Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 45 of 137

Transcription

Post drugi pod rząd, a właściwie to z rzędu, informuje, że reklam o X20 nie ma. To tak, co byś nie musiał, Łukaszu, buchorować specjalnie i dawać do nać za godzinę. To ja już sobie sprawdziłem, a teraz na dłuższą chwilę, na dłuższy czas się ewakuuję. Zatem do usłyszenia.

Transcription

To mi weź wyślij eskema o polską streama, skoro u ciebie działa, w ogóle z jakiego ty folderu korzystać w takim razie, bo ja korzystam z tego folderu eska plus wawawox i tam to jest, więc ja nie wiem dlaczego mi to nie chce działać, to jest ciekawe. Jeszcze raz sprawdzę, nie to, zaraz, czekaj, czekaj, o, no nie działa, no i nie działa eska mała polska, nie wiedzieć w ogóle. Nie wiem dlaczego, także u mnie nie działa, więc jak możesz to powiedz mi z jakiego folderu w ogóle korzystasz, może to wtedy będę wiedzieć.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Ja, Łukaszu, korzystam z tego samego źródła, z którego ty korzystasz, więc nie wiem, dlaczego ci jeska małopolska akurat nie działa. Nie wiem, ponaciskałbym literę X w tym Winampie czasem, żeby sprawdzić, czy działa. Bo inaczej to nie wiem, czy się da coś zrobić z tym. No u mnie działa ładnie wszystko. A mam folder ten sam.

Transcription

Dziwne, bo mnie w ogóle nie chce działać Eska Małopolska Dziwne

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Słuchajcie, nagrywam sylwestrową imprezkę i szczerze Wam powiem, generalnie to playlista jest taka jak zawsze, nawet podczas dnia, tak generalnie to nic nowego, szkoda, że chociaż nie postarali się jakiegoś seta zrobić czy coś w tym kierunku, to by brzmiało bardziej według mnie rozsądnie niż to co jest teraz, no bo z tego co ja tutaj widzę to są tylko hity przeplatane dżinglami i tak naprawdę nic więcej się nie dzieje, ale rejestruję, jak puszkin to odczytasz czy coś, to będziesz miał zarchiwilizowane, ale nie ma się czym cieszyć tak naprawdę, bo to są po prostu zwykłe hity na czasie i nic więcej tak naprawdę. Poza tym, że powiedzieli, że 10 godzin hitów jeden po drugim, takie tam i takie tam, to jest bez sensu, więc takie trochę na odpierdziel się robi, ale hit po prostu takie ten, hity takie jak są zawsze, nie wiem, w ogóle jakieś, nie ma chyba dżingli miasta z tego co widzę, zresztą będę jeszcze obserwować, więc jak coś to się wypowiem, ale... Nie podoba mi się to, nie podoba mi się to totalnie, jak mam być szczery, tyle, życzę wam miłej zabawy i Sylwestra.

Transcription

Oto słuchajcie, witam was bardzo serdecznie Jest w pół do siódmej Pierwszy stycznia 2020 roku I Pół godziny temu Skończyła się sylwestrowa Imprezka A Wygląda na to, że W całej sieci Rania Eska jest taka zaraz sytuacja Że leci sobie Po prostu Eska Warszawa, w całej sieci Dlaczego? Myślę, że już na ten temat Nie muszę się wypowiadać Po prostu Nie muszę Zresztą Jak się zaraz Że tak powiem Jak się zaraz Będę dalej nudził To mogę Pewien myk zrobić Żeby na blogu to było pięknie Wszystko widać No chociaż może być sytuacja, że wpis No mojego bloga Będzie lekko przydługały No ale Powiem tylko tyle, że póki mam możliwość To z lekka Ciekawie może być Także jak na razie Tyle, mili państwo I coś mi się wydaje, że Pewien ciekawy Wpis Mogę po prostu formalnie Zrobić Tak po prostu Aby było Także mili państwo Ja na chwilę obecną życzę wam Miłego dnia No i co? No i do Usłyszenia

Transcription

I tak jak przypuszczałem, jeszcze się upewniałem, wygląda na to, że w całej sieci leci SK Warszawa, Warszawa, łącznie z SK SES właśnie w tym momencie wszędzie, gdzie włącza leci SK Warszawa, czuć. Ciekawe do której godziny będzie taka sytuacja, jestem niemal pewny, że do godziny 9 na chwilę obecną, no bo tylko to przychodzi mi w tym momencie do głowy i nic konkretnego, to znaczy nic więcej.

Transcription

mamy już po nowym roku mamy dzisiaj 3 stycznia i muszę Was poinformować, że albo to wróci, albo nie ale nie ma reklam po X20 więc zobaczymy czy to wróci w poniedziałek czy nie albo we wtorek, bo będzie jakieś święto więc jeszcze będę obserwował oczywiście zobaczcie

Transcription

Cześć, witajcie, surprise, jestem, miało mnie nie być, ale jestem. I co chciałem przy okazji powiedzieć, to to, że bloki reklamowe OX20 jeszcze nie wróciły. Pytanie, czy wrócą od przyszłego poniedziałku. Jeżeli nie, to może wrócą dopiero jakoś w kwietniu, tak jak to było w tamtym roku. Jeżeli przez jakieś 4 miesiące nie było, a potem sobie wróciły. Żeby być do wakacji, wakacji znowu ich nie było. Chociaż jak dla mnie, to te bloki reklamowe OX20 są zbędne. No, ale cóż. Radio SK to jest radio, które zawsze kombinowało, będzie kombinowało i kombinuje. I nie wiadomo, o co im w życiu chodzi. Program idzie coraz bardziej na psy. Ale cóż, teraz taki target jest taka grupa słuchaczy i grupa docelowa, że wymagają tzw. szafy grającej. Skoro ludziom pasują usługi. Jakieś streamingowe tzw., czyli te Spotify'e, Deezer'e, Spotify, Deezer itd. A to cóż, radio jedzie w podobną stronę i też powoli staje się taką szafą grającą właśnie. Przykład. Cóż, sylwestrowa imprezka, o której w ogóle żadnej ciekawej playlisty nie było, także ja przejrzałem nawet te playlisty, ale do dupy to było, nie oszukujmy się. Gorącość setki trochę posłuchałem, tutaj było spoko, pierwszej trójki mi się nie udało do końca przewidzieć, Roni Ferrari dopiero na siódmym miejscu, ale cóż, ona by tak nie chciała, ona by tak chciała, żeby był na miejscu pierwszym, ale nie był, ja myślałem, że będzie na trzecim, na drugim, że będzie Seniorita, a na pierwszym Dance Monkey, także nie do końca przewidziałem pierwszą trójkę, piwa miałem za to nie wypić, ale w końcu wypiłem. No i... To pokazuje, że brak mnie honoru. Dziękuję za uwagę.

Transcription

no cóż skoro nie odeszłeś no to super w każdym razie tak jak ja mówiłem że ta sylwestrowa imprezka to totalne dno nie wypał i tutaj nie ma w ogóle o czym mówić tak jak mówiłeś szefa grająca natomiast co do reklam po x20 to pewnie wrócą przed wakacjami jeżeli nie wrócą w przyszłym tygodniu to tyle

Transcription

Informuję, że wczoraj o godzinie 6 rzeszyło radio SK Broniewo.

Transcription

To teraz tylko pozostaje czekać na stream jakiś Eski Braniewo, Puszkinie to się prośba też kłania do ciebie, bo ty umiesz wyciągać streamy, żebyś mi wyciągnął stream Eski Braniewo, bo teraz bym sobie posłuchał, a takiej możliwości nie mam, więc jeżeli jest taka możliwość, wyciągnij mi stream Eski Braniewo, bo chcę sobie posłuchać, bo na pewno teraz jest tam tak, że reklam tam nie ma. No to proszę Państwa, przypomnijmy sobie, że bodajże w 2017 roku Eski Braniewo otrzymało koncesję na nadawanie Braniewy na częstotliwości 100,7 FM. Podaję, że to było chyba w kwietniu, a jak widać Eska Braniewo dopiero ruszyła wczoraj, czyli 12 lutego 2020 roku. No to spory czas musiał minąć, zanim Eska Braniewo ruszyło. No, cóż, pozostaje tylko łapać streamy. Mam nadzieję, że mi się jakiś stream, będę próbował jakiegoś streamu szukać. No i co? No i zobaczymy, czy tam jakieś wpadki będą, czy coś w tym kierunku. No, po tylu latach, no to pięknie. No to elegancko. To tyle.

Transcription

Przeczytałem właśnie, że mają być w esse Braniewo nadawane audycje w języku ukraińskim. No to zobaczymy ile z tego się sprawdzi, jeżeli uda mi się zdobyć streama, bo właśnie teraz szukam, ale niestety go nie mogę znaleźć. Jeżeli Puszkinie uda Ci się znaleźć, to podeślij mi w wiadomości prywatnej.

Transcription

że tak sobie pozwolę zrymować streama, na razie nie ma. A co do audycji dla mniejszości ukraińskich, to ja podejrzewam, że to będzie tak, że jak jest w Radiu 5 suwałk, że prawdopodobnie jakieś reklamy będą w języku ukraińskim, ewentualnie, nie wiem, jakieś wiadomości lokalne czy coś, no bo gdzie oni indziej mogliby wstawić gdzie oni indziej mogliby wstawić właśnie te audycje. Wątpię, że będą normalny program przerywać, że będą mieli swoje lokalne okienka. Na przykład od 13 do 16 albo coś. Wątpię. A czy reklam tam nie ma? Nie wiem niestety, na razie streamu faktycznie nie mogę znaleźć, nie mam. Jak będę coś wiedział, to dam znać.

Transcription

No to szkoda, że nie ma. No to pozostaje tylko czekać w takim razie. Puszki nie.

Transcription

Dzięki koledze użytkownika Puszkin buforuję właśnie teraz Eske Braniewo i dopóki stream, który aktualnie jest włączony będzie działał, będę buforował. Jeżeli przez ten czas działania tego streamingu zobaczy jakieś wpadki ciekawe, to oczywiście w tym wątku się z wami podzielę. Także jak na razie z mojej strony tyle i pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie.

Transcription

Audycje w języku ukraińskim mają być nadawane w porannym magazynie Radia Eskabraniewo. Tak przeczytałem.

Transcription

I tak jak w przypadku Eski Ostrzeszów oraz Eski Kraśnik, faktycznie w Esce Braniewo nie ma reklam. Jedyna reklama pojawiła się przed pełną godziną, czyli przed godziną 15. Tak to w ogóle reklam nie ma. Jingle są nawet w okienku lokalnym, także na razie nie widzę żadnych wpadek. Dopóki ten stream będzie działać, będę o wszystkim informował Was tutaj na bieżąco. Jak na razie z mojej strony to tyle. Pozdrawiam i do usłyszenia w następnym poście.

Transcription

Udało mi się nagrać wszystkie dżingle Eski Braniewo, łącznie z lokalnymi newsami. Teraz pozostaje tylko czekać aż włączą stream, czyli aż Grupa Radiowa Time włączy stream tejże stacji. A stream, który udostępniał mi wczoraj za pośrednictwem znajomego Puskin działał do godziny 23.30, jeżeli mnie nie myli pamięć. No cóż, pozostaje tylko teraz czekać aż oficjalnie stream Eski Braniewo będzie dostępny i będzie dostępny. Także, jak na razie ze swojej strony tyle. Na sam koniec mogę jeszcze tutaj dodać, że nie włapałem niczego, w sensie z jakichś takich wpadek. Tak jak wspominałem już, reklam praktycznie nie ma. Wiadomo, bo to jest nowa stacja. Czasami się zdarzy reklama, ale tylko jedna. A tak to jest praktycznie cały czas muzyka. No to tym razem już naprawdę nie pozostajemy nic innego jak czekać i życzę Wam miłego już prawie poranka.

Transcription

Niestety do tej pory nie ma streamu Radia SK Braniewo Więc nadal pozostaje czekać Swoją drogą chciałbym zobaczyć te serwisy w języku ukraińskim Ale póki co nie ma takiej możliwości A na YouTubie nic jeszcze nie ma odnośnie tej stacji Także jak na razie pozostaje czekać A jeżeli ktoś znajdzie jakiś stream No to jeżeli byłaby taka możliwość To prosiłbym o podesłanie mi linku wiadomości prywatnej No bo innego wyjścia jak na razie niestety nie ma Może uruchomią stream na dniach Ale raczej nie wiadomo czy tak będzie czy nie Pozostaje jak na razie tylko czekać No i...