Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 19 of 137

Transcription

I wygląda na to, że Summer City też chyba jeszcze zostanie na ten tydzień, bo przed chwilą usłyszałem autopromocję SK Summer City. Co prawda nie było, że sponsorem SK Summer City jest coś tam. Mięta, say hello, tit, tit, tit, tit, tit, tit, ale to tam nieważne. W każdym razie był jeszcze promos SK Summer City tam, gdzie rozdają 500 złotych na wakacje. Więc jeżeli to będzie, to tutaj pewnie jeszcze SK Summer City będzie. No, okrojone było, może dlatego zostaje do końca, ale chyba w poniedziałek się dowiemy, albo już jutro po dżinglach SK Summer City będzie też SK City. Jak to będzie dokładnie.

Transcription

W tamtym roku SK Summer City skończyła się tydzień przed rozpoczęciem roku szkolnego i to w niektórych miastach, a w niektórych była do końca.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Hmm, to nawet nie wiedziałem. Myślałem, że wszędzie już była SK City normalnie w ostatnim tygodniu. Hmm, ciekawe.

Transcription

Hmm, taka ciekawostka. Dziś o 6.00 wobec się na Jankesa przez godzinę, a może więcej w sumie nie wiem, bo o 6.00 słuchałem, o 7.00 nie, tak przed 8.00 włączyłem i usłyszałem Jankesa. W każdym razie o 6.00 była sama kama. O, Ruda Nacja znowu jest na urlopie od chyba tamtego tygodnia, więc w ogóle ciekawe dlaczego. Myślałem szczerze mówiąc, że Jankes też. Nie wiem o co im chodzi, czy się kolega spóźnił po prostu, czy znowu coś kombinują. A jutro postaram się sprawdzić jak będzie i będę śledził do piątka, a potem w poniedziałek też będę śledził. Cóż to zwiastuje? Jakieś zmiany może będą, może ich nie będzie. Zobaczymy.

Transcription

Może coś szykują, ale to dopiero zobaczymy w przyszłym tygodniu, Puszkinie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Może, bardzo dobrze, że te wakacje już się kończą, niestety mam takie podejrzenie, że niczym mnie nie zaskoczą, ale może, może jednak mnie zaskoczą czymś, a bardzo bym chciał, żeby mnie zaskoczyli, bo lubię zmiany. W sumie trochę tymi dżinglami na Latohity na czasie, to mnie w wakacje zaskoczyli. A teraz? Zobaczymy. Jeszcze zauważyłem, jak tak słyszałem w sobotę i w niedzielę, że w rezerwie, jak się mieści więcej niż tam 4-5 hitów, to lecą rzeczy z poprzednich wakacji, albo takie z września. Cain Harris, Fields, zdecydowany hit w końcu wakacji i początku roku szkolnego. Harris Tires, Sign of the Tire. Jeden z utworów zdecydowanie przedwakacyjnych i wakacyjnych. Katy Perry, Chained to the Ring. Też utwór, którego w esce dawno nie była, był emitowany i wczoraj, i przedwczoraj. To oczywiście raz na dzień, nie w godzinach porannych. Ale takie właśnie kwiatki wróciły. Taka ciekawostka. No i oczywiście zagraniczne. Zagraniczne nocki mamy. Co mnie bardzo nie zaskoczyło, bo im się to zdarza, ale jednak są zagraniczne nocki znowu. Pytanie, przez ile? No i ciekawe, bo dżingla na latach i na czasie już weszły od piątku. W niedzielę zmienili to, co mieli zmienić w oprawie. Ciekawe, jak będzie w tym tygodniu. Czy w piątku od wieczora będzie coś inaczej? Czy od niedzieli, czy dopiero od poniedziałku o północy? W nocy z niedzieli na poniedziałek się dopiero zmieni.

Transcription

Mnie się wydaje, że od soboty wszystko wróci do normy.

Transcription

O, a dlaczego od soboty? To jest takie, to jest ciekawe. W sumie najlepszy hit na oto, z tego co pamiętam, to do północy był, z niedzieli na poniedziałek się zmieniło.

Transcription

No bo pierwszy wrześniak pada w sobotę, więc ciekawe jeszcze, czy w tym tygodniu będzie samolicyk.

Transcription

Chyba powinno być, dlatego że jeszcze słyszałem promosy 500 do wygrania, więc teoretycznie powinno być, a w praktyce nie wiem. Natomiast, tak Łukaszu, tylko w tamtym roku 1 września był piątek i co, były zmiany w piątek? Nie było. Były z niedzieli na poniedziałek. No dobra, w niedzielę już było widać, że więcej przejściówek puszczali, na przykład taki ska z piosenką Itty na czasie czy coś, ale to dopiero w poniedziałek się zmieniło, więc niekoniecznie musi to się zmienić wszystko w sobotę.

Transcription

No i zobaczcie no jak to będzie dalej wyglądać. Swoją drogą ciekawy jestem dlaczego przez dwa miesiące żaden z lokalnych prowadzących po południu emisji czynalut nie poszedł na ulot.

Transcription

No to istotnie może zastanawiać, że taki rudonacja już jest znowu na urlopie, no chyba, że go wypompili tak naprawdę, a mówią, że na wakacjach, ale to by dziwne było. Może od września będziemy mieli wszędzie wrześniowy z Pawelcem i Albertem. A to są tylko oczywiście gdybania, gdybania, jeszcze raz gdybania i to już naprawdę nie wiemy, co się we wrześniu wydarzy. Tylko, a za tydzień pewnie jakaś dyskusja rozgorzeje tutaj, więc się już przygotowuję na to, że będzie tutaj dyskusja. Mam nadzieję, że będzie i że będzie o czym dyskutować w tym wrześniu, jak chodzi o Eskę.

Transcription

No tak, natomiast coraz częściej pojawia się Mateusz Jędraś, był w piątek w imprezce, był w sobotę, kto wie, może on coś będzie prowadzić.

Transcription

Był też wczoraj, od 8.00 do 12.00. Aż dziś imprezkę będzie Hanczak prowadził, no to na pewno, czyli wygląda na to, że Pirowski z Pawełkiem też na urlopie dłuższym. No, Jadamczak wraca, czyli od 10.00 Czubkowski, a 13.00 Jadamczak, 16.00 Wrzuć, no bo z 19.00 imprezkę zadam z Hanczakiem. I pewnie tak będzie już do piątku. Dziękuję.

Transcription

No cóż, zapewne tak będzie, a raczej na bank tak będzie już do piątku.

Transcription

Wygląda na to, że Michuł Sobkowski idzie na urlop od poniedziałku, bo przed chwilą powiedział, że ostatni tydzień przed urlopem to sobie może pomarzyć, bo akurat Tako Hemingway śpiewał swój utwór w Fiji. Michuł stwierdził, że on by się wybrał na Fiji i że tak sobie właśnie marzy tydzień przed urlopem. To ciekawe kto będzie pod wojną gorącą dwudziestkę robił, pewnie Adamczak. To ciekawe czy Piłkowski z Pawełkiem mają tylko tydzień urlopa, czy mają więcej. Jeżeli mają więcej, to możliwe, że gdzieś Mateusza Jędrasia wepchną. Taka możliwość istnieje.

Transcription

A jednak się pomyliłem, na pewno tak nie będzie do piątku, chociaż zobaczymy, co będzie w czwartek i piątek, natomiast dzisiejszą imprezkę środową poprowadzi, wydaje mi się, że Rafał Adamczak. Hanczak powiedział, że będzie o 13, a zatem twierdzę, że Adamczak będzie prowadził imprezkę dziś, a w czwartek i piątek zobaczymy.

Transcription

Dziś od 13 do 16 był Mateusz Jędrasz zresztą. Zobaczymy jak to będzie jutro. I zauważyłem dzisiaj na przykład, że czasami dżingli troszeczkę w innych kolejnościach leciały. W niektórych godzinach były inne kolejności, na przykład o 11 Michał sobie troszeczkę inną kolejność dżingli zagrał. W lokalnym okienku też troszeczkę inaczej czasami było, także coś i tam powoli zaczyna się dziać.

Transcription

No cóż, zobaczymy czy jutro będzie pan Jędraś Swoją drogą Też jestem ciekaw Do czego to, a raczej ku czemu to zmierza Bo to ciekawie Ciekawie się zapowiada Aczkolwiek Zobaczymy

Transcription

No i w sobotę zobaczymy, czy będzie SK City co godzinę, czy też będzie tak okrojone jak SK Summer City. Bo jutro będzie ostatni dzień z SK Summer City. I zobaczymy też, do kiedy będą na lato hity na czasie. Czy do soboty, czy do poniedziałku, czy do jutro, do wieczora, bo też tak może być. W sumie na lato hity na czasie, pierwsze dżingle zaczęły wchodzić już w piątek. Na wakacje, a w niedzielę doszły też te śpiewane nowe na lato hity na czasie. Także tak to sobie zrobię, zobaczymy jak teraz będzie. I czy wrócą do starej oprawy, czy trochę odświeżą, czy jeszcze jakoś inaczej.