Oczywiście postaram się również Tutaj O to żeby To było nagrane w ten sposób Żeby były nagrane lokalne Lokalne reklamy Newsy Newsy lokalne Jingle lokalny Jak to jest oraz reklamy Przed x20 Ale nie mogę obiecać Że to mi się uda zrobić Zobaczymy czy mi to się dzisiaj uda zrobić Jeśli tak No to Myślę że Będzie Fajnie A tymczasem Jeżeli chodzi o radio eska No to zostaje nam jeszcze jedną rzecz Obserwować Bo teraz tak mi to przyszło do głowy Że przecież jeszcze jest weekend I zobaczymy Jak Sytuacja Będzie wyglądała Z piątku na sobotę Oraz Soboty na niedzielę Ponieważ Weekendy Są jak wiadomo puszczane Magazyny z całego tygodnia No i tak sobie pomyślałem Że może Będzie tak Że zaś coś będą puszczać Przed 22

Transkrypcja

Ale żeś Łukaszu tę wiadomość długą nagrał Dobrze, więc teraz tak Co do tych newsów Na razie nie ma co gdybać Zobaczymy czy we wrześniu Coś będzie nadal miało miejsce Z tymi newsami lokalnymi Czy to jest Kamizik News czy innym Czymś, no jest ta sytuacja dziwna Z innych newsów Dziś wrzut kanału sprowadzi Michał Hanczak Co za tym idzie, prawdopodobnie wróciła Kasia Węcierska Będzie dzisiaj Ale tak tylko podejrzewam Janka i Pawełka nie będzie chyba do końca tygodnia Już Co tam jeszcze, nie było kamień dzisiaj W obycie na Jankesa Zobaczymy Albo do imprezki wróci właśnie Kasia Węcierska, albo Nie wiem, oddelegują Mikołaja Kujawieńskiego czy kogoś A jeszcze inna rzecz Dzisiaj miałem wrażenie Przynajmniej o poranku, że jakoś więcej przejściówek było Szczególnie o 6.00 i 7.00 Jakoś tak więcej było tych przejściówek Tak zwanych Tam, że Hity na czasie Radio SK I się piosenka zaczyna, nie? Tam na fragmencie piosenki Radio SK, Hity na czasie i No wiecie o co chodzi Chyba W ogóle na przyszłość proponuję zrobić forum mieszane Ale to jak już będzie w stabilnej Zrobione, bo nie wiem czy na razie to w stabilnej wersji jest A podejrzewam, że niektórzy mają Trzeba by było zobaczyć kto jakiej wersji tutaj używa I ewentualnie naprawdę bym pomyślał o forum mieszanej I ewentualnie naprawdę bym pomyślał o forum mieszanej Żeby nie trzeba było w dwóch wątkach prowadzić jednocześnie Żeby nie trzeba było w dwóch wątkach prowadzić jednocześnie Dyskusji Dyskusji Także takie moje obserwacje Także takie moje obserwacje Różne, zobaczymy co będzie faktycznie w poniedziałek Różne, zobaczymy co będzie faktycznie w poniedziałek Ale już myślałem, że jakieś dżingle się dzisiaj zmienią albo coś Tak gdzieś po cichu przepuszczałem Bo tak zauważyłem, że Najczęściej było kilka dżingli emitowanych I właśnie dużo tych takich przejściówek Ale jednak nie No cóż, no trochę Czasami optymistyczny Optymistycznie patrzę na to, co SK robi A co do autopromocji Summer City A co do autopromocji Summer City W sumie ostatni rok, w którym promocje SK Summer City promosy były W sumie ostatni rok, w którym promocje SK Summer City promosy były To chyba był rok 2017 A tak później to dopiero w wakacje się zaczęło A tak później to dopiero w wakacje się zaczęło Jak już SK Summer City ruszyło No coraz gorzej jest z SK Coraz gorzej Od czerwca 2017 Powtarzałem to już wielokrotnie, powtórzę jeszcze raz Powtarzałem to już wielokrotnie, powtórzę jeszcze raz Chciałem się psuć, bardzo psuć Chciałem się psuć, bardzo psuć Wycofując Global Listę, Hit Weekend Wycofując Global Listę, Hit Weekend I tak dalej

Transkrypcja

W sumie to jest dobry pomysł Puszkinie, bo tutaj bardzo dużo osób właśnie mogłoby się, może przesadzam, jakaś cząstka osób mogłaby zacząć się udzielać. Ja spróbuję zaraz zobaczyć, utworzyć tutaj forum mieszane, tylko pytanie jest ile z nas ma BT, bo to oficjalnie ma być drążone w LTE 2.4. I teraz jest pytanie, kto z nas ma BT, Ty masz BT, Paulina Buczyńska została wyrzucona z beta testów, no to teraz jest pytanie, no nic, ja będę zaraz coś próbował tutaj działać.

Transkrypcja

No i Puszkinie, twoja prośba została spełniona, od teraz ten wątek jest tekstowo-głosowy, inne wątki tekstowe zostaną usunięte, a tutaj będzie wątek taki mieszany.

Także jakby ktoś chciał się odnieść do naszych wpisów głosowych, to nie krempujcie się. :)

dokładnie, wątek tekstowy został usónięty

Transkrypcja

No to ja informuję, że SK Music News w SC Kraków znowu dziś miało miejsce. Ja się zastanawiam nad jedną rzeczą i nie wiem, czy nie włączę nagrywania SK Kraków na noc, żeby sprawdzić, czy przypadkiem może nie jest tak, że wydłużyły się wiadomości SK Kraków. Ten magazyn na przykład wydłużył się do siódmej, ale może nie, może tak nie jest. Ale jest to jedna z moich hipotez na tę chwilę, że może po prostu się magazyn im wydłużył, nie wiem. W każdym razie był magazyn w SC Kraków dziś, tam SK Music News znowu za piętnaście.

Transkrypcja

Wiesz co, na to nie wpadłem, ale faktycznie taka sytuacja może być. Ja też mam taką jeszcze jedną hipotezę, skoro może być tak jak ty mówisz, to w takim razie trzeba będzie jutro sprawdzić wszystkie te eski z dużych miast, czyli Łódź, Śląsk, Poznań, Trójmiasto, chociaż nie sądzę, żeby w tych eskach poranny magazyn był wydłużony, no ale można to sprawdzić. Jeżeli w esce Kraków faktycznie by do tego doszło, że jest wydłużony poranny magazyn, to co w takim razie jest eską Śląski, przecież ona ma magazyn tą siódmej.

Transkrypcja

Wiesz co, mi się wydaje, że tylko w Krakowie mogli wydłużyć, ale nie musieli. Może, może tylko mi się wydaje, to jest tylko moja hipoteza, więc jak dasz radę sprawdzić, to sprawdź. Ja chyba nie będę włączał nagrywania na tyle godzin, chociaż w sumie mogę, czemu nie.

Transkrypcja

Wiesz co, jak nie zasnę, jak się rano obudzę, to spróbuję coś wymyśleć, mam nadzieję, że zobaczę, jeśli nie zasnę, ale fakt faktem mamy już piątek, to oznacza, że... ...przepraszam, ja, ja już żyję jutrzejszym dniem, mamy czwartek, a to oznacza, że jutro jest oficjalny koniec roku szkolnego i kto wie, czy już stopniowo od jutra coś nie będzie wprowadzane, pozostaje nam tylko czekać. ...bo w tamtym roku... ...było tak, że jakby nie podszedł, chyba na lato chity na czasie, który weszły od poniedziałku.

Transkrypcja

Nie wiem, kiedy wejdą najlepsze hity na lato, czy tam na lato hity na czasie, no pewnie na lato hity na czasie, czy jutro już wieczorem coś, czy dopiero na przykład w poniedziałek, to się okaże oczywiście, natomiast sprawdziłem od Kekraków, nie, normalnie Ska Music News było, więc moje podejrzenie się nie sprawdziło, także tutaj to była błędna hipoteza, błędne założenie. Na tę chwilę kolejnych podejrzeń nie mam, dlaczego tak się mogło stać, jeszcze ewentualnie tylko mogę sprawdzić, czy to było to samo, czy to są te same newsy, ale raczej tak, zobaczymy dzisiaj co będzie za 15, a nawet za 16, 22.

Transkrypcja

Są jeszcze Puszkinie dwie hipotezy. Pierwsza hipoteza to jest taka, że jak to było w przypadku Radiogo, że Radiogo mogło realizować lokalne programy we własnym zakresie. Chyba, że też jest taka sytuacja, że ESKA dostała właśnie takie pozwolenie, aby realizować lokalne programy we własnym zakresie. Czyli kiedy chce, no bo ja nie wiem, ciężko mi to jest stwierdzić, nie rozumiem o co tu chodzi.