Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 3 / 45 Next

Krzycha

#41 ·

1 likes
Ale jak przekazujesz, skoro zadałaś swoje pytanie. Teraz dwa pytania będą wisieć? Bajzel się robi. Jeśli nie masz wspomnień z tym świętem związanych, to poczekaj, aż wypowie się osoba, która je ma.

-- (Agata.d):
Nigdy tego nie obchodziłam, więc przekazuje pytanie następnej osobie. Twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa.

--

Paulinux

#42 ·

Dokładnie. Ja pamiętam tylko że było fajne ognicho i mój wianek złapał kuzyn więc trochę nie tego xDD
No i niech będzie, chociaż sama bym tego pytania nie zadała:
Twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa.
Happy hacking

Zuzler

#43 ·

Eee... Jedno z bardzo wczesnych: zobaczyłam, że w naszej łazience było widać drugą, dokładnie taką samą łazienkę przez coś, co wtedy wzięłam za okno. Poleciałam, przebierając szybciutko krótkimi nóżkami do kuchni, skąd się wchodziło do łazienki, koniecznie chcąc wejść do tej, która powinna być równoległa. A potem rozryczałam się z rozczarowania, że żadnych drugich drzwi tam nie było.

Jakie masz podejście do wegańskich czy wegetariańskich zamienników produktów odzwierzęcych? Czy jest jakiś smak z tego gatunku albo konkretna potrawa, którą szczerze polubiłeś/aś i wprowadził/abyś ją z przyjemnością do swojego jadłospisu?

Krzycha

#44 ·

Edited 1 likes
Lubię. Jadam pasztety sojowe i różne pasty z dodatkami: pomidorami, pieczarkami, papryką. Jakąś szynkę też jadłam fajnie przyprawioną. Dużo czosnku miała, ale nie pamiętam nazwy. Chociaż ostatnio to wszystko niestety zaczyna się robić zbyt ostre. Mam wrażenie, że ta ostrość ma za zadanie zabić smak gorszych zamienników w konkretnych produktach.
Jaki samochód udało Ci się poprowadzić samodzielnie, bądź z asystą?

Zuzler

#45 ·

1 likes
Seicento mojego brata, 10 czy 11 lat temu, na jakimś parkingu, chyba przed Tesco. Fajne to było. :D

Jaki był najfajniejszy prezent, jaki dostałaś/eś na gwiazdkę?

adelcia

#46 ·

dla mnie zawsze najlepszy jest ten prezent, który sama sobie wybiorę, albo jeszcze lepiej i sama kupię.

gdybyś mógł znowu wrócić do szkoły, w jaki sposób chciał byś być tam oceniany? przez stopnie od 5 do 1 albo inaczej? jak;

Paulinux

#47 ·

Oceną opisową.
Co powiedziałbyś siedmioletniej/emu sobie?
Happy hacking

misiek

#48 ·

Szanuj innych, słuchaj dorosłych, bo oni chcą cię czegoś nauczyć Michasiu. Muzyka rozrywkowa, czy klasyczna?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#49 ·

Rozrywkowa zdecydowanie. Na co wydałbyś/wydałabyś znalezione na ulicy 100 złociszy?

Zuzler

#50 ·

Zaskarpetowałabym Albo poszłoby na bieżące wydatki po prostu.

Lidl, Biedra czy Auchan?

MarOlk

#51 ·

Biedra. Momenty w życiu kojarzące sie z bezgranicznym szczęściem.

kazek5p

#52 ·

Bądź sobą, nie udawaj koleżanek/kolegów. nie zmieniaj się. Jesteś wspaniałym człowiekiem.
Jaka była najniebespieczniejsza akcja podczas twojego poruszania się po mieście? Może wpadłaś/eś w jakąś dziórę, a może potrącił cię samochód?
-- (Paulinux):
Oceną opisową.
Co powiedziałbyś siedmioletniej/emu sobie?

--

daszekmdn

#53 ·

1 likes
Wydupiłem w słup xD. Szliśmy w kilka osób, z kumplem obok siebie, i ani on laską, ani ja nie zauważyliśmy słupa bo był gdzieś tak na środku :D.
Pytania nie daję, bo jest jeszcze jedno bez odpowiedzi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#54 ·

Edited
Kilka związanych z fundacją. Po koncertach, po kilku targach, wypowiedziach i konferencjach. Wyjazd na Mazury. Kolonie letnie w Niechorzu, jak miałam 8 lat. Informacja o dwóch nagrodach w dwóch konkursach tłumaczeniowych dużej rangi w jedne ferie zimowe.
Jaki smak chipsów lubisz najbardziej?
-- (MarOlk):
Biedra. Momenty w życiu kojarzące sie z bezgranicznym szczęściem.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

misiek

#55 ·

Bekonowe. Komputer stacjonarny, czy laptop?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

magmar

#56 ·

Laptop.
Często zmieniam lokalizację.
Iphone czy android dlaczego?

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

MarOlk

#57 ·

iOS, bo znam po prostu. Jaki ulubiony browarek?

Bartek1

#58 ·

żywiec. mielony czy schabowy?
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

MarOlk

#59 ·

Oba. Dziewczyna czy chłopak?

Zuzler

#60 ·

Chłopak, zasadniczo do wszystkiego, od rozmowy po co insze. ;)

Co będziesz robić w niedzielę?
Poprzednia 3 / 45 Next