EltenLink

Dziwna migracja ludzi. Dlaczego?

Wróć do inne

#41 zywek

Ja nie wiem, la mnie używanie iPhone to katorga jakaś jest, nic nie działą jak powinno. Zaznaczanie jakieś kretyńskie podczas, gdy w csr mogę sobie każde słowo z osobna, na iPhone nie każdą aplikację zainstalujesz, jak chcę własną aplikację napisać to nie mogę, bo tzreba konto deweloperskie i nawet na włąsnym telefonie nie mogę Jej zainstalować, nie mogę mieć wielu aplikacji (nie do końca legalnych) na iPhone, któe na androiidzie zwyczajnie działają, nie mogę bezpośrednio zgrywać/usuwać/modyfikować plików na telefonie (iPhone) co na Androidzie oczywiście jest możliwe itd. Nie zauważyłem, żeby iOS był tak zdecydowanie szybszy niż Andro. Optymalizacja optymalizacją, ale wszystko jest kwestią pamięci. UFS vs NVME.

2023-06-20 19:32

#42 magmar Konto zarchiwizowane

Proszę ludzie, traktujmy się z szacunkiem, jeśli ktoś zmienił decyzję nie próbujmy się kopać..

2023-06-20 19:48

#43 magmar Konto zarchiwizowane

Zywek Twoje argumenty rozumiem, masz zacięcie informatyczne i gdybym miała ten talentt pewnie też zostałabym przy Androidzie, ja lubię jasne sytuacje, nie chce mi się bawić w dosztukowywanie, kombinowanie, właśnie po to mamy wybór.

2023-06-20 19:50

#44 zywek

No ja mam jasną sytuację na Andro tylko i nie próbuję nikogo nakłonić to zmiany zdania. Po prostu porównajcie sobie zapis na nawet najszybszej karcie pamięci w dobrym czytniku usb a średnio szybkim dysku usb ssd :P

2023-06-20 19:51

#45 cinkciarzpl

Alesz ja też nie jestem informatykiem. Czytam tylko ze zrozumieniem i nie oczekuję, że coś ma zadziałać tak właśnie jak ja chcę w trybie tu i teraz. Chwilowo robi się coś inaczej? Puki mnie to radykalnie nie wpienia jest ok. Nie oczekuję, że mnie ktoś będzie prowadził za rączkę. Sam sobie dojdę do tego co tam chcę. A te kłutnie między systemowe to są dla mnie po prostu nudne. Szkoda czasu na to.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-06-27 15:58

#46 Julitka

Ja może kiedyś wrócę do jabłuszka, nie wiem. :) Fajne jest.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-06-27 16:22

#47 Numernabis

Jabłuszko tak, ale telefon już nie ;)

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-06-27 18:15

#48 misiek

Ja jakby nie rozumiem kłótni ludzi kto jakiego urządzenia i systemu używa. Czy użytkownicy Bmw i Hondy też się kłócą?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-06-27 18:16

#49 zywek

Wymieniają spostrzeżenia na temat silników :D

2023-06-27 19:22

#50 Numernabis

Ja też tego nie rozumime, tym bardziej, że opinie powinny być raczej bezstronne, aby dawały jasny pogląd dla tych, którzy dopiero planują zakup, ewentualnie zmianę i mogą się dowiedzieć co zyska lub co straci.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-06-27 19:24

#51 MarOlk

Hondziarze i miłośnicy Bawari a i owszem kłócą się jak cholera.

2023-06-27 20:01

#52 magmar Konto zarchiwizowane

Ty nie rozumiesz, a cały czas mnie atakujesz.

-- (Numernabis):
Ja też tego nie rozumime, tym bardziej, że opinie powinny być raczej bezstronne, aby dawały jasny pogląd dla tych, którzy dopiero planują zakup, ewentualnie zmianę i mogą się dowiedzieć co zyska lub co straci.

--

2023-06-27 21:14

#53 mucha

@Misiek może chondziaże nie ale urzytkownicy Audi czy BMW oczywiście nad wyższością napędu quatro nad XDRIWE

2023-06-27 21:27

#54 papierek

Nie ma czegoś takiego, jak bezstronna opinia. W dużej większości wydaje się nam najwygodniejsze to, czego aktualnie używamy.
Poza tym ktoś, komu przestało się podobać jedno, a bardzo podoba się drugie ci powie, że tracisz nic, a zyskujesz wszystko.
Objektywnie można tylko tyle powiedzieć, że w iphone mniej ustawiasz i mniej robisz, żeby działał jak należy, a w androidzie więcej zabawy, ale też więcej możliwości dostosowania pod siebie.

-- (Numernabis):

--

po co mi sygnatura?
2023-06-27 22:31

#55 magmar Konto zarchiwizowane

I obiektywnie trzeba powiedzieć, że edycja tekstu w brajlu w Iphonie jest bardziej stabilna.
Ale też z kolei trzeba szukać rozwiązań udostępniania muzyki.
Nie wiem jak to kiedyś działało, ale teraz chmury rozwiązują problem, jest jeszcze program, który instaluje się na WIndowsa i widzi Iphone'a jako dysk.
Poza tym w Iphonie poprawiła się żywotność baterii kiedyś to była pięta Achillesa.
Można już teraz pisać apki na jabłko, kiedyś też tego nie było, ale jest problem z instalacją oficjalnych apek.
.
Iphony są droższe od flagowców z andro na pokładzie, ale są też mniejsze W sensie jest alternatywa małych telefonów z bardzo dobrymi bebechami.
Iphony już nie mają wyjścia słuchawkowego w androidach jest taka możliwość.

2023-06-27 22:48

#56 misiek

Znam obie ligi i po za tym, że się ścigają to przyjaciele.
-- (MarOlk):
Hondziarze i miłośnicy Bawari a i owszem kłócą się jak cholera.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-06-28 01:38

#57 misiek

Czy droższe, teraz to cenowo jeden pies się zrobił, wszystko drogie.
-- (magmar):
I obiektywnie trzeba powiedzieć, że edycja tekstu w brajlu w Iphonie jest bardziej stabilna.
Ale też z kolei trzeba szukać rozwiązań udostępniania muzyki.
Nie wiem jak to kiedyś działało, ale teraz chmury rozwiązują problem, jest jeszcze program, który instaluje się na WIndowsa i widzi Iphone'a jako dysk.
Poza tym w Iphonie poprawiła się żywotność baterii kiedyś to była pięta Achillesa.
Można już teraz pisać apki na jabłko, kiedyś też tego nie było, ale jest problem z instalacją oficjalnych apek.
.
Iphony są droższe od flagowców z andro na pokładzie, ale są też mniejsze W sensie jest alternatywa małych telefonów z bardzo dobrymi bebechami.
Iphony już nie mają wyjścia słuchawkowego w androidach jest taka możliwość.

--

2023-06-28 01:40

#58 balteam

No nie jeden pies, bo co prawda z csr, ale pracowałem przez rok z hakiem na nokii za 430 zł.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2023-06-28 08:38

#59 misiek

Ale to było 5 lat temu.

2023-06-28 17:31

#60 Numernabis

Atakuję?
W którym miejscu?
Odpowiadam tylko na to co piszesz, zwłaszcza kiedy piszesz coś co mija się z prawdą.
Każdy ma wybór, Ty wybrałaś i nie mnie oceniać Twój wybór, choć niektóre wpisy wyglądają jakbyś próbowała sobie udowodnić, że dokonałaś właściwego wyboru.
-- (magmar):
Ty nie rozumiesz, a cały czas mnie atakujesz.

-- (Numernabis):

--

--

2023-06-28 17:34