Transcription
Hmm, ja też akurat grupy ZPR, jak chodzi o te różne ich kombinacje, nie rozumiem.
Tak, były popularne wszystkie programy klubowe, Skyrim, State of Trends, Fucking Infamous itd., itd.
Owszem, czy teraz są słuchacze przynajmniej na radiu polscy, którzy mówią, że generalnie dlaczego nie ma klubowego grania w radiu,
jest tego mało, on by chcieli więcej, to się zgadza.
Ja powiem szczerze, gdyby SKM filmik zwrócił w formie z płotkiem, mnie by stracili, bo ja takich programów nie lubię.
Szczerze mówiąc, mi się bardziej podoba taka forma, obecna forma, ta, która jest, tylko zmieniłbym nazwę tego programu
i całkiem pewnie te remiksy wyrzuciłbym albo, no dobra, w sumie może bym zostawił, bo tam ich na szczęście nie leci zbyt dużo.
Dałbym trzy remiksy na godzinę.
Reszta, fajne rekarenty i nowości klubowe, żeby to tak sobie grało.
Powiem Ci, że bardzo bym chciał, żeby ten aktor się zmienił, bo nie podobał mi się.
Fajny był ten, który był najlepszy, jaki tam ma lato, a najlepszy i tak był Piotr Uśmakowski, czyli ten, który był do 2000,
no praktycznie 15-tego on tam się udzielał, Piotr Uśmakowski.
Właśnie.
Tam był inny, jak to ten, który chyba w reklamach T-Mobile występuje, już nie pamiętam, jak on się nazywał.
Tak się na tych rektorach nie znam, nie pamiętam, jakich imion i nazwisk, ale Piotr Uśmakowski też był wakcefem Przeboje Zawsze Młode,
to pewnie będziesz wiedział, o który go chodził, jak Ci się gdzieś tam zdarzyło posłuchać waksa i tak dalej.
Zresztą w Radio Plus on teraz, nie, teraz w Radio Plus on nie, ale on w Radio Plus też przez jakiś czas mówił, jak były Przeboje Zawsze Młode w Radio Plus właśnie.
Potem, no, jak przeszli na Przeboje Zawsze Młode z Zawsze w Rytmie.
O tyle właśnie Piotr Uśmakowski mówił.
No, to na razie tyle ode mnie, żebym się rozgadał jak nigdy.
Chociaż nie, no, czasem mi się zdarzyło dłużej gadać, ale długo nie lubię gadać, jak widać, czasem potrafię.