Miło mi poinformować, że pierwszy raz publicznie, no, prawie publicznie mogę przedstawić powstającą, powoli, ale jednak skutecznie aplikację mobilną platformy EltenLink.
Eltenger, bo taką tymczasowo nazwę ma ta aplikacja, w obecnej formie jest klientem wiadomości prywatnych. Jego funkcje są bardzo ograniczone, można pisać i czytać... No i właściwie to tyle.
Nie mamy jeszcze powiadomień, zarządzania grupami i całej otoczki. Ale powoli do celu, udało mi się tak przeorganizować pracę, by zarezerwować sobie tych kilka godzin tygodniowo na Eltengera, więc obiecuję, że mniej lub bardziej regularnie, ale projekt będzie się rozwijał.
Eltenger to aplikacja na systemy iOS oraz Android.
Ogólnie plany zakładają w pierwszej kolejności integrację wiadomości prywatnych, następnie konferencji i forów.
Zdecydowałem się, że przynajmniej na razie, w tych wczesnych wersjach, aplikacja będzie dostępna dla sponsorów. Myślę, że to dość uczciwe podejście.
Tak więc osoby, które posiadają pakiet sponsorski i chcą wziąć udział w testach proszę o wiadomość prywatną z informacją o tym, jaka to platforma (iOS/Android), a także adresem e-mail.
I, mam nadzieję, razem zbudujemy coś fajnego. :)