Mniejszości seksualne
Wróć do Związki i seks [18 plus]#261 Lowca_Androidow
Oczywiście, człowiek podświadomoie jest czemuś przychylny lub nie, już pisałem wyżej o badaniach antywirusa i najskuteczniejszym przez lata okazywał się Avast, na jakiej podstawie? Precież ten syf był zagrożeniem sam dla siebie :D, a jednak utrzymywał się według badań na pierwzszej pozycji jako najskuteczniejszy antywirus i to ijący takie programy jak norton, kaspersky, eset itp.
Czytałem kiedyś artykuł o naukowcu pracującym w jakimś instytucie, nie pamiętam szczegółów i żałuję, że tego nie zapisałem, ale chodziło o badania nad globalnym ociepleniem, miał on potwierdzić ten proceder, przeprowadził badania na Antarktydzie, na lodowcach i uznał, że coś takiego jak globalne ocieplenie nie istaniało i nie istnieje, że to bzdura i propaganda, bo w skorupach czy jak to się tam nazywa, lodowych nic na to nie wskazuje, to byłoby widać w którejś tam warstwie, a nic nie widać, powiedział, że nie opublikuje takich wyników jakich się domagał instytut, został zwolniony, opisał je właśnie w tym artykule.
I tak to wygląda, instytut dostał kasę na badania, a wyniki były z góry ustalone, w jakim celu, ano handlowym bo potwierdzenie takich wyników dawało możliwość wprowadzania na rynek produktów mających zmniejszyć proces globalnego ocieplania.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#262 mikolajholysz
Czytając o jakichkolwiek badaniach najlepiej wgłębić się w sam paper. Polecam szukać na sci hubie, tam większość jest. Jak znajdziemy to zajrzeć w metodę, jaką oni to robili i te wszystkie opisy wymagane przez prawo, co mogło pójść nie tak. Dobrym pomysłem jest też poszukanie krytyki danego badania i zarzutów wyciąganych przez innych.
#263 misiek
Posłuchajcie proszę do końca czego od naszych dzieci oczekuje Ue i środowiska lgbt.
https://www.youtube.com/watch?v=l1aLtmrEWlg
#264 midzi
To może jednak dajmy się na ten temat wypowiedzieć specjaliście:
https://www.youtube.com/watch?v=fIWN1FcUsPk&t=1068s
#265 gstar89
Bardzo dziękuję szanownej administracji za reakcję. Długa droga między myślleniem a czynem była . To nieomal 2 miesiące myślenia, czy aby napewno łamie netykiete, czy może nie. Generalnie takie działanie trochę ślimacze, ale oczywiście dziękuję, za ułomeczek dobrej woli
Gosia --Cytat (łysy):
Wpis usunięty, ze względu na naruszenie zasad netykiety.
--Koniec cytatu
#266 Elanor
Dwa miesiące?
13 lutego 2019 - 27 lutego 2019
#267 mimazg1
Dotarłam właśnie do fajnego artykuliku, kożystając ze znienawidzonego przez was (celowo małą literą) majkmika prenumeraty, A z racji że nie zbanowaliście mnie jeszcze, to pozwolę sobie zrobić przeklejke z wysokich obcasów (przyp. Wysokie Obcasy, wyd. 2019.03.30. To tak apropos tego czepiania się przez wielu, heteronormatywnych.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
(uśmiech)
I po co ta spina...
Nie obchodzi mnie, kto z kim śpi. Liczy się to, jakim jest człowiekiem [WELLMAN]
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,127763,24583348,nie-obchodzi-mnie-kto-z-kim-spi-liczy-sie-to-jakim-jest.html
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,127763,24583348,nie-obchodzi-mnie-kto-z-kim-spi-liczy-sie-to-jakim-jest.html
#268 misiek
Jeśli obiawy każdego chorego będziemy traktować jako normę zamiast ich leczyć on przestanie myśleć, że jest chory.
#269 balteam
W imieniu wszystkich Eltenowiczów postanawiam ciebie zbanować, nie zgodzić się z tobą i co tam jeszcze chcesz.
No i do Majkmika My "celowo z dużej litery napisałem", mamy najwięcej, 99% tej społeczności go nienawidzi.
Dziękuję za generalizację, za uproszczenie wszystkiego do myślenia zero jedynkowego.
edit
Z resztą co za rozbujałe ego, przecież połowa Eltena nie czyta forum i nawet nie wie, że ty tu cokolwiek piszesz haha.
#270 tomecki
Ludzie, na prawdę, dajcie na luz. Temat jest wystarczająco trudny żeby nie dorzucać do pieca wycieczkami osobistymi, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Nie mam tu żadnych praw, ale zwyczajnie bardzo o to proszę aby dyskusja stała się ciekawą, bo teraz chyba mało kto będzie w stanie przez to wszystko się przebić. Równie dobrze możemy założyć wątek "dajemy sobie po wirtualnych mordach z wybranego przez siebie powodu".
#271 papierek
Taak, dziękujemy za generlizację i prowokacyjne myślenie o całym świecie. Z takim nastawieniem, to ci, co nawet majkmikiem się nie interesowali, bo wiele osób ma własne, interesujące rzeczy, żeby jeszcze dokładać nienawiść do człowieka, którego się nie zna, teraz zaczną się zastanawiać, kto to ten Majkmik.
A z racji, że nie zbanowilaliście mnie jeszcze... A zasłużyłaś sobie w jakiś sposób? Złamałaś regulamin czy cokolwiek? Po co taka kolejna prowokacja, która nastawia ludzi przeciwko sobie?
Zapamiętaj, tu nigdy, prawie nigdy nie chodzi o orientację seksualną, ale o albo politykę, albo tak jak tutaj eskalację niepotrzebnych emocji. Z jednej strony wraz ze swoją dziewczyną chcecie bronić swojej inności i niezależności i walczycie o swego rodzaju akceptację w społeczeństwie, z drugiej jednak strony stawiacie niepotrzebne wyzwanie całemu światu. I w dodatku stawiacie to wyzwanie nawet tej części społeczności, która nic do nikogo nie ma. :)
--Cytat (mimazg1):
Dotarłam właśnie do fajnego artykuliku, kożystając ze znienawidzonego przez was (celowo małą literą) majkmika prenumeraty, A z racji że nie zbanowaliście mnie jeszcze, to pozwolę sobie zrobić przeklejke z wysokich obcasów (przyp. Wysokie Obcasy, wyd. 2019.03.30. To tak apropos tego czepiania się przez wielu, heteronormatywnych.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
(uśmiech)
I po co ta spina...
Nie obchodzi mnie, kto z kim śpi. Liczy się to, jakim jest człowiekiem [WELLMAN]
--Koniec cytatu
#272 Prof.Falkowicz
ja uważam że lesbijki tak jak my mają prawo do tego żeby się ujawnić bo jeśli nie my nie tolerujemy lesbijek to dlaczego ludzie pełnosprawni mają tolerować nas\\? więc zanim zaczniemy kogoś oceniać to zastanówmy się nad tym czy tej osoby nie skrzywdzimy, albo nie obraźimy jej uczuć
#273 misiek
Pewnie- pedofile też powinni.
#274 tomecki
A pedofile to zupełnie inna sprawa, z uwagi na hm... target działania i jak jestem w stanie spokojnie pogadać z homoseksualistą, tak pedofilom wielkie nie! Krzywdę robią dzieciom ogromną, zwłaszcza, że zwłąszcza małymi dziećmi manipulować cholernie łatwo.
#275 Lowca_Androidow
Łysy nie można przyrównywać pedofili do homoseksualistów, homo nie krzywdzą innych, pedofile tak.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#276 misiek
Co nie zmienia faktu, że są miejszością. Tylko czy wyczujesz, że ktoś jest pedofilem, bo raczej do tego się nie przyzna, chyba że się mylę.
#277 Lowca_Androidow
Nie zmienia, ale nie można ich stawiać obok siebie.
#278 Syntezator
A czy homoseksualistę wyczujesz? Czy jesteś w stanie powiedzieć od razu, że ktoś jest gejem, czy lesbijką? Ponoć ogólnie geje mają delikatniejsze głosy i niewieści sposób bycia, ale czy to dotyczy wszystkich i czy te cechy, które wymieniłem jednoznacznie wskazują orientację danej osoby? I doprawdy nie rozumiem tego stawiania homoseksualistów w jednym rzędzie z pedofilami, nekrofilami i innymi filami(bibliofile się nie liczą). Jeśli dla kogoś homoseksualizm to to samo co krzywdzenie dzieci, czy spułkowanie ze zwłokami to nie mam pytań.
--Cytat (łysy):
Co nie zmienia faktu, że są miejszością. Tylko czy wyczujesz, że ktoś jest pedofilem, bo raczej do tego się nie przyzna, chyba że się mylę.
--Koniec cytatu
#279 papierek
Powturzę to co zostało powiedziane. Pedofile działają na szkodę innych, najczęściej niezbyt świadomych seksualnie dzieci. Z zasady pedofilia jest robieniem czegoś, na co raczej dziecko się nie zgadza, więc nie am pojęcia, jak możesz to przyrównywać.
--Cytat (łysy):
Pewnie- pedofile też powinni.
--Koniec cytatu
#280 Zuzler
Eee, koledze Łysemu przydałaby się chyba znajomość z jakimś gejem, zobaczyłby, że to nie gryzie i nie boli, i że taki człowiek nie rzuci się na niego z nastawioną maczugą...