Niby na gładko, ale nie chce mi się więc rośnie to sobie i rośnie, a gdy już dojrzeje to zaczynam solennie objecywać, że jutro się tego włosia pozbędę. To trwa jakiś czas aż zaczyna być rzeczywiście wkurzające i pewnego, pięknego dnia wkraczają oni: trymer i golarka foliowa. upał 35 stopni czy mróz -20?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Zdecydowanie plecak. Nie żebym nosił damskie torebki :P Nawet jeśli chodzi o zakupy plecak zdecydowanie wygrywa z reklamówką. Team hawajska, czy raczej prawdziwa, nieoszukana, włoska pizza?
burger; łatwiej o dobrą wołowinę, choć cena zbija z nóg. Toruń czy Bydgoszcz?
Zdecydowanie samochód, bo wygoda itp. Jeździłem na skuterach i na dłuższą metę takie przejażdżki nie dla mnie. Wyścigi motocyklowe też mnie nie rajcują. Chcesz być dawcą nerki, kup se motur. W zimowe wieczory, Strych, czy piwnica, co byś wybrał/ła?