Zapowiadamy Eltengera, klienta EltenLink na platformy mobilne
Wróć do Klient na platformy mobilne#121 pajper
Prawdę mówiąc trochę zastanawiam się nad kolejnością:
Czy dopracowywać wiadomości na błysk i wtedy iść dalej, czy implementować fora, tablicę, konferencję, a potem wygładzać.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#122 zywek
Wiadomości na błysk, z powiadomieniami w konwersacjach grupowych itd.
#123 zywek
Nie ma sensu robić gniota na telefony, gdzie wszystko jest i działa jakoś. Lepiej coś, co ma już choć jedną funkcję, któ
a żyleta jest zawsze, a potem następna jedna funkcja do żylety itd. Już widzę, jak tysiące osób piszą elaboraty n forach tekstowych :D
#124 balteam
Raczej wiadomości do stanu prawie git, potem forum. Wiadomości teraz są popularne na eltenie, także niech się rozwijają. NAjważniejsze te powiadomienia
#125 patricus
powiadomienia działają.
#126 zywek
W prywatnych może i działają.
#127 patricus
nie, mam publiczną ok edit, tylko jak tel odblokowany.
#128 mojsior
oczywiście że wiadomości, warto się skupić najpierw na jednej rzeczy i ją dopracować a potem dalej robić inne.
#129 zywek
Wiesz co to są powiadomienia? :D
#130 mustafa
Rozumiem że z pozycji komputera może łatwiej przesłać jakieś pliki, ale chciałbym zrozumieć, dlaczego te wiadomości miałyby być takie ważne na apce mobilnej, skoro mamy messengera i sms. Pomijając fakt, że domyślam się, że wygląda to tak jak tutaj, że nie ma chatu, tylko jakieś kwazji maile.
#131 mojsior
no ale tu masz wiadomości w obrembie eltena, umówmy się nie każdy ma facebooka czy inny komunikator a skoro pisanie na eltenie może się odbywać przez kompa to czemu nie może być przez mobilki.
Ja to popieram i już na tym etapie korzysta się z tego przyjemnie.
Jeszcze jak grupy dojdą noo , to chyba się polubię z eltenem na nowo, jeśli to dojdzie do finalnej drogi na szczyt.
I sporo ludzi przeca co na tych tyflosach whatshapowych przesiadują to na eltenie znajdą se schronienie i społeczność się poszerzy i ożyje , także ja jestem za elten gerem, bo jak mam być szczery to ostatnio messengera i telegrama szczerze nie nawidzę.
A zwłaszcza tego drugiego, jak widzę tego telegrama na iosa to się niedobrze robi, a tu może powstać całkiem sensowny komunikator.
#132 balteam
JEST chat normalny, bez tematów, po drugie poco ci cokolwiek dawać na telefon skoro masz mastodona, itd?
#133 lukasz1993258
a umnie to nie działa zamiast tego jest przestań opserwować, czy ktoś z waz wie, czemu tak jest? dodam tyle, że mam najnowszom wersje systemu w telefonie.
#134 papierek
Już po wiadomościach to marzą mi się konferencje. Odbieram eltena w podruży niczym messengera. :D
#135 balteam
tylko nie wiem dlaczego jak elten odpala się z powiadomienia, to on się jakby loguje powoli, przez chwilę wyświetla się hasło i login do wpisania.
#136 DJGraco
Tak, to też zauważyłem, ale o tym myślę warto pisać w wątku dedykowanym dot wersji na Androjada jak i Jabzofona. Ja na tym pierwszym zauważyłem, z Jabzofonem nie wiem, bo mój jest już nie aktualny od dawna i tam nowe appki nie wejdą.
#137 longshoot
Skoro to eltenger, to jakies podstawowe funkcje, jak wiadomości itd wystarczą.
#138 pates
No akurat konferencje i prywatne rozmowy to jest coś co by tam mogło być. Fora blogi inna sprawa, ale konferencje w zasadzie idealne są pod mobilki.
#139 lukasz1993258
ja bym stawiał prendziej na blogi.
#140 mojsior
HIH BLOGI W ELTEN GERZE, NO NIEBARDZO.
eLTENGER JAK NAZWA WSKAZUJE MA BYĆ KOMUNIKATOREM, TAK JAK MESSENGER I CO, W MESSENGERZE MASZ JAKIEŚ BLOGI, CZY INNE PODOBNE RZECZY?
fORA NO TO JESZCZE ROZUMIEM, CZY KONFERENCJE, BO TO PEŁNI TAKĄ ROLĘ KOMUNIKACJI, ale blogi nie nie.