Transcription
Takie mnie myśli, że tak powiem, jeszcze odnośnie Eski się nasunęły, mianowicie nie wiem, czy byście zauważyli, kiedyś, na przykład rok temu jeszcze, prowadzący hity na czasie, przedtem dziesiątkę hitów,
jak jeszcze się to wszystko nie zmieniło od dziewiątej do piętnastej, byli praktycznie stali, czyli najpierw był Rafał Adamczak, a potem był Michu Sopkowski.
Tak od teraz, właściwie chyba od początku września tego roku, a właściwie zeszłego, przepraszam bardzo, więc od początku września zeszłego roku, ci prowadzący są po prostu nie stali, co chwilę się ktoś zmienia.
Tak.
I zauważyłem też, że nie ma czegoś takiego, żeby w ciągu jednego całego tygodnia roboczego byli stali prowadzący, czyli na przykład rano od dziesiątej do trzynastej Adamczak, czy od trzynastej do szesnastej Sopkowski,
tylko ci prowadzący są po prostu jakoś tak dziwnie porozrzucani, bo raz na przykład od dziesiątej do godziny trzynastej jest Hamczak, potem od trzynastej do szesnastej jest Adamczak,
albo od...
Od dziesiątej do trzynastej jest Sopkowski, a potem od trzynastej do szesnastej jest z Polotem Hamczak, lub jeszcze inaczej.
W tym tygodniu po raz pierwszy można usłyszeć w dni robocze od godziny trzynastej do szesnastej Bartosza, który jest zazwyczaj w weekendy.
I tak sobie myślę też, że nie mam aż tak złej opinii o tym radiu, ale zauważyłem, że ostatnio bardzo dużo osób tutaj...
...odchodzi z tego radia.
Ja teraz wymienię wszystkie osoby, które niedawno odeszły, które odeszły na przełomie dwa tysiące siedemnastego i na przełomie dwa tysiące osiemnastego roku.
Więc na pierwszą tabelę pójdzie oczywiście Płotek, który odszedł w lipcu zeszłego roku.
No i teraz poszedł Michał Celeda, który również odszedł.
Jeszcze w międzyczasie odeszła Olka Jakubowska.
Ze Śląskiej Eski odszedł Marcin Dworak.
Oraz jeszcze dodatkowo współprowadząca, czyli Agnieszka Owca-Konieczna.
Jedynie kto się jeszcze trzyma na przykład w lokalnych Eskach to jest Łukasz Bogdan oraz Sylwia Kurzera z Łódzkiej Eski.
Na przykład Kasia Pawlak, Wyłoczko i Stajniak.
Wyłoczko i Stajniak.
Oni się jeszcze trzymają w Esce Trójmiasto, Łuzarska i Maciej Józefowicz.
Również się do tej pory jeszcze jakoś tam trzymają.
No i w Poznańskiej Esce Trybuna Narożny i ta trzecia jeszcze się trzymają.
Muszę powiedzieć, że coś dziwnego się troszkę z tym radiem ogólnie dzieje, bo coraz więcej osób odchodzi.
Nie wiadomo dlaczego, skąd to się bierze.
Inni przechodzą, inni odchodzą.
Teraz nie wiadomo czy do podwójnego.
Nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie wiadomo czy do podwójnego, nie
więc także pozdrawiam.