Witam! A jakie yerby pijecie/piliście? Które najbardziej lubicie? Ja pewnie jutro skończę 0,5kg paczkę Taragui energia. A w okolicach poniedziałek, wtorek przyjdzie do mnie Cruz de Malta. Tych smakowych raczej nie lubię.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Mi się kończy jakaś, ale nie wiem dokładnie jaka bo nie ja ją zamawiałem. Na początku wydawała mi się nie dobra, ale po dłuższym piciu okazała się być spoko.
to ja chyba też poszukam gdzieś ten jerbamate :) a z innej beczki, wiem, że jesteście młodzi, ale czy ktoś próbował melatoniny i z jakim skutkiem?, Podobno to dobre na zasypianie dla niewidomych. Wiem, że to nie zioło
Melatonina to naturalny hormon. U osób z dysfunkcją wzroku mniej światła słonecznego dociera, więc mogą być niedobory melatoniny. Jest naturalna i bezpieczna. Można spróbować. Polecam dawkę 5 mg, bo mniejszej trzeba byłoby łykać dwie tabletki. Problem z niedoborem melatoniny może występować u osób w różnym wieku. Nasila się w okresie jesienno-zimowym - mniej słońca.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
podajcie mi nazwę sklepu w którym przez internet można kupić jerbamatę o smaku miętowym między innymi ale w ekspresach. mam od cejrowskiego sypaną, piję w kuubku, nie chcę żadnych rurek, wkurzają mnie pływające kawałki "trawy".
Hm, w dyskontach są fixy na bazie lub z dodatkiem mate. Ale nie jest to czysta yerba... Mate można kupić też w sklepach typu Herbaty Świata. Sypane, po 5, 10 lub 15 gramów... Ale uwaga, nie wychodzi to tanio... ;)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
A ja co do miodu...Mniszkowy też może być prawdziwy. To jeden z wielu rodzajów. Fajny jest też miód tymiankowy i eukaliptusowy. Na problemy z drogami oddechowymi i śluzówką.
This site uses cookies to enhance your experience.