Mniejszości seksualne
Wróć do Związki i seks [18 plus]#321 magmar Konto zarchiwizowane
Czy w "i tak już zgniłym spoleczeństwie" żyje choć jeden sprawiedliwy wg Ciebie? Nawet w SOdomie i Gomorze można było znaleźć jednego:).
#322 Zuzler
Obawiam się, że odpowiedź jest bardzo prosta: wszyscy ci, którzy są przeciw temu całemu homo-nie wiadomo i plugawemu genderowi.
#323 Prof.Falkowicz
ja jestem tym jednym sprawiedliwym, bo wiem że geje i lesbijki tak samo są ludźmi jak my niewidomi, więc nierozumiem kolegi łysego ktury jest tak bardzo zatwardziały w swoich przekonaniach że ni cholery nie chce zrozumieć tego że oni też chcą żyć w społeczeństwie jak my
#324 misiek
Niech sobie żyją, ale w swoim społeczeństwie i nie wpychają się tam gdzie ich nie chcą. Każdy chce żyć- mordercy, gwałciciele i chorzy psychicznie też, a jeśli ktoś nie chce żyć to trzeba go leczyć.
#325 magmar Konto zarchiwizowane
Łysy przepraszam CIę, ale ludzie to samo mogą powiedzieć o naszej enklawie.
#326 misiek
Swoją drogą tak się zastanawiam co byście zrobili gdybyście poznali na prawdę piękną, sympatyczną, czułą, wyrozumiałą i mega seksowną kobietę. W końcu umawiacie się i idziecie do łóżka, a tu ząk- wielki gruby drąg.
#327 misiek
Nie- nie to samo, bo my nie niszczymy społeczeństwa.
#328 Lowca_Androidow
Łysy, jak tu już wspomniane, o nas niewidomych też tak mówią, że powinniśmy mieć własne miejsce gdzie skupiłoby się niewidomych, coś w rodzaju getta.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#329 Lowca_Androidow
To nie gej, to tranzwestyta tak się przebiera, geje nie chodzą w damskich ciuszkach.
--Cytat (łysy):
Swoją drogą tak się zastanawiam co byście zrobili gdybyście poznali na prawdę piękną, sympatyczną, czułą, wyrozumiałą i mega seksowną kobietę. W końcu umawiacie się i idziecie do łóżka, a tu ząk- wielki gruby drąg.
--Koniec cytatu
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#330 misiek
Tam od razu getta- bardzo mocne słowa.
#331 magmar Konto zarchiwizowane
Wklejam próbkę głosu ANny Grodzkiej jako przykład obalający Twoją tezę. Głosu nie da się oszukać. Zauważcie, że jak ktoś przejdzie operację, ma to wpływ na głos.https://www.youtube.com/watch?v=Okt448F7onI
#332 misiek
Są kobiety o podobnym, lub jeszcze niższym głosie. Nawet jest taka aktorka, której nazwiska nie pomnę.
#333 Prof.Falkowicz
oj łysy łysy musisz się dużo nauczyć o akceptacji innych, bo mylisz pojęcia, bo naprawdę to już zakrawa na rasizm i naźizm, bo tak samo niemcy robili w trakcie wojny że tępili lesbijki i gejów, a miałem o tobie inne zdanie, ale się zawiodłem, to już mądrzejszy jest od Ciebie łowca
#334 daszekmdn
Ludzie, stop! Ile można?
Czemu jesteś na nich taki anty? Rzuć jakimś argumentem.
Ludzie jak wszyscy inni tylko z innymi poglądami na świat.
Do czasu aż nie przekonują mnie do tego, abym został jednym z nich nic do nich nie mam i rozmawiam jak z każdym.
#335 monstricek
Dasz, popieram. Co wpis, to wiadro nienawiści. Czasami, jak niektórych wpisów łysego czytam, to zastanawiam się, dla czego ten temat jest dla niego aż taki bolesny?Mnie, naprzykład, mało by obchodziło, czy był by geem mój przyjaciel, lub, naprzykład, lezbijką kolega z pracy albo siostra. Jestem hetero, ale rozumiem, że świat może być nie taki, jakim chcę jego widzieć i staram się zrozumieć innych, nawet jeśli z nimi nie zgadzam się. Jeśli by moje dziecko zostało homo, to napewno bym postarał się go wspierać moralnie, bo rozumiem, że każdy ma prawo na szczęście, jeśli to nikomu nie szkodzi, jak w tym przypadku. Filozofować możno sporo, gadać o tym, co i komu grozi też, ale homo były zawsze, nie było ich nigdy sporo, a moda, jeśli nawet taka jest, przejdzie za jakiś czas. także ja myśle że problem raczej tkwi w głowach, a nie, przepraszam, między nogami.
Para słów o rodzinach gdzie oboje rodzice są homoseksualistami. Mam taki przykład przed oczami i powiem wam, że dziecko założyło teraz hetero-rodzinę i dobrze mu tak. Przy tym, ważne powiedzieć, że ono nie straciło kontaktu ani z jednym z ojców i nadal bardzo ich kocha. Jest to osoba dość blizka mi, także ja wiem, o czym mówie. Rozumiem, że jeden przykład nie o czym nie swiadczy, ale podaje go, żebyście wy wiedzieli, że bywa i tak, że psihika takiego dziecka nie jest skoleczona i że ono samo robi własny wybór z kim być. I jescze, apropo hejtu. Często, oj często, problem ma chejtująncy, a nie ci, kogo chejtują, także proponowałem by o tym pomyśleć.
I jescze. Niewidomych też mało kto, tak naprawdę, toleruje. To, że nie mówiono o tym wprost, nie znaczy, że każdy nas lubi, albo chce, żeby zakładaliśmy rodziny. Polecam poczytać forumy w internecie, sporo takiego tam jest nawet nie tak o niewidomych, jak o niepełnosprawnych ogólnie.
#336 Zuzler
@Mostricek, A tu się zgodzę, że to tak dziwnie śmierdzi jakby kolega sam miał z tym jakiś problem.
#337 papierek
Wtedy bym się z nią nie umówił :D. Co ty myślisz, że jak kobieta ma członka to by się nie odbiło to na jej charakterze? Była by bankowo bardziej męska i napewno nie była by piękna ani seksowna. Bo za to, że pożądamy kobiety odpowidają jej chormony, a taka kobieta z drongiem to już nie jest kobieta i facetów hetero napewno nie podnieca. :D
--Cytat (łysy):
--Koniec cytatu
#338 Prof.Falkowicz
no dokładnie zgadzam się z wami
#339 misiek
Prow Falkowicz- wyluzuj trochę. Nie jestem ani nazistom, ani rasistom i totalnie nic nie mam do ludzi o innym kolorze skóry. Nawet mógł bym być z taką kobietą i mieć z nią dzieci jeśli ci o to chodzi. Daszek- podałem tutaj całe mnustwo argumentów, czego jeszcze oczekujesz. Monstricek- może kiedyś powiem ci prywatnie co i dlaczego mam.
#340 annabeth
Ech łysy łysy, staram się ciebie zrozumieć, ale nie potrafie. Miałam swego czasu kolegę geja, który nie dość że był moim bliskim przyjacielem, to jeszcze wcale sie nie obnosił z tym że jest gejem. O nas też różne rzeczy mówią. Jakbyś się czuł, gdyby jakaś ładna, seksowna i podobająca ci się dziewczyna powiedziała ci, że ona z tobą nigdy nie będzie, bo jesteś niepełnosprawny, a niepełnosprawni nie powinni w ogóle być w środowisku pełnosprawnych? No powiedz jak? Albo lepiej nie mów. Po prostu się zastanów i pomyśl, że tak samo czują się takie osoby o odmiennej orientacji. Też chcą być akceptowane, mieć przyjaciół, znajomych i to nie tylko wśród homo. I to chyba tyle w temacie ode mnie.