nie prubowałem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ale chyba niema delicji z goszką czekoladą :)
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ptasie mleczko z goszką czekoladą jest, jadłem nawet dobre było. Co do delicji to nie wiem
Ptasie mleczko z goszką tak samo prubowałem, nie podchodzi mi zupełnie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Owszem :D, są, aczkolwiek w polsce niewidziałem. -- (misiek): Ale chyba niema delicji z goszką czekoladą :) --
MarOlk — Post 106 of 179
2023-05-24 09:24
1 like
Chyba są, niekoniecznie pod marką Delicje.
Powiem szczerze, że bym sprubował.
MarOlk — Post 108 of 179
2023-05-24 10:29
1 like
Gorzka jest w sumie zdrowsza
tak samo słyszałem, ale za samom goszką czekoladom nie przepadam, ale te delicje to bym sprubował.
No zdrowsza jest, bo ma wicej wartościowszego kakao. Ale wiadomo każdy ma swoje gusta nie wszyscy lubią goszką. Ja bardzo lubię i ostatnio nawet to jem ją zamiast mlecznej. A szczególnie to lubię się napić takiej goszkiej, mmmm!
oo nie, to ja jak pije czekolade, to musi być słodka hehe
A co powiecie na czekoladę w kostkach z ostrą wędzoną węgierską papryką?
Władca słońca
Potwierdzam, że Roshen mają dobre czekolady. Zamawiam na Allegro.
2023-06-16 07:01
2 likes
jeśli chodzi o mnie, wolę gorzką czekoladę, 70 procent kakao lub więcej
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”
Dzisiaj jadłem baton z japońską czekoladą z herbatą.
Władca słońca
coooo?, i jakie wrażenia smakowe?
Jaki rodzaj japońskiej czekolady jadłeś? Bardzo lubię japońską czekoladę
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”
2023-08-31 21:41
1 like
ja nie prubowałem japońskiej, ale bym sie skusił