Transcription
Witajcie, co do fast foodów, to u nas fast foody się je zwykle jak już nie ma czasu na przykład na obiad, że za późno, czy nic się nie chce, załóżmy, to wtedy się je fast foody, a tak to to jemy zdrowe jedzenie, czyli stricte jakieś tam przygotowane w domu.
A jeżeli już jemy fast fooda, no to tutaj u nas w sumie jakieś pizzerie, czyli typu maxi pizza z gotłowiec, tesco, polecam, bardzo dobra, lub ze szpoleżanów, a jeżeli nie, no to KFC, bierzemy sobie zwykle jakieś, nie wiem, jeden, dwa kubełki, zależy, jeżeli jesteśmy całą piątką, czy szóstką, no to bierzemy dwa,
a na przykład, jak nie wiem, ostatnio byliśmy,
mieliśmy w sumie jeść te we czwórkę, ale potem siostra nie chciała, więc w sumie, my żeśmy tylko te we dwójkę zjedli, bo u mnie nie było, więc no to po prostu i brata, no to więc tak u nas to wyglądało, no to jeden, dwa kubełki, pizze, to zależy, jeżeli też jest nas więcej, to też zwykle dwie pizze zamawiamy, jak jesteśmy we dwójkę, czy we trójkę, no to jedna starczy spokojnie,
a jeżeli jestem u...
Łukasza, to zamawiamy z pizzerii Dodo i ostatnio Łukasz znalazł fajną pizzerię, mała Italia, ale niestety jakaś awaria była, więc tamtą pizzę, pizzę jeszcze nie zdążyłem spróbować.
Co do kebabów, no to rzeczywiście w sumie w Warszawie jest jakiś tam mały wybór, chociaż są kebaby w Warszawie, które są zjadliwe i duże, na przykład gdzieś tam na...
M Emm...
Wiem, że na Afrykańskiej był gdzieś kebab na Pradze, no ale gdzieś taki bardziej w sumie dojazd, no to na Jubileckiej przy Osho, tam jest doły, duży kebab.
M
Z tym kebabem w kubku, no to rzeczywiście, rzeczywiście to ma po prostu masakra, bo kupiliśmy za czternaście złotych, a tego w sumie było prawie co nic.
A na przykład w Krakowie,
M
yy
U Szwagra, czy gdzieś tam w innych kebabach, to rzeczywiście te kebaby,
M
Są o wiele większe. Nie wiem jak z King Kebab, bo nigdy nie jadłem King Kebab, ale mi się wydaje, że King Kebab może i by był dobry.
Nie wiem, jadłem, tylko przechodziłem, ale może kiedyś, gdzieś jak będę w pobliżu, to spróbuję King Kebab i jakąś recenzję tutaj podrzucę.