DJablo Iv
Wróć do Dostępne gry video#161 AndyElusive
Co za nostalgia było by pograć w Diablo 1 jednak tak się już przyzwyczaiłem do grania na padzie że zastanawia mnie jak tam z dostępnością wyglądał by gameplay:)
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#162 mojsior
generalnie pada devilution wspiera.
Z resztą ten silnik jest chyba na wszystko, oprócz pralek i mikrofalówek, dosłownie, to można odpalić nawet na jakimś ps 1 albo na telefonach.
Oczywiście czytnik ekranu jest tylko na pc.
#163 guliwer
Jest promocja na Diablo IV. Podstawowa wersja kosztuje bodaj 96,97 a z dodatkiem 120,60.
#164 mojsior
no bardzo ładna promocja, no to myślę że warto się zainteresowaać.
za tyle to ja bym kupił, ale ja już mam.
a ta promocja jest na battle necie czy na steamie, bo d 4 tez jest na steama.
#165 guliwer
Battle.net
Jeszcze jedna rzecz.
Jakby ktoś chciał kupić, i ma np Revoluta polecam płacić w koronach norweskich:)
-- (mojsior):
no bardzo ładna promocja, no to myślę że warto się zainteresowaać.
za tyle to ja bym kupił, ale ja już mam.
a ta promocja jest na battle necie czy na steamie, bo d 4 tez jest na steama.
--
#166 mojsior
witajcie.
mamy kilka ważnych newsów.
Po pierwsze, nareszcie wystartował sezon 11, gdzie w końcu potwory zachowują się jak na gre rpg przystało, to znaczy dają po dupsku i jestem w stanie powiedzieć że odczułem to na własnej skurze.
Po drugie mamy ulepszenie itemów takie jak sanktyfikacja.
Nie wiem jak to działa ale jest to dodatkowe ulepszenie przedmiotów.
Mamy też zmieniony system temperingu gdzie już nie mamy losowanych aspektów, tylko teraz możemy sobie poprostu wybrać aspekt z listy, który nas interesuje no i jedynie losowany jest liczbowy przedział.
Osobiście nie lubie tej zmiany, ponieważ przedtem był ten przypływ endorfin kiedy dostawałem aspekt niekiedy inny niż bym chciał i mogłem albo sobie zmienić bild pod niego, albo czekać na kolejny drop przedmiotu żeby wyrolować akurat to co jest pożądane.
A teraz niestety to ułatwili w ciul,.
No i jest nowa klasa, czyli paladyn, który został zapowiedziany z nowym dodatkiem Władca Nienawiści, który ma się pojawić w drugiej połowie kwietnia.
Ale blizzard kocha pieniążki ciągnąć od graczy, więc teraz możecie już dzisiaj zagrać paladynem, jeśli wyskoczycie z portweli i zrobicie preorder dodatku, władca nienawiści.
Z tego co widziałem na streamach to preorder kosztuje tyle co kosztowała podstawka gry na premiere.
Czy to trzeba komentować, ukochany blizzard nie zrobił osobno klasy palladyn do zakupu , nie nie nie, musicie zrobić preorder dodatku, nieważne jak zły ten dodatek by nie był i wtedy dostaniecie paladyna za darmo.
Ja podziękuję, wole kupić dodatek na premiere jak wyjdzie niż potem się przejechać.
Słyszałem z resztą że ktoś po zakupie preorderu tego paladyna nie dostał.
Ale jak chcecie to kupujcie, ja poczekam do kwietnia z tym.