TCA media downloader
Wróć do Oprogramowanie#1 Numernabis
Zamiast Ponteza polecam TCA-MediaDownloader w wersji v3.0 jest już w języku polskim.
Ma znacznie większe możliwości.
#2 DJGraco
Podasz stronę producenta? Nie mogę znaleźć wspomnianej wersji 3 tylko jakieś starsze no i nie mogę znaleźć oficjalnej strony
#3 Numernabis
Link do dysku google ze strony producenta:
https://drive.google.com/uc?id=18drXPIjAfjj_BjX1CKnAX1-pT3J4P7fP&export=download
hasło:
tecnoconocimientoaccesible
#4 DJGraco
Dzięki ale mozepodasz link do strony producenta, bo gdyby jakaś aktualizacja była...
#5 Numernabis
W programie w menu jest opcja sprawdzania aktualizacji, ale link podaję skoro chcesz:
https://tecnoconocimientoaccesible.blogspot.com/
#6 misiek
Dzięki.
#7 Bartek1
Przy prubie rozpakowania plików woła o hasło. Jakie mam wpisać?

#8 DJGraco
Przeczytaj poprzednie posty tam jest podane
#9 Bartek1
A sorry hasło było pod linkiem nie zauważyłem.

#10 damianzegarek
Ciekawe, bo nie mogę go w ogóle zainstalować. Jak go instalowaliście? W ogóle u mnie nie odpala instalator. Win 10 64 bit.
#11 matius
Instaluje się tego programu. To jest archiwum. Przy prubie rozpakowania pyta o hasło. Podajesz takie, jakie zostało tutaj już podane. Jak się rozpakuje, to utworzy folder. W folderze jest plik exe. On uruchamia program. Nic się nie instaluje.
#12 damianzegarek
W takim razie się nie uruchamia.
#13 Numernabis
Wypakowujesz, wchodzisz do folderu i uruchamiasz plik:
TCA-MediaDownloader.exe
#14 Numernabis
No i pytanie, jakiego używasz antywirusa, może przy wypakowywaniu wywali Ci exe'ka lub blokuje jego uruchomienie.
#15 misiek
To portable
#16 DJGraco
U mnie exe też się nie uruchamiał, ale nie testowałem jeszcze. W ogóle warto stworzyć osobny wątek o tca, bo już mały offtop się zrobil
#17 misiek
U mnie działa jak natura chciała i robi co ma robić. Ciekawe tylko czy nie będzie w przyszłości problemu z Youtubedl.
#18 Bartek1
U mnie podobnie jak u kolegi wszystko działa elegancko.

#19 matius
U mnie również program działa.
#20 Numernabis
Z poziomu menu mamy opcję sprawdzania aktualizacji, ponoć aktualizuje również youtubeDL jeśli się pojawi.