Forum

[poważny] [Pozostałe] reset hasła nie działa

Archiwum błędów

1 / 2 Następna

zkoniecznosci

#1 ·

Edytowano
Sorki za 2 konto, ale reset hasła nie działa. Po wejściu w program niestety nie ma opcji skontaktowania się, wysłany mail z kodem przy resecie jest automatem, a forum zdaje się najszybszą i najlepszą formą kontaktu. Ponad to klient jest chyba najbardziej aktualną bazą.

zkoniecznosci

#2 ·

Edytowano
Chciałabym zapytać czy problem został zarejestrowany do korekty? Oczywiście oczekując na swoje konto nie udzielam się i korzystam z programu w ograniczonym zakresie tak, by usunięcie tymczasowego nicku z bazy danych nie przysporzyło trudności.

Paulinux

#3 ·

2 likes
No ale tak to się odbywa w każdej szanującej się aplikacji. Resetujesz hasło, na maila przychodzi kod, wpisujesz i gotowe
Happy hacking

Julitka

#4 ·

Właściwie nie wiemy, na czym polega problem.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

zkoniecznosci

#5 ·

@Paulinux właśnie ta funkcja resetu u mnie nie działa.

zkoniecznosci

#6 ·

@Julitka dobrze rozumiem, że po sprawdzeniu problem nie występuje na waszych komputerach?

balteam

#7 ·

U mnie występuje, ale może muszę eltena restartnąć, Pajper kiedyś pisał co mam zrobić, ale nie pamiętam czy to coś zrobiłem i dalej elten mi nie działa, czy nie :D
Jak zmienisz hasło, to dalej działa te stare
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zkoniecznosci

#8 ·

U mnie wprowadzam klucz z wiadomości mailowej, podaję nowe hasło. Podczas logowania wpisuję dane i program bez żadnego komunikatu wraca mi do pola login.

Paulinux

#9 ·

wyczyść dane z %appdata%\elten. Mi raz pomogło
Happy hacking

zkoniecznosci

#10 ·

OK, jakie dokładnie składniki usunąć? A może lepiej machnąć ccleanerem wszystko i od nowa zainstalować program?

Paulinux

#11 ·

wywal cały folder, wszystko co potrzebne stworzy się przy uruchomieniu
Happy hacking

zkoniecznosci

#12 ·

Niestety. Nie pomogło. Próbowałam chyba wszystkiego, logowania różnymi hasłami także przez stronkę. Na niej, swoją drogą brak opcji odzyskiwania hasła, co jest bardzo dziwne. Multikonto ratunkiem, zdaje się, w takich sytuacjach :)

zkoniecznosci

#13 ·

Czy zostały podjęte jakieś kroki w celu napraw zaistniałej sytuacji? Jakie działanie jest rekomendowane? Mogę sobie założyć kolejne konto, dla mnie to nie problem, bo nie pisałam niczego osobistego, ale takie rozwiązanie jest średnie. W jakim czasie mogę spodziewać się reakcji?

pajper

#14 ·

1 likes
Tak prawdę mówiąc, to ja już nie wiem, gdzie dokładnie jest problem. Najpierw dostaliśmy info, że mail nie dochodzi, potem że jednak dochodzi... Zgubiłem się w sytuacji.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

papierek

#15 ·

Tujest problem
-- (zkoniecznosci):
U mnie wprowadzam klucz z wiadomości mailowej, podaję nowe hasło. Podczas logowania wpisuję dane i program bez żadnego komunikatu wraca mi do pola login.

--
po co mi sygnatura?

Julitka

#16 ·

A czy pomogło usunięcie z %AppData%/Elten pliku login.dat?

Paulinux

#17 ·

najwyraźniej nie, skoro sama wcześniej też o to pytałam
-- (zkoniecznosci):
Niestety. Nie pomogło. Próbowałam chyba wszystkiego, logowania różnymi hasłami także przez stronkę. Na niej, swoją drogą brak opcji odzyskiwania hasła, co jest bardzo dziwne. Multikonto ratunkiem, zdaje się, w takich sytuacjach :)

--
Happy hacking

Julitka

#18 ·

Nie napisała, czy usunęła plik, z tego, co pamiętam.

zywek

#19 ·

1 likes
Ale przecież reset hasłą powinien się dziać na serwerze, a nie jakieś usunęła plik. Przecież to jakaś patola, żebym ja resetował hasło do windowsa to musiał wywalić cały plik SAM

daszekmdn

#20 ·

Edytowano 1 likes
Po za tym to jest błąd i trzeba naprawić a nie bawić się w jego obchodzenie i rozwijanie w tym czasie konferencji.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
1 / 2 Następna