Zapowiadamy Eltengera, klienta EltenLink na platformy mobilne
Wróć do Klient na platformy mobilne#21 balteam
Nie chce mi siędokładnie porównywać, ale generalnie najczęściej aktywne osoby w beta testach, są w grupie testerskiej, ewentualnie mają sponsora.
#22 pajper
To dla doinformowania, wczoraj i dzisiaj wyszły dwie wersje, odpowiednio 0.1(2) i 0.1(3).
Wprowadziły otwieranie załączników oraz edytowanie i tworzenie grup.
W najbliższych dniach będę kontynuował interfejsowanie wiadomości, przede wszystkim trzeba niektóre dzikie elementy ucywilizować, dodać wybieranie użytkowników z kontaktów, ładniejsze nagrywanie i tak dalej.
Kiedy to będzie zrobione, zaimplementowane zostaną powiadomienia.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#23 Celtic1002
Dawidzie, pisałam prywatnie, ale piszę i tu. Pole Remember Me nie daje się oznaczyć, a co za tym idzie, trzeba za każdym razem się do appki logować.
Anna Frankowska
#24 Paulinux
A co z Androidzikiem?
#25 Celtic1002
Z tego, co wiem, będzie na dniach, ale Dawid może skorygować. :)
Anna Frankowska
#26 zywek
Znowu osobny kod dla dwóch aplikacji? Eh. Flutter rozwiązuje problemy wszystkich, na każdej platformie działa tak samo. Ale co ja się będę wypowiadał, ne mój cyrk, nie moje małpy.
#27 nuno69
Appka jest w Maui i ono też rozwiązuje te problemy tylko jet mniej dojrzałym frameworkiem, z resztą Ian Luke od bassa chyba za dużo czystej ruskiej chleje ostatnio bo Bass się rozjeżdża.
#28 zywek
A, to przepraszam.
#29 Julitka
@Celtic Nie potwierdzam problemu.
#30 Celtic1002
A to ciekawostka. Którą wersję iOS masz?
-- (Julitka):
@Celtic Nie potwierdzam problemu.
--
Anna Frankowska
#31 Julitka
@Celtic Nawet chyba nie najnowszą. xd 15.3 chyba, ale końcówki nie pamiętam.
#32 Celtic1002
To może dlatego Tobie działa. :)
-- (Julitka):
@Celtic Nawet chyba nie najnowszą. xd 15.3 chyba, ale końcówki nie pamiętam.
--
Anna Frankowska
#33 rylotek111
Uprzejmie deklaruję chęć dalszego testowania programu jako ten były beta tester, gdyby ktoś kiedykolwiek pytał. Pakietu niestety nie zamierzam kupować z racji braku spełnienia warunków technicznych (brak możliwości zakupu poza windowsową appką), w związku z tym, jeśli wreszcie nadejdą takie dni, iż w podzięce dawnym testerom zostanie im dana możliwość testowania tej nowej, będę wdzięczny i z miłą chęcią do testów przystąpię.
A tym czasem pozdrowienia serdeczne ślę.
#34 lukasz1993258
mi pozostaje narazie czekać na oficjalne wydanie.
#35 LordKiller
Zgadzam się z tobą i w ogólu ważam, że to powinno być tak jak z tyflocentrum. Na tym forum w pierwszym wpisie powinien być dla wszystkich dostępny link do wersji beta Eltengera.
#36 rylotek111
No tak ale jak sponsorzenie to sponsorzenie i nic nie poradzisz, nic bracie mój.:P
Znaczy z jednej strony rozumiem założenie, ale z drugiej, jednak człowiek pierwsze wersje w tym 2019 r. testował z poświęceniem i zaangażowaniem, niemcom miał prezentację nagrywać, ale został poproszony o tymczasowe powstrzymanie się, bo niby idą wielkie zmiany itd, miała być kontynuacja projektu, potem wielka martwa cisza i obietnice długo niedochodzące do skutku a teraz gdy coś jest, nagle ci, którzy ponoć testowali wtedy (w tym 2019 r. czy kiedy tam to było), mówi się im "to my wam dziękujemy, kupta se sponsora i nara".
Skoro tak, to ok, ale nie powiem, liczyłem na dopuszczenie do zaszczytnego grona testerów, na priva, na powiadomienie o tym, że coś się szykuje, na choćby info na grupie testerskiej, gdzie dłuuuugi czas starałem się zaglądać. Niestety nic, żadnego odzewu. Jednak gdyby kto pytał, w sumie nadal mogę. Wyłącznie uprzejmie informuje, ale w żadnym razie już się więcej naprzykrzał nie będę, bo ileż można się prosić czy raczej ładniej rzecz ujmując, deklarować swe skromne chęci.
#37 lukasz1993258
Ja tak samo wsumie chciałem kiedyś w 2019 potestować, no ale niestety, nie wyszło, ale chyba daszekm miał jakąś prezentacje na blogu jak pamiętam, i to wsumie fajnie sie rozwijało.
#38 balteam
@Rlotek, kupić możesz sobie sponsora i z telefonu, robisz przelew, wpisujesz nick i nazwę pakietu, done.
#39 pates
@Balteam ale jemu chodzi o to, że co z tego że kupi jak i tak nie użyje, on nie używa windowsa.
#40 balteam
No, w takim razie bez różnicy czy da się kupić przez coś innego, też się domyślam, że chodziło raczej też o brak apki na linuxa na przykład, ale kto wie.