gry przeglądarkowe
Wróć do Gry tekstowe#22 fantasma467
Hej, i jak, grasz w to? Na ile dostępne? Zauważyłam, że tam mało aktywnych graczy.
#23 mucha
tak gram dobrze jest to dostępne wszystko można zrobić
#24 balteam
Wchodzę na stronę pierwszy raz i widzę:
Gracz Mucha dostał już od ciebie dotację:P
Jak to wygląda? co jakiś czas trzeba się logować i zlecać jakieś naprawy samochodó, ustawiać gdzie sięchcemy ścigaćczy jak?
Czy sporo opcji jest płatnych?
#25 fantasma467
Hej, a łatwo tam znaleźć przeciwnika do wyścigu, czy są aktywni? Dam znać jaką mam nazwę jak się zarejestruję.
#26 denis333
Oo. To może być ciekawe, W wolnej chwili sprawdzę.
#27 fantasma467
Baltim, bo pewnie zarejestrowałeś się z jego linku polecającego. Moja nazwa to Fantasma. Zapraszam do kontaktu. Chętnie przyjmę porady dot tej gry. Link do dotacji http://racegame.pl/grant.php?u=9711&c=i98gaua53a
#28 mucha
tak udostępniłem link dotacyjny zarabiać pieniądze możesz w sposub praca jako mechanik za wyścigi raz zarobisz jak wygrasz a jak przegrasz to stracisz za trening płacą ulepszasz auta umiejętności kierowcy i tuningujesz auta masz też stację bęzynową
#29 mucha
a co do płatnych opcji nie kupisz nie których rzeczy jak nie masz tak zwanych złotych monet
#30 fantasma467
A nowe auto mogę kupić dopiero jak poprzednie ulepszę na maxa?
#31 fantasma467
Jakiś kit z tymi dotacjami. Moi koledzy kliknęli w link a ja nie dostałam.
#32 mucha
bo regulamin jest taki, że to jest rozstrzygane co 5 dni chyba auto możesz kupićjak uzbierasz ileś tam pieniędzy w salonie samochodowym wszystko pisze
#34 mucha
zaloguj się i i podziel się wrażeniami
#35 fantasma467
Mi się to podoba, tylko kasy mało na rozwijanie auta i kierowcy.
#36 mucha
to prawda a na wyższych poziomach to wcale ciężko
#37 markus1234
Ta gra w ogóle nie ma żadnych dźwięków, właśnie ją próbóję.
#38 balteam
bo to przeglądarkowa, takie na ogół nie mają.
#39 markus1234
Acha. Rozumiem.
#40 denis333
Hej. Gram sobie w sjmanager.pl i zastanawiam się, jak tam się dodaje zawodników do składu.