Edited
Nie chce mi siędokładnie porównywać, ale generalnie najczęściej aktywne osoby w beta testach, są w grupie testerskiej, ewentualnie mają sponsora.
4 likes
To dla doinformowania, wczoraj i dzisiaj wyszły dwie wersje, odpowiednio 0.1(2) i 0.1(3).
Wprowadziły otwieranie załączników oraz edytowanie i tworzenie grup.
W najbliższych dniach będę kontynuował interfejsowanie wiadomości, przede wszystkim trzeba niektóre dzikie elementy ucywilizować, dodać wybieranie użytkowników z kontaktów, ładniejsze nagrywanie i tak dalej.
Kiedy to będzie zrobione, zaimplementowane zostaną powiadomienia.
Wprowadziły otwieranie załączników oraz edytowanie i tworzenie grup.
W najbliższych dniach będę kontynuował interfejsowanie wiadomości, przede wszystkim trzeba niektóre dzikie elementy ucywilizować, dodać wybieranie użytkowników z kontaktów, ładniejsze nagrywanie i tak dalej.
Kiedy to będzie zrobione, zaimplementowane zostaną powiadomienia.
Dawidzie, pisałam prywatnie, ale piszę i tu. Pole Remember Me nie daje się oznaczyć, a co za tym idzie, trzeba za każdym razem się do appki logować.
Z tego, co wiem, będzie na dniach, ale Dawid może skorygować. :)
Znowu osobny kod dla dwóch aplikacji? Eh. Flutter rozwiązuje problemy wszystkich, na każdej platformie działa tak samo. Ale co ja się będę wypowiadał, ne mój cyrk, nie moje małpy.
Appka jest w Maui i ono też rozwiązuje te problemy tylko jet mniej dojrzałym frameworkiem, z resztą Ian Luke od bassa chyba za dużo czystej ruskiej chleje ostatnio bo Bass się rozjeżdża.
A to ciekawostka. Którą wersję iOS masz?
-- (Julitka):
@Celtic Nie potwierdzam problemu.
--
-- (Julitka):
@Celtic Nie potwierdzam problemu.
--
To może dlatego Tobie działa. :)
-- (Julitka):
@Celtic Nawet chyba nie najnowszą. xd 15.3 chyba, ale końcówki nie pamiętam.
--
-- (Julitka):
@Celtic Nawet chyba nie najnowszą. xd 15.3 chyba, ale końcówki nie pamiętam.
--
4 likes
Uprzejmie deklaruję chęć dalszego testowania programu jako ten były beta tester, gdyby ktoś kiedykolwiek pytał. Pakietu niestety nie zamierzam kupować z racji braku spełnienia warunków technicznych (brak możliwości zakupu poza windowsową appką), w związku z tym, jeśli wreszcie nadejdą takie dni, iż w podzięce dawnym testerom zostanie im dana możliwość testowania tej nowej, będę wdzięczny i z miłą chęcią do testów przystąpię.
A tym czasem pozdrowienia serdeczne ślę.
A tym czasem pozdrowienia serdeczne ślę.
mi pozostaje narazie czekać na oficjalne wydanie.
1 likes
Zgadzam się z tobą i w ogólu ważam, że to powinno być tak jak z tyflocentrum. Na tym forum w pierwszym wpisie powinien być dla wszystkich dostępny link do wersji beta Eltengera.
6 likes
No tak ale jak sponsorzenie to sponsorzenie i nic nie poradzisz, nic bracie mój.:P
Znaczy z jednej strony rozumiem założenie, ale z drugiej, jednak człowiek pierwsze wersje w tym 2019 r. testował z poświęceniem i zaangażowaniem, niemcom miał prezentację nagrywać, ale został poproszony o tymczasowe powstrzymanie się, bo niby idą wielkie zmiany itd, miała być kontynuacja projektu, potem wielka martwa cisza i obietnice długo niedochodzące do skutku a teraz gdy coś jest, nagle ci, którzy ponoć testowali wtedy (w tym 2019 r. czy kiedy tam to było), mówi się im "to my wam dziękujemy, kupta se sponsora i nara".
Skoro tak, to ok, ale nie powiem, liczyłem na dopuszczenie do zaszczytnego grona testerów, na priva, na powiadomienie o tym, że coś się szykuje, na choćby info na grupie testerskiej, gdzie dłuuuugi czas starałem się zaglądać. Niestety nic, żadnego odzewu. Jednak gdyby kto pytał, w sumie nadal mogę. Wyłącznie uprzejmie informuje, ale w żadnym razie już się więcej naprzykrzał nie będę, bo ileż można się prosić czy raczej ładniej rzecz ujmując, deklarować swe skromne chęci.
Znaczy z jednej strony rozumiem założenie, ale z drugiej, jednak człowiek pierwsze wersje w tym 2019 r. testował z poświęceniem i zaangażowaniem, niemcom miał prezentację nagrywać, ale został poproszony o tymczasowe powstrzymanie się, bo niby idą wielkie zmiany itd, miała być kontynuacja projektu, potem wielka martwa cisza i obietnice długo niedochodzące do skutku a teraz gdy coś jest, nagle ci, którzy ponoć testowali wtedy (w tym 2019 r. czy kiedy tam to było), mówi się im "to my wam dziękujemy, kupta se sponsora i nara".
Skoro tak, to ok, ale nie powiem, liczyłem na dopuszczenie do zaszczytnego grona testerów, na priva, na powiadomienie o tym, że coś się szykuje, na choćby info na grupie testerskiej, gdzie dłuuuugi czas starałem się zaglądać. Niestety nic, żadnego odzewu. Jednak gdyby kto pytał, w sumie nadal mogę. Wyłącznie uprzejmie informuje, ale w żadnym razie już się więcej naprzykrzał nie będę, bo ileż można się prosić czy raczej ładniej rzecz ujmując, deklarować swe skromne chęci.
Ja tak samo wsumie chciałem kiedyś w 2019 potestować, no ale niestety, nie wyszło, ale chyba daszekm miał jakąś prezentacje na blogu jak pamiętam, i to wsumie fajnie sie rozwijało.
@Rlotek, kupić możesz sobie sponsora i z telefonu, robisz przelew, wpisujesz nick i nazwę pakietu, done.
@Balteam ale jemu chodzi o to, że co z tego że kupi jak i tak nie użyje, on nie używa windowsa.